Przejdź do forum
Pytanie o staking

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pytanie o staking

10 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
937 Wyświetlenia
konrad901990

Czy ktoś tu na forum oferuje staking? Jeśli tak to proszę o linki

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
Tinchy92

wbij złoto

Odpowiedz
Cytat
Tomasson225

Napisane przez konrad901990
Czy ktoś tu na forum oferuje staking? Jeśli tak to proszę o linki

Jak wyrobisz złoty status to sam będziesz mógł oglądać. Linki nic Ci nie dadzą, bo i tak nie będziesz miał dostępu do tych tematów :)

Odpowiedz
Cytat
galer

Cześć konrad901990! :)

Tak jak napisali nasi pomocni użytkownicy ( :f_thumbsup: ) mamy na forum bardzo rozwinięty dział Staking.

Jednak by się do niego dostać, musisz posiadać minimum złoty status.
O naszym systemie statusów, punktach itp. przeczytasz TUTAJ. Jak sam widzisz - warto grać i wyrabiać nowe kolory statusów!

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

a co jak ktoś nie ma powiązanego konta pokerstars żeby wbić złoto? bo ja mam połączone konto na PKR ale nie mogę za nic tam grać...nudny jest ten soft i strasznie długo trzeba czekać na ludzi więc nie gram nigdzie żeby osiągnąć status tylko żeby profit zrobić z MTT tylko ostatnio krucho [Treść wyedytowana]

pozdrawiam :)

//wyjaśnienie poniżej - Skibcio

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj szalonaola,

Oferty stakingu można wystawiać w poniższym dziale tylko w przypadku gdy posiadasz status złoty:

-> Staking Forum

Jeśli nie posiadasz powiązanego konta na PokerStars to możesz założyć je na innym poker roomie, nie musi to być PKR.

Jeśli jednak chcesz grać na PokerStars to status na PokerStrategy.com możesz kupić:

-> PokerStrategy.com - Sklep

Ponieważ próbujesz obejść nasz regulamin i udostępniasz prywatne dane, muszę usunąć informacje, które teraz udostępniłaś. Więcej tego nie rób.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

a jeżeli się nie ma na pokera to się będzie miało na wykupienie golda?? :P
a może ktoś mi napisać wiadomość prywatną jeśli by był zainteresowany stakingiem??

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Jeśli sama nie chcesz zainwestować w siebie, poprzez zakup złotego statusu oraz zdobycie dzięki temu dostępu do materiałów pokerowych to wątpię aby ktoś chciał zainwestować pieniądze w Ciebie. Nie robisz teraz sobie zbyt dobrego wizerunku.

Zdajesz sobie także sprawę, że dziś po raz 4 łamiesz regulamin naszego forum, a to delikatnie ujmując nie jest u nas mile widziane.

Odpowiedz
Cytat

wybacz nie znam wszystkich zasad forum bo nigdy nie pisałam i rzadko przesiadywałam tutaj przez to że dużo czasu poświęcam na naukę i studia. A zainwestować bardzo chętnie ale studiuję dziennie i nie pracuję więc nie mam za wielkiego BR żeby dało się coś poważnie przemyśleć dlatego szukam sponsora żeby coś ugrać a później można zakupić i HM2 i złoty status :) jeszcze raz przepraszam za złamanie regulaminu :)

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

W takim wypadku polecam zapoznać się z poniższymi tematami:

-> Regulamin forum PokerStrategy

-> Regulamin i zasady Staking Forum

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat