Skip to forum
Mega Bankroll Chall...

Notifications
Clear all

Mega Bankroll Challenge - wątek dyskusyjny

24 Posts
13 Users
0 Reactions
1,470 Views

Mega Bankroll Challenge - wątek dyskusyjny

Tutaj możecie podyskutować na temat naszej zabawy Mega Bankroll Challenge czy wzajemnie się railować.

Rejestrację do zabawy oraz aktualizacje swoich poczynań zgłaszamy w głównym wątku zabawy na forum Challenge i sukcesy:

- Mega Bankroll Challenge!

Reply
23 replies
ToKaHaBi

Dajcie się też pobawić tym nie grającym na podpiętych kontach. Najwyżej na jakiś innych warunkach co do weryfikacji

Po za tym, czy wy mozecie podglądać bankroll na podpietych kontach czy werywikacja polega na tym ze leci rake to znaczy że gra?

Reply
przemasso

Czy ten tydzień już można będzie raportować?

Reply
rae3344

Napisane przez ToKaHaBi
Dajcie się też pobawić tym nie grającym na podpiętych kontach. Najwyżej na jakiś innych warunkach co do weryfikacji

Po za tym, czy wy mozecie podglądać bankroll na podpietych kontach czy werywikacja polega na tym ze leci rake to znaczy że gra?

Podpisuję się pod tym wnioskiem, niestety nie mam podpiętego p*, na którym gram, a nie ma możliwości zmienienia tego

Reply
Bezimienny90

po co blog? nie mozna w watku jakims wpisywac wynikow z tygodnia?

Reply

Witajcie,

Napisane przez ToKaHaBi

W przypadku podpiętego konta, jesteśmy w stanie ogólnie stwierdzić czy dany cel i jego realizacja, są zgodne z rzeczywistością. Oczywiście nikomu do portfela zaglądać nie będziemy.

Zatem można grać na przypisanych kontach z naszej oferty:

- PokerStrategy.com - poker roomy z naszej oferty

Napisane przez przemasso

Czy ten tydzień już można będzie raportować?

Nie, ale jeśli się zapiszesz, możesz go dopisać do raportu w przyszłym tygodniu. Pierwsze podsumowanie planujemy po 28.09.

Pozdrawiam,

jeneral86

Reply

Napisane przez Bezimienny90

po co blog? nie mozna w watku jakims wpisywac wynikow z tygodnia?

Chcemy zaprosić uczestników do blogowania - to pomaga, inspiruje (również innych uczestników forum) i jest nieocenioną bazą wiedzy na temat osobistego progresu.

A i kto wie - może ktoś odkryje u siebie talent i stanie się superblogerem? ; )

Pozdrawiam,

jeneral86

Reply
macaco2

Napisane przez jeneral86
Witajcie,

Napisane przez ToKaHaBi

W przypadku podpiętego konta, jesteśmy w stanie ogólnie stwierdzić czy dany cel i jego realizacja, są zgodne z rzeczywistością. Oczywiście nikomu do portfela zaglądać nie będziemy.

jeneral86

Jest masa stron weryfikujących wyniki, a po drugie przecież jest to tylko Zabawa, więc po co takie restryktcyjne warunki. Nagród po za losowaniem przecież nie oferujecie, a chyba lepiej dla was jak będzie więcej osób uczestniczyć.

Reply

Witaj macaco2,

Oczywiście to zabawa, ale postawiliśmy prosty warunek - gry na podpiętym koncie. Chcemy motywować wszystkich naszych Graczy, jednak ta konkretna zabawa jest przeznaczona dla tych, którzy mają podpięte konta (m.in. ze względu na możliwość weryfikacji wyników).

W naszej ofercie jest na tyle poker roomów, że myślę, że jest możliwość dobrać platformę odpowiednią dla siebie.

Pozdrawiam,

jeneral86

Reply
exculibrus

Po pierwsze missclicknąłeś shifta, domyślam się, że chodziło o: "Naszych graczy" a nie "naszych Graczy".

Tia, zmieniać poker room, na którym ma się już spore przywileje itd. po to aby wziąć udział w tej zabawie... :yaoming :

Reply
erefkey

moglibyście dać możliwość ścigania się każdemu, jednak losowania statusu mogłyby być tylko dla osób z podpiętymi kontami w celu weryfikacji, w takim przypadku nie mielibyście nic do stracenia ( a osoby które brałyby udział robiłyby to dla własnej satysfakcji tak jak w wątku volume challenge), miły akcent dla brązów, którzy są niestety spychani w kąt swej rakebackowej emerytury, choć kiedyś błyszczeli różnymi odcieniami

forza brązy :truestory:

Reply
Toluvel

Pierwszym wylosowanym przemasso - gratki!

Warto się zapisywać - w przyszłym tygodniu pierwsze notowanie :)

Reply
xeperek

Dobra mam mętlik w głowie więc wolę zapytać niż potem głupoty wypisywać.

Raport robię u siebie na blogu wg. formatki tak?
W temacie mega bankroll challenge piszę że jest update i linkuję do bloga tak?
Gdzieś wyczytałem , ale teraz nie mogę znaleźć że mogę wrzucić raport sumaryczny od 15.09 - 28.09 jako ten tygodniowy (21.09-28.09) ?
Kiedy mniej więcej będziecie robić podsumowania? Zawsze niedziela? Jesteście w stanie sprecyzować chociaż czy to wieczór czy wcześniej czy najlepiej po prostu raportować w sobotę i już?

sorka jeśli już gdzieś były odpowiedzi na te pytania, ale nie mogłem znaleźć

Pozdrawiam i powodzenia wszystkim w challeng'u!

Reply
Moderator
baadnewz01

Party poker jeszcze się zalicza czy już nie?

Reply

Witajcie,

@xeperek

Tak, raport u siebie na blogu, w wątku Mega Bankroll Challenge! linkujesz do update.

Możesz wrzucić z dwóch ostatnich tygodni (z gier do 28.09).

W niedzielę jeszcze czekamy na raporty (włącznie), a te będą zbierane w poniedziałek. Proszę postować najpóźniej w niedzielę.

News będzie ukazywał się pewnie we środę.

@baadnewz01

Jeśli masz podpięte konto, zdobywasz na nim StrategyPoints, to oczywiście.

Pozdrawiam,

jeneral86

Reply

Zostałem przyjęty do gry dopiero wczoraj. W związku z tym, chyba nie muszę jeszcze robić wpisu o mojej grze, bo jeszcze do końca nawet nie zacząłem. ;)

Reply

Witaj michal699,

Możesz/nie musisz - na tej zasadzie. W zestawieniu się pojawisz jako zapisany tak czy inaczej (no i weźmiesz udział w losowaniu podwyższenia statusu).

Pozdrawiam,

jeneral86

Reply
sebura

Wlasnie dostalem na konto Starsow nagrode 20$ za zajecie 131. miejsca w PokerSchool Premier League. Czy bede mogl ja zaliczyc jako zysk w przyszlym tygodniu biorac pod uwage ze w Challenge gram SNG ?

Reply

Witaj sebura,

Jasne, że możesz. Nie ma problemu.

Btw. Niestety nie mogłem dodać Twojego wyniku do dzisiejszego zestawienia, ponieważ dane zostały już wysłane i niebawem pojawi się news.

Najpóźniej w niedzielę trzeba postować update na blogu, ale i umieszczać link do bloga w temacie głównym:

- Mega Bankroll Challenge!

Nie przejmuj się - wystarczy, że do niedzieli opublikujesz update z 2 tygodni, to ta dzisiejsza "żółta kartka" nie będzie miała znaczenia : )

Pozdrawiam,

jeneral86

Reply
sebura

ok , rules are rules :)

Reply