Skip to forum
Nie wyświetla się o...

Notifications
Clear all

Nie wyświetla się okno OPT IN po założeniu konta na FTP

32 Posts
14 Users
0 Reactions
4,302 Views
RobertByku2

Siema!

Założyłem dziś nowe konto na FTP z myślą o Strategy Points i zdovywania statusów. Natomiast po założeniu konta w ogóle mi się nie wyświetla okno Opt-in, o którym sami piszecie tak:

Kliknij "Opt In" w oknie, które potem się pojawi. Jest to bardzo ważny krok, by otrzymywać StrategyPoints na Full Tilt

Chcę sobie wyrobić status przez FTP, a nie mam jak. Co z tym zrobić?

Pozdrawiam!

Reply
31 replies
gnidaa77

Ja mam to samo

Reply
RobertByku2

Napisane przez gnidaa77
Ja mam to samo

To co, reklamujecie drodzy admini PS dla picu? Skoro nie tylko ja mam ten problem?

Reply
crueleq
Spoiler

Reply
gnidaa77

Grałeś już ? Nalicza ci punkty ?

Reply
Head Admin
Marta

Cześć,

przed chwilą zainstalowałam soft Full Tilt, założyłam konto zgodnie z instrukcją w download guide, opcja Opt in się wyświetliła:

--

Do osób, u których powyższej opcji nie było - czy wyczyściliście cookies przed instalacją oprogramowania?
Jeżeli nie, to mogło się zdarzyć tak, że inny tracking/brack trackingu został nadpisany w momencie odwiedzenia strony.

Reply
gnidaa77

Ja wyczyściłem bo przerabiałem już ten temat na PS. Tam nie wyczyściłem i mi nie nalicza punktów :( .

Reply

ten sam problem

Reply
RobertByku2

Też wyczyszczone wcześniej przed instalacją. I nic. Żadne opt-in się nie wyświetla mimo wykonywania o kolei kroków z guida

Reply
GoverN666

Też to samo mam nie wyświetliło sie :(, a myślałem, że black membera bd wbijać :D

Reply
RobertByku2

Dokonałem depozytu, zobaczę, czy mimo to mi nabije, jak nie, to będę bardzo zawiedziony.

Reply
gnidaa77

Ja ugrałem 3 punkty zobaczymy czy prześlą do Poker Strategy - dam znać.

Reply
Head Admin
Marta

Sprawdźcie proszę czy macie opcję Opt in klikając "Promotions" w software, a następnie w zakładkę PokerStrategy.com (jeżeli się wyświetla).
Jeżeli guzik Opt in jest aktywny, klik. Jeżeli pojawia się opcja Opt out, zostawić jak jest.

W przypadku braku powyżego - wygląda na to, że coś poszło nie tak przy zakładaniu konta i nie jest ono strackowane poprawnie (uwaga: może się tak zdarzyć, jeżeli ktoś już miał wcześniej konto na Full Tilt).

Reply
RobertByku2

W razie czego spróbujcie przez ten link https://my.fulltilt.eu/my-promotions/pokerstrategy-promotion ja kliknąłem i zobaczymy co to da

Reply
gnidaa77

U mnie Było OPT IN - zobaczymy co z tego będzie.

Reply
RobertByku2

@gnida77 Nalicza Ci punkty? Bo mi póki co nic się nie naliczyło

Reply
gnidaa77

Tak, dzisiaj otrzymałem punkty :) . Ale widzę ,że tobie też bo ci się status zmienił.

Reply
RobertByku2

Właśnie chciałem to napisać :) Jest OK :f_drink: podpięcie działa

Reply
Head Admin
Marta

Git malina :f_drink:

Reply
sojowyjarz

Napisane przez Marta
Cześć,

przed chwilą zainstalowałam soft Full Tilt, założyłam konto zgodnie z instrukcją w download guide, opcja Opt in się wyświetliła:

Co będziesz grać? :)

Reply