Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Okrutny los ostatnie pieniążki mi zabrał.

1,508 Posty
68 Użytkownicy
45 Reakcje
27.1 K Wyświetlenia

Napisane przez Krakowiaczek20

Już w Piątek kiedy to zleciłem wypłatę i wiedziałem że będzie w Pon, lub Wt. zaciekawił mnie ten mecz, ponieważ jest to puchar Włoch i najwyższy czas w dodatku przeciwnik żeby pokazać że Milan to wciąż potęga może nie europejska, ale w Serii A. Puchar jak wiadomo rządzi się własnymi prawami, dlatego nie ździwi dając taki typ nie ździwię się, jeśli padnie wynik 5:0, ale też 3:2 ( oczywiście nie wykluczam wyników z kosmosu typu 5:3, ani też 0:0 bo akurat ze względu na małą ilość meczów, bukmacherzy "muszą" coś ustawić stąd porażki i remisy znanych i betowanych w milionach/miliardach zł,$,€ klubów. Jako że teoretycznie są dwie możliwości wejdzie, lub nie wejdzie ja obstawiam to około 30-40% ( 3.5/10 ) patrząc na kursy uważam to za fajny Valuebet i podejmuje ryzyko z którym się z Wami pragnę podzielić :f_biggrin: Pozdro _biggrin:

zbili ... :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez Jarzab86
Na dziś proponuję:

AC Milan - Sassuolo - typ: Obie drużyny strzelą gola: Tak - kurs: 1,80
St. Etienne - PSG - typ: Obie drużyny strzelą gola: Tak - kurs: 2,00

Jak zwykle ostatnio - sukces połowiczny :f_mad: Tak to można grać jak się ma rb xD Bo inaczej to dupa :fouet:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Już w Piątek kiedy to zleciłem wypłatę i wiedziałem że będzie w Pon, lub Wt. zaciekawił mnie ten mecz, ponieważ jest to puchar Włoch i najwyższy czas w dodatku przeciwnik żeby pokazać że Milan to wciąż potęga może nie europejska, ale w Serii A. Puchar jak wiadomo rządzi się własnymi prawami, dlatego nie ździwi dając taki typ nie ździwię się, jeśli padnie wynik 5:0, ale też 3:2 ( oczywiście nie wykluczam wyników z kosmosu typu 5:3, ani też 0:0 bo akurat ze względu na małą ilość meczów, bukmacherzy "muszą" coś ustawić stąd porażki i remisy znanych i betowanych w milionach/miliardach zł,$,€ klubów. Jako że teoretycznie są dwie możliwości wejdzie, lub nie wejdzie ja obstawiam to około 30-40% ( 3.5/10 ) patrząc na kursy uważam to za fajny Valuebet i podejmuje ryzyko z którym się z Wami pragnę podzielić :f_biggrin: Pozdro _biggrin:

zbili ... :f_rolleyes:

No niestety nie udało się :( Zbyt odważnie imo.

Odpowiedz
Cytat

#Jarząb-eczku fakt jak najbardziej zjebałem ... :f_cry: mało tego zjebałem ...

patrzę na to w ten sposób że wpłaciłem 10 zł wypłaciłem 40 zł ... i zawsze patrzę na to żeby gówno włożyć, a próbować wyciągnąć jakiś % depozytu , nie będę milionerem, ale nie będę "bity" bo przez ten spity łeb zawsze pesymistycznie i realistycznie próbuje podejść do tematu ... :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

#Jarząb-eczku fakt jak najbardziej zjebałem ... :f_cry: mało tego zjebałem ...

patrzę na to w ten sposób że wpłaciłem 10 zł wypłaciłem 40 zł ... i zawsze patrzę na to żeby gówno włożyć, a próbować wyciągnąć jakiś % depozytu , nie będę milionerem, ale nie będę "bity" bo przez ten spity łeb zawsze pesymistycznie i realistycznie próbuje podejść do tematu ... :f_drink:

Coś w tym jest kolego. Zawsze to jakiś sposób.

Na dziś polecam:

Sevilla (-1, -1,5) - Granada - typ: 1, kurs 1,625.

Spodziewam się raczej wysokiego zwycięstwa Sevilli.

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Zaraz na początku roku zapisałem się na darmowe półroczne kursy z języka angielskiego i niemieckiego, głównie po to żeby się douczyć i mieć kontakt z tymi językami na co dzień. Szkolę średnią już dawno skończyłem, bo jakoś 9 czy 10 lat temu, a byłem tam w klasie językowej, a pracę w której miałem kontakt z klientami w tych językach również dawno temu zakończyłem. Filmik taki jak ten niżej działa motywująco i zachęca do nauki jeszcze innych języków.

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Nowa promocja na PS, nowe cele. Na razie bez przesady, bo nie będę się porywał na coś czego nie jestem w stanie zrobić.

Cel 1: Do końca lutego zagrać 1000 SnG na Williamie Hillu (głównie Twistery i DoN)

Cel 2: Zagrać 500 SnG w PLO8 na Poker Stars.

Cel 3: 10 000 rozdań cash na Poker Stars.

Dodatkowo postaram się uzyskać dodatki wynik we wszystkich tych trzech zamierzonych celach. Oby się udało :transpire:

Odpowiedz
Cytat

Tak żeby mieć coś "na kaca" kiedy to nie gram w pokera i wykorzystuje dzień na inne sprawy :) Pozdro _drink:

Oba przegrane :fouet: Toronto z Philą w 2 kwarcie 16 pkt. :facepalm::appl:
Przerwa od buka do następnej wypłaty :truestory:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez Jarzab86

:profit:

Na dziś polecam w dublu Real + Barca. W AKO 1,87. :gl::gl:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez Jarzab86
Cel 1: Do końca lutego zagrać 1000 SnG na Williamie Hillu (głównie Twistery i DoN)

Na razie cel 1 zrealizowany w 1/4 z lekkim profitem. To zakończę jako pierwsze bo te Twistery się szybko otwierają po 6 na raz. Potem się wezmę za kesz, a na końcu za sitki w O8. Na końcu wkleję screeny.

Odpowiedz
Cytat

Tak żeby mieć coś "na kaca" kiedy to nie gram w pokera i wykorzystuje dzień na inne sprawy :) Pozdro _drink:

Oba przegrane :fouet: Toronto z Philą w 2 kwarcie 16 pkt. :facepalm::appl:
Przerwa od buka do następnej wypłaty :truestory:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez Jarzab86

Napisane przez Jarzab86

Oj ciężki czas dla kibica Realu :f_cry::why:

Dziś gram:
QPR - Manchester Utd. - typ: 2, kurs: 1,66

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Nie wiem kto tu zagląda i czy znajdzie się ktoś od MTT, ale chciałbym się z Wami podzielić kilkoma rozdaniami z jednego z turków, które ostatnio zagrałem na WH. Chodzi tu o sam fakt jak grać z typem gracza calling station z wysokim VPIP i PFR, który gra prawie każdą rękę, nie wyrzuca żadnych drawów, żadnych złapanych z flopa par, a przy tym... mega farci :f_biggrin:

Rozdanie 1:

Spoiler

Gra typowo pod tego gościa się toczyła cały czas. bliberutequi, bo o nim mowa staty 60/40 po 70h. Big stack i CS. Wydaje mi się, że zbyt agresywnie, bo gość myślę, że jakby złapał cokolwiek na flopie to by nie wyrzucił.

Rozdanie 2:

Spoiler

Wydaję mi się, że tu nie ma się co czaić, mam overpair, a board sprzyja drawowaniu, więc myślę, że na tego typka easy wsuwka i jak widać, nie miał problemu mnie sprawdzić za 27BB do puli 7BB z 72s ;)

Rozdanie 3:

Spoiler

Tu podobna sytuacja i znów z overpair celowałem w tego gościa, ale do gry włączył się inny gracz.

Rozdanie 4:

Spoiler

Tu myślę, że niepotrzebnie sprawdziłem jego bet na turnie. Mam tylko gutshota i overcard. Na moje nieszczęście A na river i mu wypłaciłem do jego 2 par.

Zaraz potem mnie przeniosło, ale z tego co pamiętam gość zaszedł daleko w tym turnieju. W sumie taki gracz przy stoliku to skarb ;) i tylko trzeba odpowiednio wyczekać moment żeby wycisnąć od niego ile się da.

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Napisane przez Jarzab86

Napisane przez Jarzab86

Napisane przez Jarzab86

Oj ciężki czas dla kibica Realu :f_cry::why:

Dziś gram:

Skorzystałem :f_drink:

Odpowiedz
Cytat

Oczywiście Jarząbek że się zagląda :f_cool: co do MU to w ciemno też się podpisywałem po porażce z Southamptonem, jednakże do następnej wypłaty przerwa w betowaniu :f_thumbsup:

Jeśli mogę na luzie coś rzucić na jutro z tym że ja tego nie gram to byłoby to :

PSG - Evian over 2.5 - @ 1.51
Deportivo La Coruna - Barcelona ( -1.5 ) 2 - @ 1.50

Pozdrawiam _drink:

Odpowiedz
Cytat

Oczywiście Jarząbek że się zagląda :f_cool: co do MU to w ciemno też się podpisywałem po porażce z Southamptonem, jednakże do następnej wypłaty przerwa w betowaniu :f_thumbsup:

Jeśli mogę na luzie coś rzucić na jutro z tym że ja tego nie gram to byłoby to :

Pozdrawiam _drink:

:banana:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez Jarzab86

Dziś gram:

:fuckyeah::challenge: :profit:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Pozdrawiam _drink:

:banana:

Dobre bety proszę Pana! :nh:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

4 raz w życiu, a 3 raz on-line. Ostatnio w czwartek live na keszu mi kumpel rozdał A♣:A♦:A♥:A♠: Tam się potroiłem bo spadło 999xx i nikt nie miał 9 ;) A tu wczoraj coś takiego:

:yaoming::yaoming:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez Jarzab86

Cel 1: 300 SnG
Cel 2: 80 SnG
Cel 3: 500h

Bieda jeśli chodzi o wolumen :( Więcej czasu trzeba przy stolikach spędzać, a mniej na forum :coolface: Bo czasu nie wystarczy do końca lutego, zwłaszcza że idę do roboty, bo 8-9h czasu dziennie odpadnie. Siadam zaraz do NL2 :yaoming::coolface: zoom SH, bo tam szybko wbiję łapki ;)

Odpowiedz
Cytat