Ja grając 0,5$ 180 i 1$ 90 od 18 odpalam 10 stołów w ciągu godziny. Po 21 już jest gorzej. Nie jestem pewny, ale wydawało mi się, że pisałeś kiedyś na treningu, że używasz placemint. Jeśli tak to wykrywa Ci teraz stoły? Odmówił mi posłuszeństwa w piątek i ciężko znaleźć kogoś, kto byłby w stanie pomóc.
Nie grałem od piątku, dzisiaj zobacze czy przestał działać, ale lipa by była bo mi placemint bardzo usprawnia gre.
damianck1993 a sam konfigurowałeś placeminta? Może np grasz inną odmianę i nie wykrywa Ci tych stołów?
Gram cały czas to samo. Przez miesiąc nie było problemu. Nic nie zmieniałem w ustawieniach od kiedy go pierwszy raz skonfigurowałem.
Napisane przez pawelksg13
Widze ze dosyc mizernie wygladasz na tych 180 poki co. Chyba lepiej szły 45![]()
Dopiero co zacząłem, więc nie ma co patrzeć na wyniki bo zagrałem ledwo 2 sesje.
Hej,
https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=3411391#post3411391
Spoiler
Napisane przez przemasso
Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 61963 hands / 1134 sng
Typ gier: SnG
Zysk/strata: 392,02$ + 84,5$ RB = 476,52$
Aktualny bankroll: 726,52$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 5
Napisane przez przemasso
Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 68582 hands / 1265 sng
Zysk/strata: 331,89$ + 84,5$ RB = 416,39$
Aktualny bankroll: 666,39$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 6
Poprawny update to:
Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 6619 hands / 131 sng
Zysk/strata: -60,13
Aktualny bankroll: 666,39$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 6
Pozdrawiam.
Napisane przez pawelksg13
Własnie widze ze próbka dosc słaba,ale cos nie wróze tutaj kariery :fdrink
Nie wiem z czego to twoje wróżenie, ale dlaczego twierdzisz, że 3,5$ 45tki niszczyłem, a na 180tkach 0,5$ sobie nie poradze? :yaoming :
Jak narazie zagrałem ~200 90os,180os,360os 0,5$ i roi to ~35% a do tego jestem bardzo pod EV.
SnG 0,5$ są tak łatwe, że nawet nie ma o czym pisać. Tyle co dostałem sackout'ów na FT w tych grach to nie miałem chyba od początku odkąd gram sng, a mimo to ROI 30% :yaoming :

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 11881 hands / 258 sng
Zysk/strata: 41,4 $
Aktualny bankroll: 707,79$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 7

Napisane przez rafalmigas
To przy jakim rollu wbijasz na 2,5 180?
Plan jest taki, żeby dobić do założonego celu 1250$, wypłacić 500$ i grać 2,5$.
Ehh... Dzisiaj graliśmy razem i bardzo mnie skróciłeś
Z UTG i bardzo krótkim stackiem zagrałeś AI, a ja sprawdziłem to jak fish z A8o.
Masz bardzo tight staty więc nie wiem co sobie myślałem
Zaczynam się zastanawiać, czy ta "zabawa" w ogóle jest dla mnie, bo grając ok 1000x 45p 0,5 miałem ROI ok 40% więc było zajebiściei po prostu przestało żreć. Od 400 gier ciągle lecę w dół.
W międzyczasie zmieniłem 45 na 180tki i jakieś tańsze MTT, no ale nie żre. Dwa Shipy w 180 wpadły w między czasie, ale poza tym to kompletne dno, więc tym bardziej podziwiam Cię, że takie ROI kręcisz.
Może masz jakieś rady?
Napisane przez Yarro88
Ehh... Dzisiaj graliśmy razem i bardzo mnie skróciłeś![]()
Z UTG i bardzo krótkim stackiem zagrałeś AI, a ja sprawdziłem to jak fish z A8o.
Masz bardzo tight staty więc nie wiem co sobie myślałem![]()
Zaczynam się zastanawiać, czy ta "zabawa" w ogóle jest dla mnie, bo grając ok 1000x 45p 0,5 miałem ROI ok 40% więc było zajebiściei po prostu przestało żreć. Od 400 gier ciągle lecę w dół.
W międzyczasie zmieniłem 45 na 180tki i jakieś tańsze MTT, no ale nie żre. Dwa Shipy w 180 wpadły w między czasie, ale poza tym to kompletne dno, więc tym bardziej podziwiam Cię, że takie ROI kręcisz.Może masz jakieś rady?
Tight staty wynikają z gry we wczesnej fazie. Dopiero zacząłem grać 180tki więc z oceną jakie mam roi trzeba jeszcze kupe czasu poczekać
O rady pytaj bardziej doświadczonych graczy odemnie. Też cisnąłem 45tki, ale na 3,5$ poszedł zjazd i wolałem zejść na niskie stawki, a 45tki odpóścić bo na 3,5$ odkąd wprowadzili spin and go, żadne fisze się nie kręcą.