Od miesiąca zastanawiałem się nad założeniem bloga, a po ostatnich wydarzeniach o których wspomnę za chwile i promocji PS "Wyznaczyłem. Osiągnąłem. Wygrałem!"
PokerStrategy! - namówiliście mnie!
Z racji, że to mój pierwszy blog, może kilka słów o sobie. Mam na imię Mateusz, pracuje ( nic specjalnego wiec nie będę się chwalił), a weekendami walczę na uczelni o mgr.
W pokera ogólnie gram 5 lat, bez większych sukcesów, gdyż była to gra rekreacyjna i dużo w niej było przerw. Ale czas to zmienić, a w szczególności z powodu sytuacji o której wspomniałem na początku, a mianowicie jestem człowiekiem bardzoo nerwowym
Ostatnio złapał mnie ogromny TILT, skutek - fatalny. Pora z tym skończyć, dlatego moich głównym pierwszym celem będzie:
praca nad mindsetem (artykuły 1-2/dziennie do 28 lutego)
Ogólna Ilość? Ile jest tyle przeczytam i na ile mi pozwoli czas (praca, studia), ale minimum j.w.
Moge podpiąć do tego powrót na siłownie w celu rozładowania negatywnych emocji ;p
Wyrobienie bonusu ULTIMATE CHALLENGE BONUS na P*.
35$ za 525VPP stan: 1VPP/525VPP, pozostało 29dni
10 000 rozdań cash
Praca, sesja blisko... zobaczymy
A♥:WYZNACZAM! zrobię co mogę by OSIĄGNĄĆ! jak WYGRAM! będzie miło ( może w bluzie będę czuł się profesjonalnie i trzymał nerwy na wodzy
) CZAS START!