Skip to forum
Darmowy świąteczny ...

Notifications
Clear all

[Closed] Darmowy świąteczny coaching od Mikołajów (trenerzy, VIP, użytkownicy)

116 Posts
110 Users
0 Reactions
9,625 Views
Erandiel

Witam.

W listopadzie zmieniłem normalne stoliki na zooma. Gram zooma nl25 sh, jestem graczem wygrywającym (3,5 bb/100 po 120k+ hands). Dwukrotnie próbowałem wejść na nl50, jednak próby te nie zakończyły się sukcesem. Miło by było gdyby jakiś Mikołaj przyjrzał się mojej grze przed kolejnym atakiem na nl50. Stawiam na rozwój a nie tylko grind, codziennie robie session review, regularnie wrzucam rozdania na forum, uczę się strategii, pracuje nad mindsetem. Wiem w jakich dziedzinach mam braki, staram się te braki usuwać, jednak osoba która przyjrzała by się mojej grze zapewne pomogła by mi usunąć te leaki szybciej.

Wybierając mnie masz pewność, że pomagasz osobie która traktuje temat pokera poważnie i której zależy na rozwoju, biciu limitów i stawaniu się coraz lepszym. Kto wie kiedy spotkamy się na tym samym limicie. Może wtedy ja będę mógł się odwdzięczyć i pomóc Tobie ? :)

Cześć ;)

Gram 1-stolikowe sng $1 full ring.

Jako pokorny, świeży, początkujący zawodnik wiem, że wiele mi do solidnej gry brakuje, jednak nie zabraknie skromności, jeśli stwierdzę, że mam do tego potencjał i się szybko rozwijam. Grę w pokera zacząłem, zanim w ogóle zacząłem grać. Dziwne, nie? :) Już tłumaczę. Po prostu, zanim zacząłem grać, postanowiłem przeczytać kilka książek pokerowych (między innymi Harringtona, Small Stakes No-Limit Holdem, oraz Poker Mindset), jak i zasypałem się masą artykułów w internecie / filmików / filmików na youtubie. Robię to zresztą nadal. Z tych książek to tylko Poker Mindset mi się przydał, bo i tak postanowiłem grać w turniejach sng, no ale cóż :) Teraz czytam Collina Moshmana, więc przynajmniej jakaś w temacie moich preferencji. Więc myślę, że zaszedłem Poker od tej właściwej strony. Gram od 5 dni na Titan Poker, podwajając już swój próbny, początkowy $30-dolarowy bankroll na $1 sng, więc myślę, że jak na newbie to całkiem nieźle. I zanim ktoś tu pomyśli, że 5 dni to cały shit czasu - zgadzam się, ale jakiś dobry początek jest.

Obecnie skupiam się na ogólnym doskonaleniu gry w każdej z faz turnieju, oraz staram się opanować jak najdokładniej koncepcje ICM - szczerze mówiąc przydałaby mi się w tym pomoc, naprawdę jest to skomplikowany temat. Ogólnie mówiąc, cały czas rozwijam swoje pokerowe skille, a świąteczny coaching byłby naprawdę ogromną dźwignią dla mojego rozwoju. Proszę Mikołaja o rozbudzenie potencjału, który z pewności gdzieś tam we mnie drzemie (!), a zapewniam, że przyszłością będę mógł się ubiegać o "czarny garnitur szyty na miarę" :) :) :)

Taki to zaprezentowałem entuzjastyczny opis siebie,
Pozdrawiam!

.

blejk8e

Siema,

Micro-low mtt(888,770,party)

Nie mam co prawda na mieszkaniu komina, ale skarpete mogę przywiesić i mam nadzieję, że rzutem na taśme załapałem się na zgłoszenie kandydatury i jakiś mikołaj z treningiem mtt wpadnie:). Gram aktualnie, NL25SH na party oraz micro/low MTT na 888,party i 770. Prowadze nie regularnie bloga, na który zdecydowałem się po promocji z nimi związanej - tam dużoo o mnie - szczególnie na pierwszej stronie. Ciągle szukam rownież trenera który w kredo dałby pare godzinek, bo wiem, że wyniki przyjdą (bo coraz częsciej sie pojawiają) nawet dwa razy załapałem się do niusa :D. Dodam, że staram się brać udział w inicjatywach gdzie można wygrać trening czy jakieś wejściówki na live eventy jednak bez powodzenia póki co:D. Dlatego one time! Skarpeta już czeka :D.

kadu2202

Cześć,

No to tak: gram hyper turbo heads-up na limicie 7 amerykańskich dolarów. I tak od pewnego czasu zastanawiam się czy jestem taki słaby, czy może to wariancja mnie nie lubi, że praktycznie stoję w miejscu (to tak metaforycznie, bo w rzeczywistości siedzę na fotelu). Zapewne jest to opcja numer 1, więc dozgonnie wdzięczny byłbym osobie, dzięki której za jakiś czas sytuacja ulegnie zmianie :)

Siema.

Szukam trenera, który pokaże mi, że wcale nie jestem taki dobry jak myślę. Gram NL100 SH. Powodzenia.

Szumejker

Obecnie gram 50NL HU i 6max. Niestety nie ma żadnych mikołajów od HU:/ Na 6maxach mam małe doświadczenie, pół roku temu sporo grałem na najniższych limitach. Obecnie próbuje swoich sił na sh zoomach. Jeżeli dostane trening, to uważam ,że będzie to ogromny boost dla mojej gry. Nigdy nie miałem coachingu, a posiadam dostęp jedynie do filmów szkoleniowych dla najniższych statusów. Mam ogromne luki w grze preflop na SH, natomiast uważam że mam lekką przewagę w grze postflop na tych stawkach. :f_biggrin:

maklakiewicz

Kilka lat grałem cash games SH max NL200, potem chwilę Zoom i Rush od NL25 do NL100, w czerwcu tego roku w ramach odskoczni spróbowałem sił z Micro MTT (Pokerstars plus FTP) i przyżarło na tyle żeby próbować dalej.
Obecnie mój schedule to 75% satelity MTT 2x i 3x Turbo oraz 25% to Rush MTT i MTT 2x i 3x Turbo.
Przyznam, że liczyłem że zgłosi się ktoś z graczy kto gra mniej więcej to samo, a ma lepsze wyniki - niestety ani Mikson (satki) ani wuzetes (Rush MTT) się nie zgłosili.
Wyniki są na plus, ale ROI nie powala i jeszcze jest wiele do zrobienia, dlatego trening z Mikołajem bardzo by się przydał. :D

Robo69

Witam może i ja się zgłosze
Gram tylko MMT / SNG ostatnio raczej tylko SNG w tej chwili 0,50$ a powód jest tylko jeden próbuje odbudować rola. Historia jest długa zajęła by dużo czasu aby ją opowiedzieć. Na początku było fajnie i przyjemnie szło mi lepiej niż dobrze troszkę się nabudowałem i nic nie wskazywało że może się to zmienić więc postanowiłem udowodnić swojej drugiej połowie że nie są to tylko wirtualne $ i poszedł dość duży Cash Out ( przecież dam radę dobrze idzie). No i stało się słońce zaszło zebrały czarne chmury nie jest już tak pięknie bankrol zaczął się kurczyc. Może jakiś Mikołaj spojrzał by na mnie i podpowiedział co ze mną nie tak i pomógł rozgonic te czarne chmury aby słońce znowu wyjrzalo. To tak w skrócie niedługo torba :)

Siemanko,

Od +- 2 miesięcy wziąłem się solidnie za pokera, wcześniej miałem z nim styczność ale gra z kumplami po 6ciu browarach raczej wiele mnie nie nauczyła :pokerface: Teraz czytam, analizuje, oglądam, gram NL2 FR i czasem coś wygram żeby później to spektakularnie wpieprzyć :D nie wiem ile w tym swingu, a na ile jestem słaby i męczy mnie to ciągłe kiszenie na NL2 więc chętnie skorzystam z pomocy kogoś kto pomoże mi wyeliminować podstawowe leaki i podzieli się doświadczaniem żebym mógł piąć się do góry, bo chęci są wielkie ale efektów brak :f_biggrin:

Pozdrawiam

thatsitme

Siema, ostatnio jestem w fazie shotowania 7hu ht i nie przyjmują mnie zbyt dobrze, a że mam na pewno dużo leaków to trening na-pewno będzie na duży plus :sdrink

Spoiler

Szpakuuu

Siemanko

Od jakiegoś czasu zacząłem gra HU HT
bardzo mi się ta odmiana pokera podoba.
Chętnie bym popracował z kimś nad swoją grą
i spróbował wyłapac błędy.
Obecnie gram 7$

Mikołaju czekam na Ciebie :)

MoCuishle3

Yo!

Gram w pokera "rekreacyjnie" mniej więcej 2 lata, nigdy nie byłem wyżej niż nl10. W październiku zacząłem na poważnie i czuję ogromny skok w wiedzy ale nie mogę ruszyć i stoję w miejscu albo nawet się cofam na nl5 zoom!

Wypowiedziałem się wczoraj w tym temacie:
Proszę o pomoc, co robić dalej? SH ZOOM

Jeśli ktoś chce i potrafi mi udowodnić, że to nie żaden downswing tylko po prostu robię coś źle, przyjmę go z otwartymi ramionami i może kiedyś ja się tej osobie na coś przydam :D

Więc Mikołaju, może właśnie Ty pomożesz mi odkryć tą malutka rzecz która minusuje mój winrate a po której wzrośnie on o 10bb/100?

Pozdrawiam :fdrink

Gram HU SNG turbo 10$
Platforma 888

Chcialbym sprobowac odmainay HT ze wzgledu na volume

imgoingtomirage

Witajcie!

Deadline na zapisy zgodnie z warunkami z pierwszego postu minął z końcem wczorajszego dnia. Dziękujemy za zgłoszenia!

Wkrótce pojawi się news oraz temat, w którym użytkownicy, którzy zaoferowali treningi będą wybierać swoich kandydatów.

Pozdrawiam!

imgoingtomirage
Head Admin
Marta

Zapraszam do poniższego wątku, podzielcie się wrażeniami!

Feedback odnośnie darmowych coachingów [akcja świąteczna]

Jest to też jakiś pomysł, żeby podziękować swojemu trenerowi. _thumbsup: