Przejdź do forum
Czas przestać być f...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czas przestać być fishem -buba MTT.

127 Posty
34 Użytkownicy
50 Reakcje
8,124 Wyświetlenia
bubek90

Od jakiegoś czasu, myślałem o zalożeniu bloga a dziś jako motywatora użyję promocji ps.
Kilka słów o mnie

Spoiler

Mam 24 lata, obecnie mieszkam w Gdańsku. Pod koniec września zakończyłem studentowanie z tytułem mgr matematyki finansowej. Obecnie poszukuję pracy w swoim zawodzie co jednak nie okazało się takie proste.

Pokerowe początki

Spoiler

Styczność z Texas Holdem w sumię miałem od dawna ale długo gry nie brałem zbyt poważnie. Przez kilka lat (jakieś 3-4 lata) grałem głównie freerole gdzie się da i ze znajomymi. Impulsem do nauki gry okazał się darmowy bankroll (niestety tylko 10$), który dośc fajnie przemnożyłem . Nie ma jak trzymać się BRM i przy rollu 10$ zagrać turek za 1$+r.

Trzy cele do wykonania do końca lutego ( w sumię dwa cele będą na styczeń więc nie wiem czy mogą być)

Pierwszy cel: Korzystająć z 2x pkt wbić pierwszy raz platynę na ps.

Spoiler

Jak widać nie będzie to jednak takie łatwe.
Drugi cel: Zrobić 9,5k pkt na william hillu co daje zawrotny bonus w wysokości 17,5E

Spoiler

Tu też łatwo nie będzie.
Trzeci cel: Przestać być fishem na pokerstarsie i wyjśc tam w końcu na plus

Spoiler

Co jak widać będzie chyba najtrudniejsze. Okres od 1k do 2k mtt to generalnie zjazd na wszystkich roomach ( za wysokie stawki do umiejętności) ale póżniej też różowo nie było. Na starsach będę grał głównie 2,5$ turbo 180 i prog Ko 5$ 90 i pojedyńcze mtt do sesji.

Odpowiedz
Cytat
126 odpowiedzi
blejk8e

Daje .

Glownie ze wzgledu na podobnyh wykres na pokerstarsie hehe :). W końcu przyjdzie up.. ja wierze :D.

Odpowiedz
Cytat
KamilCuber18

zycze powodzenia :) może tez zaloze takiego blożka.... hmmm :) GL !

Odpowiedz
Cytat
bubek90

Większość pewnie widziała co gram z działu stacking ale wrzucę może rozpiskę co aktulanie gram i przez najbliższy czas zamierzam grać

Spoiler

Jako, ze obecnie poker to moje jedyne żródło utrzymania (mam nadzieję, że jeszcze w tym miesiącu się to zmieni) to ciężko buduję mi się rolla.
Ale jakoś w niedalekim czasiem zamierzam zacząć dorzucąć freezouty z ipokera za 50E i potem budowa rolla, żebym swobodnie mógł grać to za swoje. Generalnie czekam wciąż na pierwszy 4-tero masztowiec, mam nadzieję, że niedługo go tu wrzucę.

Odpowiedz
Cytat
LarryWroclaw

kropka i gl :)

Odpowiedz
Cytat
Pokerfsw

Kropka, bede zagladal. Mowisz ze motywatorem do zalozenia bloga jest promocja z ps, o co dokladniej chodzi ? :thinking:

Odpowiedz
Cytat
bubek90

Napisane przez Pokerfsw
Kropka, bede zagladal. Mowisz ze motywatorem do zalozenia bloga jest promocja z ps, o co dokladniej chodzi ? :thinking:

http://pl.pokerstrategy.com/news/content/Promocja-WOW-wygraj-oryginaln%C4%85-bluz%C4%99-PokerStrategy.com_89221/

Odpowiedz
Cytat
PatrykG

.
Na rozpisce gierek masz tylko Biga 8$ na PS* fiu fiu GL

Odpowiedz
Cytat
bubek90

Napisane przez PatrykG
.
Na rozpisce gierek masz tylko Biga 8$ na PS* fiu fiu GL

No tak jakoś w miarę dobrze mi się go gra. W przerwie świąteczniej był fajny deepek ale skończył się na 15-tym miejscu po KK<AA. Na starsach planuję grać dodatkowo 4-5 sesji sng, 3-4 godzinnych w tygodniu.

Odpowiedz
Cytat
bubek90

Na 4-cyfry przyjdzie pewnie jeszcze poczekać ale żeby nie było, że fishe nic nie farcom to coś tam wpada

Odpowiedz
Cytat
manuelos

.:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
bubek90

Koniec tygodnia więc małe sprawozdanie z realizacji celów.
1

Spoiler

2.

Spoiler

3

Spoiler

Na starsach prawie nie grałem, jakiś nie wielki plus pewnie jest.

Wniosek jest taki, że w przyszłym tygodniu trzeba ostro przycisnąć!! :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
bubek90

mój ulubiony turek na party, szkoda, że nie pykło w Hu :f_mad:

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Powodzenia w realizacji celów!
Oprócz kwestii finansowych zawsze miło popatrzeć na swojego nicka na pierwszym miejscu.
Może następnym razem HU pyknie :)

Odpowiedz
Cytat
bubek90

.

Odpowiedz
Cytat
Spiderro

Chyba się nie zrozumieliście. :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
bubek90

faktycznie :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Nie wiem co tu się działo, ale nic złego nie chciałem napisać :sorry:

Odpowiedz
Cytat
bubek90

Napisane przez spinek
Nie wiem co tu się działo, ale nic złego nie chciałem napisać :sorry:

pomyślałem, że 1956kamion to Ty ale faktycznie głupie to było

Odpowiedz
Cytat
bubek90

Szybkie sprawozdanie z postępów
1.

Spoiler

Nie zliczyło chyba jeszcze 2 ostatnich sesji po około 100pkt. Niewiele już zostało ale trzeba dalej cisnąć.
2

Spoiler

tutaj na spokojnie powinno się udać swoją drogą już wiem na co przeznaczę ten gruby dodatkowy hajs

Spoiler

akurat mieści się budżecie, mam nadzieję, że fajne gierki w multi będą śmigać
3.

Spoiler

na starsach dwie mega nie udane sesje s&g i cel wydaję się mega trudny do zrealizowania ale w lutym zamierzam poświęcić sporo czasu na naukę i grę sitków więc może akurat zaskoczy

Odpowiedz
Cytat