Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Okrutny los ostatnie pieniążki mi zabrał.

1,508 Posty
68 Użytkownicy
45 Reakcje
27.2 K Wyświetlenia
Jarzab86

Miło pojawić się drugi tydzień z rzędu w newsie o sukcesach użytkowników PS, a jeszcze milej wygrać wejściówkę do Czech Poker Festival :deadhappy: :happy:

https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=3411368#post3411368

Zgadnijcie, patrząc na wykres poniżej, kiedy przerzuciłem się z grania SnG Double Up za 1$ na granie MTT :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Update
Ilość rozegranych turniejów: 78 (w tym freerolle)
Typ gier: MTT
Zysk/strata: -7,92
Aktualny bankroll: 221,85 (w tym 19,10 rb)
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 2

Starając się jak najwięcej punktować do promocji mocno nagiąłem zasady BRM. Ostatnie dwa dni odpalałem tyle MTT, że zerowałem konto :yaoming : :coolface:
Niepotrzebnie grałem turki w Omahę Hi Lo za 8E i satki do IPOPSa po 10E. Dobrze, że nie przegrałem wszystkiego, bo byłby wstyd :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Crimson

No no, Jarzomp jedzie do Pragi. _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez Crimson
No no, Jarzomp jedzie do Pragi. _thumbsup:

:truestory:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

DIE ANTWOORD + Dita von Teese + Marilyn Manson :happy:

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Ważne dni dla graczy a Ty nie podajesz żadnych typów :ayfkm:

Wczoraj obstawiłem: Basel, Real, Atletico i w meczu Zenitu z Bayerem powyżej 2,5 gola... Po meczach cieszyłem mordę a potem ogarnąłem że typiara mi źle wklepała kupon i puściła poniżej 2,5 gola :rage:

Dzisiaj:
Szachtar
Sporting- Schalke powyżej 2,5 gola

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

A nie, na poprzedniej stronie coś naskrobałeś... :thinking:

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Jaszczomp, słyszałem że lubisz angielskie kluby... to prawda? :coolface:

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Na dzisiaj: Dyn. Moskwa (już po, ale dopiero wróciłem), Feyenoord i w meczu Legii poniżej 2,5 gola.

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez pszczola321
Jaszczomp, słyszałem że lubisz angielskie kluby... to prawda? :coolface:

:truestory: Zwłaszcza City i Chelsea :heart:

Napisane przez Jarzab86

Dziś dałem:

1. Chelsea, Barca, Szachtar

2. Bayern, City i PSG.

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Na Adamka to chyba dałem wszędzie gdzie mogłem :badteeth:

WH. Wejdzie dziś ?(

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Jutro dzień MTT, najwyższa pora coś wygrać w MM :truestory:

Odpowiedz
Cytat
Crimson

O takie spoilery walczyłem. :happy:

Spoiler

Chociaż ta z pierwszego zdjęcia ma trochę męskie rysy twarzy. ?(

Spoiler

:coolface:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
zajcur

Jaszczomb czemu Ty takich zdrowych sikoreczek do kafejek nie wrzucasz ?(

Spoiler

Spoiler

uprzedzajac pytania - ja tu twarzy nie widzialem, na pupy paczylem :deadhappy:

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

:coolface: :coolface: :coolface: :coolface: :coolface: :coolface:

Odpowiedz
Cytat

Dobra jako że po przerwie wróciłem do zakładów, rzucę dwoma typkami na dzisiaj :

Pewniak :

Rapid Bukareszt - Ceahlaul do przerwy powyżej 0.5 gola - 1.42

Ryzykowny :

Rapid Bukareszt - Ceahlaul powyżej 4.5 goli - 9.00

Dla Rapidu można rzec że jest to dla Nich mecz o wszystko w przypadku nie wygrania meczu zamiast gonić spadkowe drużyny jaką m.in jest Ceahlaul to jeszcze różnica pkt. będzie tak duża że dla Rapidu będą małe szanse na utrzymanie się bo później przyjdzie grać wyjazdy z dużo silniejszymi rywalami.
Dodatkowo buki wystawiają bardzo duże kursy na dużą ilość bramek, ponieważ kierują się statystykami Rapidu ktory w 5 ostatnich meczach nie zanotował +3.5 natomiast trzy razy zanotował -1.5, a wiadomo że mecz meczowi i przeciwnik przeciwnikowi nierówny. Jeśli miałbym rzucić jakiś wynik w ciemno przedmeczowy byłby to Rapid win 4-1 i dlatego ryzykuje na powyżej +4.5 a na taśmie dokładam przynajmniej jedną bramkę w pierwszych 3 kwadransach. Pozdrawiam :sdrink

Odpowiedz
Cytat

Jako że przeszukiwałem ofertę w poszukiwaniu zagrania singla, natknąłem się na typ z którym jeszcze się podzielę :

Mazeikiai - Neptunas : Naptunas -19.5 @ 1.90

O drużynie Neptunas coś tam liznąłem wiedzy już w poprzednim sezonie który miała kapitalny i dostała się do Euroligi, w tym sezonie drużyna spisuje się równie dobrze na 10 meczy 8 wygranych i tylko 2 porażki z potęgami jakimi są Żalgris Kowno i Lietuvos Wilno :) Linia dosyć duża, toteż chciałem się przypatrzyć drużynie gospodarzy i wszystko stało się jasne. Na 10 spotkań bez wygranej, linia wydaje się dość duża, natomiast czym jest 5 punktów na kwartę i nawet jeśli odliczając kwartę numer 4, gdzie wychodzą już zawodnicy rezerwowi a drużyna gra na pełnym luzie to w pierwszych trzech kwartach średnia wygrana 7 punktami nie jest czymś niemożliwym, stąd ów typ zagrałem a przy okazji chciałem się podzielić nim z Wami :sdrink

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Krakowiaczek20
Dobra jako że po przerwie wróciłem do zakładów, rzucę dwoma typkami na dzisiaj :

Pewniak :

Rapid Bukareszt - Ceahlaul do przerwy powyżej 0.5 gola - 1.42

Ryzykowny :

Rapid Bukareszt - Ceahlaul powyżej 4.5 goli - 9.00

Dla Rapidu można rzec że jest to dla Nich mecz o wszystko w przypadku nie wygrania meczu zamiast gonić spadkowe drużyny jaką m.in jest Ceahlaul to jeszcze różnica pkt. będzie tak duża że dla Rapidu będą małe szanse na utrzymanie się bo później przyjdzie grać wyjazdy z dużo silniejszymi rywalami.
Dodatkowo buki wystawiają bardzo duże kursy na dużą ilość bramek, ponieważ kierują się statystykami Rapidu ktory w 5 ostatnich meczach nie zanotował +3.5 natomiast trzy razy zanotował -1.5, a wiadomo że mecz meczowi i przeciwnik przeciwnikowi nierówny. Jeśli miałbym rzucić jakiś wynik w ciemno przedmeczowy byłby to Rapid win 4-1 i dlatego ryzykuje na powyżej +4.5 a na taśmie dokładam przynajmniej jedną bramkę w pierwszych 3 kwadransach. Pozdrawiam :sdrink

Jako że przeszukiwałem ofertę w poszukiwaniu zagrania singla, natknąłem się na typ z którym jeszcze się podzielę :

Mazeikiai - Neptunas : Naptunas -19.5 @ 1.90

O drużynie Neptunas coś tam liznąłem wiedzy już w poprzednim sezonie który miała kapitalny i dostała się do Euroligi, w tym sezonie drużyna spisuje się równie dobrze na 10 meczy 8 wygranych i tylko 2 porażki z potęgami jakimi są Żalgris Kowno i Lietuvos Wilno Linia dosyć duża, toteż chciałem się przypatrzyć drużynie gospodarzy i wszystko stało się jasne. Na 10 spotkań bez wygranej, linia wydaje się dość duża, natomiast czym jest 5 punktów na kwartę i nawet jeśli odliczając kwartę numer 4, gdzie wychodzą już zawodnicy rezerwowi a drużyna gra na pełnym luzie to w pierwszych trzech kwartach średnia wygrana 7 punktami nie jest czymś niemożliwym, stąd ów typ zagrałem a przy okazji chciałem się podzielić nim z Wami

Kurde nie wierzę szczególnie w typ z kosza, gdzie goście obudzili się dopiero w pierwszej połowie 4 kwarty robią run 0- kilkunastu, a potem prowadząc +20 pkt. oddali inicjatywę gospodarzom, u mnie szału nie było, ale nie byłem stratny, dlatego sorki za te typy :deadhappy: chciałem dobrze, wyszło jak zwykle ... :truestory:

Odpowiedz
Cytat

Z nadzieją na lepsze dziś, podam moim zdaniem największego pewniaczka :

Salzburg - Lulea X2 - @ 1.67

,ponieważ uważam że liga szwedzka w hokeja jest najlepsza, w dodatku w pierwszym spotkaniu tych drużyn dość niespodziewanie Salzburg zwyciężył 4-2, jest to rewanż i Lulea chcąc pokusić się o szanse na awans nie może tego meczu chociażby zremisować, nie mówiąc o przegranej ... Pozdrawiam :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Odpowiedz
Cytat