![]()
mhm. ciekawe jak wybierali grupę targetową w takim razie?
Tylko dla wybranych ![]()
Głównie o Game of the Week pytali. Btw obiecali oszałamiające 500 FTPs za wypełnienie i coś się na nie doczekać nie mogę
Napisane przez ultrac
mhm. ciekawe jak wybierali grupę targetową w takim razie?
Ciekawe... jeśli chodzi o mnie to niszówek już dłuższy czas nie grałem (oprócz jakichś m(inif)topsów). Może wysyłali do tych którzy grali w GotW czasem? Mi się kiedyś zdarzyło.
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez ultrac
teraz MajkroMiljonsy szipujemy, c'nie? :fuckyeah
![]()
Będzie co wrzucać
Nie chciało mi się czekać na mikromiljonsa i se szipłem pokerfesta :D. Tylko w nie do końca niszówkę, bo ante up
Całe $640 (po dealu) za ponad 9 godzin nieprzespanej nocy ![]()
Jak ktoś ma ochotę na podobną przygodę to w środę o 23 będzie Stud też za $10.
Startuje ktoś dzisiaj na MM w Stud Hi. Ja jak wygospodaruje na wieczór czas atakuje turka
Napisane przez KimJohnKill
Startuje ktoś dzisiaj na MM w Stud Hi. Ja jak wygospodaruje na wieczór czas atakuje turka
I jak poszło?
Lipa odpadłem przed bublem. Stoły generalnie łatwe gracze loose passive. Niestety trafiły mi się dwa kosmiczne badbeaty gdzie oponenci z dupy zmontowali monstera. Generalnie gracze jak na micro. Podsumowując warto startować, każdy rozgarnięty gracz powinien sobie poradzić z dojściem do finałowego stolika. Choć pierwsze fazy to loteria trochę. Ot taka sytuacja robię Reraise aby zaizolować oponenta i łapie ogon z 5 graczy
dodam tylko że mam w łapie QQA a oponenci boczne karty same średniaki
Jak to się dzieje, że jak wszyscy gamblują to wygrywają miliardy $$$$ a jak ja usiąde po pijaku do grania to rano budzę się bez rolla
mam mindset na poziomie Helmutha w polączeniu z gibonem
no więc tak. Gram teraz 8Game za 3,30$ i na 6 osób przy stole tylko ja i jeden Rusek umiemy grać. 4 pozostałych zna tylko zasady Holdema i Omahy :yaoming :
I np. w RAZZA dostaje calle od np. K-high albo dwóch par itp.
:yaoming : I takie cuda od początku gry
Wszystko oddałem do jednego donka, a odpadłem w taki kuriozalny sposób.
http://www.handconverter.com/hands/2455743