Od jakiegoś czasu, myślałem o zalożeniu bloga a dziś jako motywatora użyję promocji ps.
Kilka słów o mnie
Spoiler
Mam 24 lata, obecnie mieszkam w Gdańsku. Pod koniec września zakończyłem studentowanie z tytułem mgr matematyki finansowej. Obecnie poszukuję pracy w swoim zawodzie co jednak nie okazało się takie proste.
Pokerowe początki
Spoiler
Styczność z Texas Holdem w sumię miałem od dawna ale długo gry nie brałem zbyt poważnie. Przez kilka lat (jakieś 3-4 lata) grałem głównie freerole gdzie się da i ze znajomymi. Impulsem do nauki gry okazał się darmowy bankroll (niestety tylko 10$), który dośc fajnie przemnożyłem
. Nie ma jak trzymać się BRM i przy rollu 10$ zagrać turek za 1$+r.
Trzy cele do wykonania do końca lutego ( w sumię dwa cele będą na styczeń więc nie wiem czy mogą być)
Pierwszy cel: Korzystająć z 2x pkt wbić pierwszy raz platynę na ps.
Spoiler

Jak widać nie będzie to jednak takie łatwe.
Drugi cel: Zrobić 9,5k pkt na william hillu co daje zawrotny bonus w wysokości 17,5E
Spoiler

Tu też łatwo nie będzie.
Trzeci cel: Przestać być fishem na pokerstarsie i wyjśc tam w końcu na plus
Spoiler

Co jak widać będzie chyba najtrudniejsze. Okres od 1k do 2k mtt to generalnie zjazd na wszystkich roomach ( za wysokie stawki do umiejętności) ale póżniej też różowo nie było. Na starsach będę grał głównie 2,5$ turbo 180 i prog Ko 5$ 90 i pojedyńcze mtt do sesji.