Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Zablokowane konta polskich graczy na 888!!!

157 Posty
49 Użytkownicy
1 Reakcje
54.9 K Wyświetlenia
queristo

Napisane przez NumberOne1
Przed kupnem stakingu informowałem autora stakingu o tym że kasa będzie ze swapów i że mam z tego premie. Informowałem też że bez tej premii nie kupiłbym stakingu. Autor nie miał nic przeciwko.

Co nie zmienia faktu, że to Ty dobrałeś sobie takich a nie innych ludzi do przeprowadzenia transakcji. Wybór niekompetentnych osób jest Twoim niedopatrzeniem, więc to Ty ponosisz odpowiedzialność za zaistniałą sytuację.

Lakshanya82

jak juz chcesz sie bawic we wklejanie linkow ze skype:

W dniu 24.03.2014 o 20:17, Numberone1 napisał/a:
> możesz mi regnąć 60%

W dniu 24.03.2014 o 20:17, Numberone1 napisał/a:
> może 2k to by byl jednak lepszy roll

Przeciez Ty wcale nie chciales u mnie kupowac udzialow bo nie oplacalny byl?To wysylalaes mi kiedys i pokazuje dla jak wielkich pieniedzy ryzykowales ...

W dniu 23.03.2014 o 20:56, Numberone1 napisał/a:
> mam goscie na swapa, wyslalbym Ci kase na 888, a Ty mi na neteler/skrilla/starsy

W dniu 23.03.2014 o 20:56, Numberone1 napisał/a:
> moge dorzucic 2% premii

Tobie tez daja 2% :why: ?

Tu odnosnie LT:

W dniu 27.03.2014 o 23:02, Nika napisał/a:
> spytaj rafala

W dniu 27.03.2014 o 23:02, Nika napisał/a:
> wymieni na starsy pewnie sie

W dniu 27.03.2014 o 23:03, Numberone1 napisał/a:
> nie, ja mam gości którzy mi premie dają minimalna ale czesto ta premia decyduje czy w kogos na 888 stakuje czy nie
Tutaj proponowalam Ci ze moze wymienic hajc z Rafalem ... odmowiles

Tutaj tresc 1wszego maila od 888 i komentarz N1:
W dniu 28.03.2014 o 21:03, Nika napisał/a:

> Cassava - Operations Department
> <feedback@mailer.888poker.com> 28 marca 2014 21:00
>
> Dear Dominika,
>
> I am Cristina L. from the Operations Department at Cassava Enterprises (Gibraltar) Ltd. Cassava Enterprises manage all the operational services for 888poker.
>
> Dominika, your account is under investigation due to suspicious activity through the money transfer option. This may refer to accounts that you have either sent money too, or received funds from, and we will require your assistance to investigate this activity.
> During our investigation your account will remain suspended and no withdrawals will be paid.
>
> If you have any information that would assist us with our investigation, please do not hesitate to contact us.
>
> We take these matters extremely seriously and thank you for your co-operation and understanding.
>
> Regards,
> Cristina L.
> Operation Department
> Cassava Enterprises (Gibraltar) Ltd.
> operations@cassava.net

Odp N1:

W dniu 28.03.2014 o 21:03, Numberone1 napisał/a:
> wtf?

W dniu 28.03.2014 o 21:04, Numberone1 napisał/a:
> kurde moze to moj swapowiec cos zjebal

Znales doskonale ryzyko wiec chyba teraz rozwialam juz watpliwosci.

To jak moja wina czy nie moja ??????

W dniu 30.03.2014 o 22:28, Numberone1 napisał/a:
> ja nie moge, ten 2014 rok w stakingach to dramat
> no ale wiem ze to nie Twoja wina
> dawaj znac na biezaco
NO I TU SAM JUZ PRZYZNALES DO TEGO ZE CZUJESZ ZE COS NIE PYKNIE:

W dniu 02.04.2014 o 17:13, Numberone1 napisał/a:
> ja nie moge, wiec nie jest tak pieknie jak myslalem z tymi swaperami
> tzn przypuszczalem ze cos moze byc nie tak, skoro daja premie
> napisz im że zbiralas kase na staking

No i na koniec Twoje cyganskie oferty...

W dniu 16.05.2014 o 19:32, Numberone1 napisał/a:
> jak CI sie uda ta sprawe doprowadzic do konca to 100$ Twoja ode mnie

W dniu 16.05.2014 o 19:32, Nika napisał/a:
> ale mi o to nie chodzi , chodzi mi o dobro swoje jak i wasze
> nikt z nas na to nie zasluzyl

Dalej nie jestes winien , dalej to ja zawalilam sprawe ??? Po raz kolejny prosze Cie o kontakt na skype . Sprawa zostala przekazana do osoby odpowiedzialnej za 888 na forum 2+2.

d2vio

ku przestrodze , rozmowa na skype z dzisiaj.

[00:44:47] number 1: jestes ?
[00:46:18] d2vio: nom
[00:46:45] number 1: zainteresowany jestes swapem z 888 na starsy z premia 5% ?
[00:46:50] d2vio: not

Lakshanya82

no walka na 2+2 nic nie dala ... n1 oczywiscie napisal ze potrzymuje swoje zdanie... moje konto poszlo sie ... 1,5K$ poszlo sie ... zapomnial wol jak cieleciem byl ...
przestrzegam wszystkich przed interesami z tym jegomosciem ! :truestory:

fenekzgavry

Beka z forum stejkingowego po raz kolejny.

Kiedy w końcu PS przestanie firmować to pole dla oszustów porównywalne tylko z polskim przemysłem lat 90.?

A nie, zapomniałem, że firma porzuciła wszelką dbałość o własny wizerunek.

OzzyM

Bardzo wielu Polaków dostało dziś blokadę na konto na 888. Z wstępnych ustaleń wynika, że większość z nich była wcześniej stejkowana przez NumberOne poprzez przelewy na 888.

Przy okazji bloka dostało też kilka osób niezwiązanych (teoretycznie) stejkami z tym jegomościem, w każdym razie sprawa wygląda na grubszą patrząc na ilość blokad i dochodzenie.

Wobec powyższego wszystkim stakerom i stakowanym radzę uważać na to od kogo przyjmują pieniądze na 888.

nie, zapomniałem, że firma porzuciła wszelką dbałość o własny wizerunek.

Nie jest to żadne odkrycie :)

Jarzab86

Brawo NumberOne!! Dobrą robotę zrobiłeś! Myślę, że kilka osób będzie Ci chciało osobiście podziękować.

:yaoming :

queristo

Napisane przez fenekzgavry

Kiedy w końcu PS przestanie firmować to pole dla oszustów porównywalne tylko z polskim przemysłem lat 90.?

Dlaczego miałaby przestać? Przecież tego właśnie chcieli forumowicze:
Głupich trzeba chronić czyli staking a sprawa polska...

OzzyM

Napisane przez queristo

Dlaczego miałaby przestać? Przecież tego właśnie chcieli forumowicze:
Głupich trzeba chronić czyli staking a sprawa polska...

Fora stakingowe funkcjonują na całym świecie i oczywiście ryzyko scamu jest. Różnica jest tylko jedna - wszędzie na świecie złodzieje są piętnowani i usuwani ze społeczności, do tego społeczność ma wsparcie ze strony administracji. Tutaj niestety nie.

Lakshanya82

Jesli ktokolwiek z was potrzebuje jakiekolwiek informacje jak to wygladalo i nadal wyglada z moja sprawa na priv moge podeslac skype.
Na ta chwile jedyne co mi przychodzi na mysl to ... a nie mowilam ...

Skibcio

Witajcie,

Dzięki fenekzgavry za Twoją wiadomość. Chciałbym jednak przypomnieć, że pomysł na utworzenie forum stakingowego w polskiej sekcji PokerStrategy.com wyszedł od naszych użytkowników. To Wy chcieliście, aby to forum powstało.

Robicie swapy z osobami, których nie znacie. Jeśli, któryś z "użytkowników" NumberOne1 wyłudzał darmową gotówkę od 888Poker, a wy te pieniądze wyprowadzaliście z poker roomu to prawdopodobnie dlatego otrzymaliście blokady. Piszcie do supportu 888Poker z wyjaśnieniami i na przyszłość warto pomyśleć dlaczego ktoś chce przenosić pieniądze "czyichś" użytkowników zamiast skorzystać ze Skrilla/Netellera.

Zarzuciliście nam, że nie interweniujemy w sprawie użytkowników. Każda osoba, która korzysta z tego działu powinna znać jego regulamin. Jeśli się z nim nie zgadza to nie powinna z niego korzystać. Do tej pory nikt z Was nie wpisał się do wątku z feedbackiem NumberOne1, aby przestrzec innych użytkowników przed transakcjami z nim. Wystarczy kilka postów i sprawa byłaby jasna. Zakładacie temat, do którego zajrzy może 5% użytkowników odwiedzających ten dział, a w temacie do tego przeznaczonym nikogo nie ma. Dlaczego?

Pozdrawiam.

fenekzgavry

Napisane przez Skibcio
Dlaczego?

Ponieważ w porażającej większości ludzie, także użytkownicy tego forum, to debile. Zobaczą coś w dziale staking i kupią, jak na wyprzedaży w markecie, "bo się przyda". Generalnie jestem za tym, żeby ludzie debilnie rozporządzający swoim majątkiem cierpieli, ale skoro sami wprowadzacie jakiś rynek wymiany, to wypadałoby przynajmniej jakoś go ogarnąć, bo dzieci sparzonych ogniem niedługo zrobi się więcej.

slawciu

Napisane przez Skibcio
Dlaczego?

Ponieważ w porażającej większości ludzie, także użytkownicy tego forum, to debile. Zobaczą coś w dziale staking i kupią, jak na wyprzedaży w markecie, "bo się przyda". Generalnie jestem za tym, żeby ludzie debilnie rozporządzający swoim majątkiem cierpieli, ale skoro sami wprowadzacie jakiś rynek wymiany, to wypadałoby przynajmniej jakoś go ogarnąć, bo dzieci sparzonych ogniem niedługo zrobi się więcej.

Dobrze, że jestem w tej mniejszości. Chyba jedyna mniejszość do jakiej należę. :thinking:

Lakshanya82

[25.06.2014, 17:29:26] Numberone1: ostatnio zrobilem 3 swapy
[25.06.2014, 17:29:32] Numberone1: min. przez jaboco
[25.06.2014, 17:29:36] Numberone1: i on byl świadom ryzyka
[25.06.2014, 17:29:52] Numberone1: nie przeszkadzalo mu to, dostal premie
[25.06.2014, 17:30:14] Numberone1: nie dostal bana jak mnostwo innych osob przez ktore swapowalem

Ma ktos z was kontakt do Jaboco ? Pytanie czy jemu tez blokneli konto , mogloby to wiele wyjasnic .

rafalk100

piszcie w wym watku jak bedziecie wiedziec cos wiecej :ayfkm:

6th
6th

Napisane przez slawciu

Napisane przez Skibcio
Dlaczego?

Dobrze, że jestem w tej mniejszości. Chyba jedyna mniejszość do jakiej należę. :thinking:
Proszę nie spamować wątku w którym staramy się uzgodnić termin ukamienowania użytkownika NumberOne1.

fenekzgavry

Napisane przez 6th

Napisane przez slawciu

Napisane przez Skibcio
Dlaczego?

Proszę nie spamować wątku w którym staramy się uzgodnić termin ukamienowania użytkownika NumberOne1.

Wszelkie plany wpierdolu proponuję przełożyć na Pardubice. Sam mam kilka podpunktów w mojej adżendzie, także z przyjemnością proponuję:

a) pracę w podgrupach
b) bank informacji
c) wsparcie duchowe
d) briefingi (nie wiem co to briefing, ale brzmi korporacyjnie, więc dopisuję).

rafalk100

Napisane przez Lakshanya82
[25.06.2014, 17:29:26] Numberone1: ostatnio zrobilem 3 swapy
[25.06.2014, 17:29:32] Numberone1: min. przez jaboco
[25.06.2014, 17:29:36] Numberone1: i on byl świadom ryzyka
[25.06.2014, 17:29:52] Numberone1: nie przeszkadzalo mu to, dostal premie
[25.06.2014, 17:30:14] Numberone1: nie dostal bana jak mnostwo innych osob przez ktore swapowalem

Ma ktos z was kontakt do Jaboco ? Pytanie czy jemu tez blokneli konto , mogloby to wiele wyjasnic .

ja ostatni przelew z konta powiazanego z n1 dostalem pewnie ze 3 miesiace temu, wiec maja jeszcze czas:D

tak naprawde albo teraz ostro sie za to wzieli albo chodzi o coś innego

kali1910

Ja ostatnia transakcje mialem w marcu.