Przejdź do forum
Monday z blaszka13,...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Monday z blaszka13, 11 turków!

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
309 Wyświetlenia
blaszka13

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Feedback

Witam!

Wyniki - FullTiltPoker
Wyniki - PartyPoker

Top 3 wygranych :nh:

1.) 8,024$ 1/1124 (26$ The Ceratops)
2.) 2,111$ 1/119 ($5K Gtd Party Poker)
3.) 1,434$ 3/531 (26$ Triceratops)

Oferta:

Warunki:

 Roll - 245$
 Sprzedaję 90% udziałów
 Gram na Pokerstars
 Niewykorzystane rebuye/addony wchodzą do profitu
 W trakcie stackingu, nie gram żadnych dodatkowych turniejów za swoje pieniądze.
 Wplaty przyjmuje na Pokerstars(Kam’st69) lub FTP (blaszka13)

Udziały:
50% - 122,5$
20% - 49$
10% - 24,5$
5% - 12,25$

Pobieram następujące % od profitu :sdrink
• <150$ 6%
• 151$-300$ 8%
• 301$+ 10%

Wpłaty przyjmuję do godziny 18:00.

Rezerwacje:

Ja - 10% [paid] :spade:

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
kk43506

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji..

Odpowiedz
Cytat
blaszka13

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. up.

Odpowiedz
Cytat
blaszka13

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Okazja!

Jako, że to moja 1 oferta obniżam CUT!!
Obecnie jego wartości dla poszczególnych progów wygranych wynoszą odpowiednio 6-8-10%!!

Jeżeli coś w dalszym ciągu Waszym zdaniem powinno zostać zmienione w ofercie, czekam na propozycje.

Zachęcam do inwestowania :)

Odpowiedz
Cytat