Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Yo, kolejna oferta na srode.
Tym razem dodalem bardziej soft turbosy dla zwiekszenia value oferty.
wykresik tylko mtt updated 18.04
Spoiler

oferta:
Spoiler

W OFERCIE ReENTRY = licze do buyinow tylko jedno entry ale jesli szybko odpadne na jakims na malych blindach to bede robil ReEntry i odejmowal jego koszt z profitu.
10%=100
5%=50.
Nick stars : ilovenba23 avatar: 
udzialowcy:
♠_thumbsup: = paid
53% Grinder23 ♠_thumbsup:
10% rataj ♠_thumbsup:
2,5% MalyAA ♠_thumbsup:
10% skonio81 ♠_thumbsup:
5% ciaciak1 ♠_thumbsup:
5% gwmar ♠_thumbsup:
7,5% sfera69 ♠_thumbsup:
2% ikarPL ♠_thumbsup:
5% Madavaster ♠_thumbsup:
1. 0 cuta bo jest MU ![]()
2. Zastrzegam mozliwosc niezagrania jakiegos turka w razie zbyt duzej ilosci deepow.
3. Niewykorzystane rebuys / KO itd leca snap do profitu.
4. Prosze wplacac odrazu, jesli oferta sie nie sprzeda odesle w srode ~19
5. Zastrzegam sobie prawo do grania innych turkow poza stejkiem ( oczywko o ile ilosc stolow na to pozwoli )
feedback:
https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=200243