Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Norekk90 zoom sh

43 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
3,806 Wyświetlenia
Norekk90

Przeprasza po raz juz kolejny ze tak dlugo nie pisalem nic, ale 4 dni nie gralem niestety w ogole. Chyba dopadl mnie downswing maly bo gdy juz zaczalem grac to przegrywalem wszystko co sie dalo mimo, ze uwazam ze moja gra byla dobra. Polecialem ze 13 stackow jakos. Akcje typu AA<KK set<set to byla norma przez ostatnie dwa dni. W dupe wszystko co sie dalo, ale w koncu musialo to przyjsc. Jutro siadam do grania dalej i mam nadzieje, ze wszystko wroci do normy juz. Stan na chwile obecna mamy - 105$ jakos. Ehh..

Odpowiedz
Cytat
Norekk90

Nie bede sie rozdrabnial. Sprawa wyglada tak, ze na chwile obecna mamy okolo -150$, ale jest inny problem. Nie bede wnikal w szczegoly ale przez najlbizszy mniej wiecej tydzien bede musial opiekowac sie dziadkiem i raczej czasu na granie bede mial malo lub tez w ogole. Obiecalem profit i stane na glowie zeby go osiagnac stad tez moja propozycja o przedluzenie stakingu do konca marca bo chce zeby ten staking wypadl dobrze z jednoczesnym zawieszeniem stakingu na mniej wiecej tydzien. Co Wy na to? (wiem, ze to juz jest wkurzajace, ale niestety tak wychodzi jakos).

Odpowiedz
Cytat

A wykres możesz wrzucić? Dawno go nie pokazywałeś.

Odpowiedz
Cytat
Norekk90

Odpowiedz
Cytat

Hm wg. mnie możesz grać dalej, ale tak jak już napisałeś na poprzedniej stronie na NL10 graj już do końca.

Odpowiedz
Cytat
Norekk90

Nie mam jeszcze zadnej wiadomosci od picpwnz. Dobrze by bylo gdyby sie wypowiedzial w tej kwesti.

Odpowiedz
Cytat
picpwnz

graj

Odpowiedz
Cytat
Norekk90

sorry, ze to sie tak przeciaga. potrzebuje jeszcze 2-3 dni zeby zaczac grac.

Odpowiedz
Cytat
Norekk90

Dziś już zaczynam. Wieczorem napisze jak poszlo.
Pewnie juz jestescie grubo poiryowani tym czekaniem, ale naprawde Was przepraszam. Gdybym wiedzial, ze tak bede mial przez ostatni czas problemy z czasem na granie to bym w ogole w ten staking sie nie pchal. No ale teraz juz dam z siebie wszystko, zeby przez te pozostale dni wycisnac ile sie da bo juz sie w koncu wszysytko unormowalo.

Pozdro.

Odpowiedz
Cytat
Norekk90

Zaczalem na spokojnie na nl5 coby to wejsc w rytm grania, niestety wariancja byla juz w swoim rytmie i pokarala mnie 8bi pod kreska do tego ze 3 spoty KK<AA i jakos -53$ po dwoch solidnie granych sesjach, wiec total jest okolo -210. Jutro jeszcze pogram na nl5 mam nadzieje ze wariancja sie uspokoi i wtedy juz zaczne nl10 cisnac do konca.

Odpowiedz
Cytat

no i jak tam?

Odpowiedz
Cytat
Norekk90

Otatnio rozmawialem z Naspieknych na skype bo sie pytal no i Wam musze napisac to samo, ze niestety dalej mam jednak problem z czasem na granie i stakig zakonczy sie najprawdopodobniej w okolicach BE badz na minimalnym plusie po dodanie RB. Ewentualnie jak RB nie wystarczy na pokrycie strat to doloze od siebie tak zebyscie chociaz otrzymali to co wlozyliscie. Ne bede juz walczyl o honor bo to nie ma sensu z tak mala iloscia czasu na granie, wiec nie bede sie bawil w przedluzanie poraz kolejny. Rozliczymy sie po koncu tego miesiaca, a ja sprobuje jeszcze te pare dni powalczyc o jakis lepszy wynik jak uda mi sie znalezc wiecej czasu moze.

Odpowiedz
Cytat

po końcu miesiąca to znaczy?

Odpowiedz
Cytat
Norekk90

To znaczy ze powinno byc dwa dni temu, ale jak juz chyba na mnie przystalo musi byc obsuwa. Rozliczenie nastapi dzis. Jest profit - maly, ale jest.

Wykresy i tabele:

1000$ - 224,20$ = 775,8$

Teraz jeżeli chodzi o RB:

ugralismy 5942 vpp, co dalo nam 13814.73 fpp

na poczatku stakinga Naspieknych poprosil mnie o zdjecie z kaszjera

widac na nim ilosc fpp ktore mialem przed rozpoczecie stakingu.

DOdaje je teraz do naszego wyniku (zeby przekroczyc 15k o czym pozniej) dla rownego rachunku co daje nam:

15154.65 fpp

Z racji praktycznie nie grania w ostatnim czasie moj status spadl do CHrome co spowodowaloby wykupywanie bonusow po 10$...

dlatego tez podstanowilem (tymbardziej ze pospieszalem Was z wplata kasy zeby wyrobic platyne), ze zalozymy ze dalej mam ta platyne i bezie tak jakbym wykupil bonus z platyny za 15k fpp. DOloze od siebie po prostu kase i podsumowujac wyglada to tak:

stellary:

5 x 10$ + 1 x 50$ = 100$

fpp = 200$

775,8 + 300 = 1075,8$

10% = 107,58
20% = 215,16
60% = 645,48

Napiszcie m tylko czy mam odeslac kase na te same nicki z ktorych kasa wplynela i dzis do wieczora poodsylam kase.

I przepraszam raz jeszcze ze ten staking nie wyszedl tak jak mial wyjsc, ale naprawde nie bylo to zalezne ode mnie.

Peace

Odpowiedz
Cytat

Mi możesz puścić na ten sam nick :)

Odpowiedz
Cytat
Norekk90

Lemon0de poszla kasa dla CIebie, prosilbym o potwierdzenie, ze dostales.

Czekam na reszte.

Odpowiedz
Cytat
picpwnz

ja poproszę tak samo :)

Odpowiedz
Cytat

tak, kasa doszła, dzięki :)

Odpowiedz
Cytat
Norekk90

Pic poszla kasa dla Ciebie i takze czekam na potwierdzenie.

Odpowiedz
Cytat
naspieknychjestmalo

siema
odeślij na TrueDreamzzz na starsy

Odpowiedz
Cytat