Tutaj możecie podyskutować na temat naszej zabawy Mega Bankroll Challenge czy wzajemnie się railować.
Rejestrację do zabawy oraz aktualizacje swoich poczynań zgłaszamy w głównym wątku zabawy na forum Challenge i sukcesy:

Tutaj możecie podyskutować na temat naszej zabawy Mega Bankroll Challenge czy wzajemnie się railować.
Rejestrację do zabawy oraz aktualizacje swoich poczynań zgłaszamy w głównym wątku zabawy na forum Challenge i sukcesy:
Dajcie się też pobawić tym nie grającym na podpiętych kontach. Najwyżej na jakiś innych warunkach co do weryfikacji
Po za tym, czy wy mozecie podglądać bankroll na podpietych kontach czy werywikacja polega na tym ze leci rake to znaczy że gra?
Napisane przez ToKaHaBi
Dajcie się też pobawić tym nie grającym na podpiętych kontach. Najwyżej na jakiś innych warunkach co do weryfikacjiPo za tym, czy wy mozecie podglądać bankroll na podpietych kontach czy werywikacja polega na tym ze leci rake to znaczy że gra?
Podpisuję się pod tym wnioskiem, niestety nie mam podpiętego p*, na którym gram, a nie ma możliwości zmienienia tego
Witajcie,
Napisane przez ToKaHaBi
Dajcie się też pobawić tym nie grającym na podpiętych kontach. Najwyżej na jakiś innych warunkach co do weryfikacji
Po za tym, czy wy mozecie podglądać bankroll na podpietych kontach czy werywikacja polega na tym ze leci rake to znaczy że gra?
W przypadku podpiętego konta, jesteśmy w stanie ogólnie stwierdzić czy dany cel i jego realizacja, są zgodne z rzeczywistością. Oczywiście nikomu do portfela zaglądać nie będziemy.
Zatem można grać na przypisanych kontach z naszej oferty:
- PokerStrategy.com - poker roomy z naszej oferty
Napisane przez przemasso
Czy ten tydzień już można będzie raportować?
Nie, ale jeśli się zapiszesz, możesz go dopisać do raportu w przyszłym tygodniu. Pierwsze podsumowanie planujemy po 28.09.
Pozdrawiam,
jeneral86
Napisane przez Bezimienny90
po co blog? nie mozna w watku jakims wpisywac wynikow z tygodnia?
Chcemy zaprosić uczestników do blogowania - to pomaga, inspiruje (również innych uczestników forum) i jest nieocenioną bazą wiedzy na temat osobistego progresu.
A i kto wie - może ktoś odkryje u siebie talent i stanie się superblogerem? ; )
Pozdrawiam,
jeneral86
Napisane przez jeneral86
Witajcie,Napisane przez ToKaHaBi
Dajcie się też pobawić tym nie grającym na podpiętych kontach. Najwyżej na jakiś innych warunkach co do weryfikacjiPo za tym, czy wy mozecie podglądać bankroll na podpietych kontach czy werywikacja polega na tym ze leci rake to znaczy że gra?
W przypadku podpiętego konta, jesteśmy w stanie ogólnie stwierdzić czy dany cel i jego realizacja, są zgodne z rzeczywistością. Oczywiście nikomu do portfela zaglądać nie będziemy.
jeneral86
Jest masa stron weryfikujących wyniki, a po drugie przecież jest to tylko Zabawa, więc po co takie restryktcyjne warunki. Nagród po za losowaniem przecież nie oferujecie, a chyba lepiej dla was jak będzie więcej osób uczestniczyć.
Witaj macaco2,
Oczywiście to zabawa, ale postawiliśmy prosty warunek - gry na podpiętym koncie. Chcemy motywować wszystkich naszych Graczy, jednak ta konkretna zabawa jest przeznaczona dla tych, którzy mają podpięte konta (m.in. ze względu na możliwość weryfikacji wyników).
W naszej ofercie jest na tyle poker roomów, że myślę, że jest możliwość dobrać platformę odpowiednią dla siebie.
Pozdrawiam,
jeneral86
Po pierwsze missclicknąłeś shifta, domyślam się, że chodziło o: "Naszych graczy" a nie "naszych Graczy".
Tia, zmieniać poker room, na którym ma się już spore przywileje itd. po to aby wziąć udział w tej zabawie... :yaoming :
moglibyście dać możliwość ścigania się każdemu, jednak losowania statusu mogłyby być tylko dla osób z podpiętymi kontami w celu weryfikacji, w takim przypadku nie mielibyście nic do stracenia ( a osoby które brałyby udział robiłyby to dla własnej satysfakcji tak jak w wątku volume challenge), miły akcent dla brązów, którzy są niestety spychani w kąt swej rakebackowej emerytury, choć kiedyś błyszczeli różnymi odcieniami
forza brązy
Pierwszym wylosowanym przemasso - gratki!
Warto się zapisywać - w przyszłym tygodniu pierwsze notowanie
Dobra mam mętlik w głowie więc wolę zapytać niż potem głupoty wypisywać.
Raport robię u siebie na blogu wg. formatki tak?
W temacie mega bankroll challenge piszę że jest update i linkuję do bloga tak?
Gdzieś wyczytałem , ale teraz nie mogę znaleźć że mogę wrzucić raport sumaryczny od 15.09 - 28.09 jako ten tygodniowy (21.09-28.09) ?
Kiedy mniej więcej będziecie robić podsumowania? Zawsze niedziela? Jesteście w stanie sprecyzować chociaż czy to wieczór czy wcześniej czy najlepiej po prostu raportować w sobotę i już?
sorka jeśli już gdzieś były odpowiedzi na te pytania, ale nie mogłem znaleźć
Pozdrawiam i powodzenia wszystkim w challeng'u!
Witajcie,
@xeperek
Tak, raport u siebie na blogu, w wątku Mega Bankroll Challenge! linkujesz do update.
Możesz wrzucić z dwóch ostatnich tygodni (z gier do 28.09).
W niedzielę jeszcze czekamy na raporty (włącznie), a te będą zbierane w poniedziałek. Proszę postować najpóźniej w niedzielę.
News będzie ukazywał się pewnie we środę.
@baadnewz01
Jeśli masz podpięte konto, zdobywasz na nim StrategyPoints, to oczywiście.
Pozdrawiam,
jeneral86
Zostałem przyjęty do gry dopiero wczoraj. W związku z tym, chyba nie muszę jeszcze robić wpisu o mojej grze, bo jeszcze do końca nawet nie zacząłem.
Witaj michal699,
Możesz/nie musisz - na tej zasadzie. W zestawieniu się pojawisz jako zapisany tak czy inaczej (no i weźmiesz udział w losowaniu podwyższenia statusu).
Pozdrawiam,
jeneral86
Wlasnie dostalem na konto Starsow nagrode 20$ za zajecie 131. miejsca w PokerSchool Premier League. Czy bede mogl ja zaliczyc jako zysk w przyszlym tygodniu biorac pod uwage ze w Challenge gram SNG ?
Witaj sebura,
Jasne, że możesz. Nie ma problemu.
Btw. Niestety nie mogłem dodać Twojego wyniku do dzisiejszego zestawienia, ponieważ dane zostały już wysłane i niebawem pojawi się news.
Najpóźniej w niedzielę trzeba postować update na blogu, ale i umieszczać link do bloga w temacie głównym:
Nie przejmuj się - wystarczy, że do niedzieli opublikujesz update z 2 tygodni, to ta dzisiejsza "żółta kartka" nie będzie miała znaczenia : )
Pozdrawiam,
jeneral86