Napisane przez Krakowiaczek20
Dobra jako że po przerwie wróciłem do zakładów, rzucę dwoma typkami na dzisiaj :
Pewniak :
Rapid Bukareszt - Ceahlaul do przerwy powyżej 0.5 gola - 1.42
Ryzykowny :
Rapid Bukareszt - Ceahlaul powyżej 4.5 goli - 9.00
Dla Rapidu można rzec że jest to dla Nich mecz o wszystko w przypadku nie wygrania meczu zamiast gonić spadkowe drużyny jaką m.in jest Ceahlaul to jeszcze różnica pkt. będzie tak duża że dla Rapidu będą małe szanse na utrzymanie się bo później przyjdzie grać wyjazdy z dużo silniejszymi rywalami.
Dodatkowo buki wystawiają bardzo duże kursy na dużą ilość bramek, ponieważ kierują się statystykami Rapidu ktory w 5 ostatnich meczach nie zanotował +3.5 natomiast trzy razy zanotował -1.5, a wiadomo że mecz meczowi i przeciwnik przeciwnikowi nierówny. Jeśli miałbym rzucić jakiś wynik w ciemno przedmeczowy byłby to Rapid win 4-1 i dlatego ryzykuje na powyżej +4.5 a na taśmie dokładam przynajmniej jedną bramkę w pierwszych 3 kwadransach. Pozdrawiam :sdrink
Jako że przeszukiwałem ofertę w poszukiwaniu zagrania singla, natknąłem się na typ z którym jeszcze się podzielę :
Mazeikiai - Neptunas : Naptunas -19.5 @ 1.90
O drużynie Neptunas coś tam liznąłem wiedzy już w poprzednim sezonie który miała kapitalny i dostała się do Euroligi, w tym sezonie drużyna spisuje się równie dobrze na 10 meczy 8 wygranych i tylko 2 porażki z potęgami jakimi są Żalgris Kowno i Lietuvos Wilno Linia dosyć duża, toteż chciałem się przypatrzyć drużynie gospodarzy i wszystko stało się jasne. Na 10 spotkań bez wygranej, linia wydaje się dość duża, natomiast czym jest 5 punktów na kwartę i nawet jeśli odliczając kwartę numer 4, gdzie wychodzą już zawodnicy rezerwowi a drużyna gra na pełnym luzie to w pierwszych trzech kwartach średnia wygrana 7 punktami nie jest czymś niemożliwym, stąd ów typ zagrałem a przy okazji chciałem się podzielić nim z Wami
Kurde nie wierzę szczególnie w typ z kosza, gdzie goście obudzili się dopiero w pierwszej połowie 4 kwarty robią run 0- kilkunastu, a potem prowadząc +20 pkt. oddali inicjatywę gospodarzom,
u mnie szału nie było, ale nie byłem stratny, dlatego sorki za te typy
chciałem dobrze, wyszło jak zwykle ...