Przejdź do forum
600 180tek 2,5$ Tur...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

600 180tek 2,5$ Turbo [sold]

5 Posty
3 Użytkownicy
1 Reakcje
553 Wyświetlenia
przemasso

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam

Wystawiam swoją drugą ofertę.
Pierwsza oferta tutaj zakończona profitem +418$

Spoiler

Feedback

Zasady stakingu:
1. Gram 600 180tek 2,5$ Turbo ( Zastrzegam sobie prawo do zagrania jednego lub dwóch mtt za ~2-3$ w czasie sesji w ramach stakingu, oraz w przypadku grania sesji rano dokładam 45tki 3,5$ )
2. Zbieram 600$
3. Czas stakingu to ~30dni
4. Nie kończę przed czasem
5. Rakeback dla mnie (ew. na pokrycie strat )
6. Pobieram:
- 45% przy proficie <300$
- 50% przy proficie 300-600$
- 55% przy proficie >600$
7. Wpłaty na p* nick: przemasson
8. Rail w utowrzonym temacie w dziale Railing
9. Stejk rozpoczyna się po otrzymaniu wszystkich wpłat (Dam znać w tym temacie kiedy to nastąpi)

Minimalna cegła: 2,5% -> 15$,
Kolejne cegły dowolnie co 2,5%

Udziały:
Ja - 40% -> 240$ PAID
supsport7 - 60% -> 360$ PAID

Zapraszam

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
gacekk6

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
wezme wszystko jak zmienisz na jakiegos normalnego cuta, zwiekszysz do 1k games i z make upem

Odpowiedz
Cytat
supsport7

Chyba jako poprzedni inwestor mam coś zarezerwowane ja biorę wszystko na warunkach jakie wystawiles

Odpowiedz
Cytat
przemasso

Ok. Supsport7 60% twoje. :f_drink:
Z poprzedniej oferty odesłałem wczoraj profit. Wkład jest taki sam jak poprzednio więc dziś wieczorem zaczynam.

Odpowiedz
Cytat
przemasso

Rail tutaj

Odpowiedz
Cytat