@kejsper, markeba, Olokolo1990, wrzucam na listę i pozdrawiam.
Obecnie Shootuje NL100 SH ZOOM.
dla kogo: gracze z NL10-25
termin do ustalenia: godz. 10-15
forma treningu: video review będzie chyba najlepsze, ale sweat session też może być
wymagane: skype i teamviewer
Mogę poświęcić dwie godziny.
Proponuje, trening dla graczy SH z przedzialu nl5-nl50.
Zaznaczylem tak nisko aby kazdy z nizszych limitow mial mozliwosc poprawienia umiejetnosci.
Jestem wygrywajacym graczem na swoich stawkach, oferuje 1h.
Ja również zaoferuję 1h dla grających SH nl10-nl25. Forma treningu to sweat session albo analiza wybranych spotów, a ja sam shootuje nl50 SH.
Przyjmę pod swoje skrzydła gracza 9maxów z każdej możliwej szybkości stołów (preferowane hyper turbo). Forma treningu dowolna, przez 1-1.5h treningu postaramy się wyeliminować wszystkie niepotrzebne rzeczy i dodamy na pewno coś nowego.
Pozdrawiam
Jeśli grasz nl25 FR ZOOM ale jesteś przegrywającym graczem,b/e lub z winratem 1bb/100 zgłoś się do mnie a pokaże Ci jak crushować ten limit ![]()
Omówimy 1h nagranej przez Ciebie sesji na tym limicie.
WYMAGANIA:
- grasz regularnie
- chcesz się rozwijać
- pokazujesz mi dotychczasowe zmagania na tych stawkach
Nie mam bloga :f_mad:, nie jestem znany
więc swoje referencje przedstawie wykresem ![]()
Z chęcią poświęcę do 2h treningu graczom Zoom'a FR NL5-10. Obecnie gram 50. Preferuję SR lub wspólne obejrzenie filmu.
Panowie: Kaldas90, trymer i innocent2102 zostali dodani do listy!
Dziękuję ślicznie.
Siemka. Oferuję trening graczom ze stawek nl2-nl50 SH. Sam gram nl100 SH z dobrymi wynikami. Wymagania skype. Termin dowolny. Trening najlepiej w formie live session lub session review. Oferuje 1-2h.
Cześć!
severski - będziesz dodany
Dzięki wszystkim za zaoferowanie treningów. Zapisy osób, które chciałby zostać wybrane zostały także zakończone. Jeszcze dzisiaj pojawi się news wraz z tematem gdzie znajdziecie komplet informacji, a także gdzie będziecie wybierać swoich kandydatów.
Pozdrawiam.