Przejdź do forum
Longterm 200 MTT by...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Longterm 200 MTT by gofermarcin

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
432 Wyświetlenia
gofermarcin

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam!

feedback - gofermarcin

Wystawiam pierwszy longterm. Chcę zobaczyć czy w ogóle znajdą się chętni.
W pokera gram od 3 lat. Na początku standardowo jak fisz :). Od jesieni ubiegłego roku pracuję nad swoją grą ponieważ wiążę większe plany z pokerem (co z tego wyjdzie zobaczymy).

Moje wyniki lifetime MTT:

Spoiler

od jesieni:

Spoiler

w tym roku:

Spoiler

Oferta:

Spoiler

Warunki oferty:
1. Roll 500$
2. Sprzedaję 80% udziałów.
3. Liczba MTT >>> 200
4. Maksymalny czas trwania oferty >>> do 09.02 włącznie
5. Platforma >>> Pokerstars
6. Max BI >>> 7.0$
7. Zobowiązuję się do podsumowywania każdej sesji tj. podania stanu rolla i ilości rozengranych MTT.
8. Wszystkie turnieje gram w ramach stakingu. Nie gram nic za swoje.
9. Gram max 9 stołów.
10. Wpłaty na PokerStars: gofermarcin (czarny avatar)

Podział profitu (mój %/% inwestorów).
Jako, że to mój pierwszy longterm 18/82 !!

Cegły:

100% - 500$
10% - 50$
5% - 25$
2,5% - 12,50$

Inwestorzy:

1. ja - 20% :spade:
2. numberOne1 - 80% :spade:

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
NumberOne1

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
wstepnie reszta

Odpowiedz
Cytat
gofermarcin

Rail

Odpowiedz
Cytat