Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=2950073#post2950073
Witam,
To był dla mnie jak dotąd w mojej krótkiej historii najlepszy pokerowo rok, udało mi się wygrać m. in. 3 wejściówki do zagranicznych turniejów, w tym m. in. dzięki promocji, w której udało mi się załapać do Top5 graczy mtt z najwyższymi wygranymi na podpiętym koncie ( https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=388299&page=11 )
Chciałbym teraz na koniec ten rok zwieńczyć jakimś sukcesem. Specjalna edycja SM z pulą 5X większą niż zwykle to idealna do tego okazja, dorzucam do tego to co zwykle grałem, czyli regularne niedzielne turki z 3 softów z wpisowym do 22$.
Poniżej moje zbiorcze wyniki i kilka większych wygranych, za wyjątkiem 770 wszystkie z drugiej połowy tego roku.
Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Oto warunki:

1. Do zagrania sesji potrzebuję 363$ (po zaokrągleniu 365$). Gram jak sprzeda się całość, sam biorę 15%.
2. Niewykorzystane rebuye wliczam do profitu. W przypadku gdybym nie mógł któryś turniej zagrać zwrot idzie do profitu.
3. Pobieram 10% od profitu. W przypadku profitu >1,5k$ - pobieram 15%. W przypadku semiFT lub FT Sunday Million - 20%
4. Z uwagi na to, że będę grał na 3 platformach w sumie kilkanaście turniejów, rozdania + dokładne rozliczenie i wyniki podam już po sesji. Gram odblokowany, więc będzie można śledzić.
5. Wpłaty na Poker Stars, FTP, 888 - na nick Jarzab86.
Cegiełka najmniejsza to 1% - 3,65%.
Cegły:
100% - 365$
10% - 36,50$
5% - 18,25$
2% - 7,30$
1% - 3,65$
Inwestorzy:
Ja - 13% - paid ![]()
pszczola321 - 2% - paid ![]()
cichy89 - 10% - paid ![]()
Spoza forum1 - 5% - paid ![]()
Spoza forum2 - 5% - paid ![]()
Olsza12 - 5% - paid ![]()
supsport7 - 55% - paid ![]()
Supreme10 - 5% - paid
Rezerwa:
zajcur - 5%
pokerface1719 - 15%
LarryWroclaw - 5%
Lakshanya82 - 5%
Wpłaty na nick Jarzab86 na PokerStars/FTP/888.
Kontakt ze mną tu na forum albo przez skype: pablomarioj lub gg: 8075402.