Przejdź do forum
Oby Bozia dawała na...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Oby Bozia dawała nam dużo asów - Stellified rail (join.me inside!)

229 Posty
23 Użytkownicy
127 Reakcje
36.1 K Wyświetlenia
manuelos

nie oglądałem 100% rozdań w HU ale te 3bety z totalnie niczym i bez potencjału a później conajmniej 2 przeczekane tripsy to totalne nieporozumienie jak dla mnie. nie wyciągnąłeś wogóle value od gościa który sprawdzał Cię z każdym sizingiem.

Odpowiedz
Cytat
Stellified

właśnie wchodziłem tutaj żeby po sobie pojechać i powiedzieć jak bardzo zjebałem 3way, ale widzę, że już nie muszę. nie ukrywam, że z chęcia zobaczyłbym Ciebie w akcji, szczególnie w tym okresie, w którym nic nie dostawałem. nie wyciągałem value? lol, wszystko co miałem, jechałem 90% pot, a tripsa przeczekałem raz, i przeczekałbym go jeszcze sto razy. ciekawe, jaka byłaby gadka, jakbym PO PROSTU raz trafił wtedy, kiedy była pora ;]

odsyłam Ci hajs, dzięki za stak. wolę mieć spokojną głowę, niż za każdym razem słuchać porad eksperta. wrzucam joina, komentuję, jestem otwarty na dyskusję, omówiłem milion swoich handów na skajpach itp. napisałeś kiedyś? nie przypominam sobie.

Odpowiedz
Cytat
WydepilowanaOla

To jak się skończyło?

Bo mimo że nie jestem inwestorem to siedzę sobie w kołchozie, pracuje za pół darmo i z zaciekawieniem spoglądam jak ludzie hajsy robią :)

Odpowiedz
Cytat
Stellified

W rollu 970, 10% do wzięcia za 97$, jak nikt nie chce, wezmę sam. W końcu się odwróciło, powinno być git.

Odpowiedz
Cytat
Stellified

Napisane przez WydepilowanaOla
To jak się skończyło?

Bo mimo że nie jestem inwestorem to siedzę sobie w kołchozie, pracuje za pół darmo i z zaciekawieniem spoglądam jak ludzie hajsy robią :)

Skończyło się nieomal tak chujowo, jak tylko się dało. 2nd, 300. Wstyd jak skurwysyn, szczególnie za kozaczenie przy dealach. Trochę nie przyżarło, trochę bardziej dałem dupy. Trudno, jutro też będzie granie. Jest frajda, jest w miarę czym grać, także jadymy.

Fajnie, że spoglądasz.

Odpowiedz
Cytat
manuelos

pff. sorry man ale nie licz na pozytywny feedback z mojej strony po tym co napisałeś/zrobiłeś. Sam sobie przeczysz. A jak po jednym wpisie ze słowami krytyki wyrzucasz inwestora w trakcie trwania oferty to życzę powodzenia na przyszłość. Widać kontrolowanie emocji nie należy do Twoich mocnych stron.

Odpowiedz
Cytat
Stellified

To nazywasz krytyką? To jest gówno, nie krytyka. Ze dwa razy pytałeś kiedy koniec, wtedy dostałbyś 30% mniej hajsu. Oszczędziłem sobie, ale przede wszystkim Tobie zdenerwowania, nie musisz już się martwić o kasę, za którą gambluje tak beznadziejny grajek. Całe szczęście, że ekspert czuwa :f_thumbsup:
Również życzę powodzenia.

Odpowiedz
Cytat
TEIGREKPE

Stellified totalnie nie rozumiem twojego oburzenia po poście manuelosa. Dając join.me sam skazujesz się na opinię na temat swojej gry, a manuelos jako inwestor ma do tego święte prawo, a ty jako gracz powinieneś mu wyjaśnić , dlaczego uważasz to za słuszne jaką linię przyjmowałeś, a nie eliminować go ze stacka po poście odnoszącym się do twojej gry. Sam oglądałem od jakiś ~11 left i mimo, że nie jestem ekspertem od niszówek to do gry nie ma co się przyczepić, oprócz HU w którym i mi się średnio podobało kilka zagrań (zbyt dużo 3betów/cbetow for blef). Ofc mogło to wynikać z dynamiki itd., ale nie musiałeś tak zareagować na uwagę od niego.
A już teksty, że

Napisane przez Stellified
To nazywasz krytyką? To jest gówno, nie krytyka. Ze dwa razy pytałeś kiedy koniec, wtedy dostałbyś 30% mniej hajsu. Oszczędziłem sobie, ale przede wszystkim Tobie zdenerwowania, nie musisz już się martwić o kasę, za którą gambluje tak beznadziejny grajek. Całe szczęście, że ekspert czuwa :f_thumbsup:

To już jakaś totalna żenada. Zastanów się na spokojnie 2 razy co piszesz, bo co raz gorzej to wygląda.

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
manuelos

Napisane przez Stellified

Proponowałbym Ci powrót do liceum bo z interpretacją tego co autor (posta) miał na myśli masz duże problemy ale ty nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem więc to nie pomoże. Ze dwa razy pytałem kiedy koniec bo nigdy nie napisałeś nawet prostego zdania "turniej x/xxx" tylko wrzucałeś swoje gorzkie żale o tym jakie to masz totalne bezkarcie. A nie zamierzam liczyć twoich postów.
Edit: A pytałem o to chcąc wiedzieć na czym stoimy i szczerze ci kibicując.

ps. Widzę że taki sam kozak jesteś na forum jak na czacie podczas deala. Bozia pokarała.

Odpowiedz
Cytat
Stellified

Nie czaję, z czego ty kręcisz gównoburzę? Zainwestowałeś stówkę, dostałeś stówkę. Bycie inwestorem cię uwierało - przestałeś nim być. Nie podobało się granie - kto ci kazał oglądać?

Dalej to nazywasz krytyką? Grałeś chujowo, bo grałeś chujowo? Co ty kurwa, z dżungli wyszedłeś? Inni jakoś mogą napisać po ludzku, jeszcze się nie zdarzyło, żebym się nie ustosunkował, a ty oburzenie jakbym ci nie wiem co zrobił, nie tylko tu, na czacie też. Gorzkie żale cię uwierają - na chuj czytasz? Sto razy mówiłem, że gorzkie żale wylewam i będę wylewał, bo tak mi się podoba.

Teigrekpe, nie, to ja cię proszę. Jaką, kurwa, linię mam mu wytłumaczyć, jak on nie sformułował żadnego zarzutu? To jest takie czcze pierdolenie kogoś, kto musi się dojebać, bo nie uśnie. Btw, na czcze pierdolenie najlepsze są szipy.

Odpowiedz
Cytat
manuelos

Jakbym miał cie do kogoś porównać to do Macierewicza - z podobnym uwielbieniem lubisz interpretować rzeczy na swoją korzyść. Wskaż mi w którym momencie "uwierało" mnie bycie inwestorem. Zachowałeś się chujowo to nie oczekuj fajerwerków radości z mojej strony.
Chcesz konstruktywną krytykę ? Wytłumacz mi w takim razie po co 3betowałeś i cbetowałeś z totalnie niczym jak gość był nie do wyrzucenia praktycznie nigdy z w HU, sprawdzał Cię nawet z byle parą, a w momencie jak trafiłeś dobry układ to czekałeś nie wyciągając zupełnie nic ?
Człowieku twoja gra wyglądała jak na tilcie, sprawdzenie za cały stack równy puli z parą JJ ? serio ? aż takie ready miałeś na gościa ?

Jak jesteś taki człowiek na poziomie albo i nie jesteś ale chciałbyś tak wyglądać to wystarczyło się obronić ( skoro jesteś taki pros to co to dla ciebie za problem ), ew. odpisać coś na odwal się a nie wywalać inwestora w trakcie trwania oferty. Za kogo ty się uważasz ? W temacie hustlera twierdziłeś że inwestor to rzecz święta nawet jakby miał 0,5% a teraz odpierdalasz coś takiego ? Aha i jeszcze jedno:

właśnie wchodziłem tutaj żeby po sobie pojechać i powiedzieć jak bardzo zjebałem 3way,

więc może się zdecyduj czy jesteś taki zajebisty a ja się czepiam czy jest coś do czego można się przyczepić.

I jak ktoś kręci gównoburzę to tylko i wyłącznie ty - z prostego posta niezadowolonego inwestora odjebałeś szopkę.

EOT czy nadal masz coś do powiedzenia ?

Odpowiedz
Cytat
Stellified

'Odpierdalam coś takiego'? Czyli co? No, co takiego się stało? Co ty se chłopie uroiłeś?

Win-win, że się powtórzę. Ja nie muszę czytać twojego ujadania, a ty nie musisz tego robić, damn, żeby wszystko było takie proste...

W temacie hustlera? Co ty porównujesz, Macierewiczu ze Skierniewic? Gościa, który zajebał ewidentnego wała, z sytuacją w której siedziałeś sobie z browarem przed kompem i za free wpadło ci 30$ do kieszeni i jeszcze do tego poczułeś się w obowiązku, żeby wyrazić swoje niezadowolenie, że tak mało? Na głowę upadłeś? Wyobraź sobie, że mam w tym stakingu więcej od ciebie, ba, możesz sobie to nawet sprawdzić!

Odpowiedz
Cytat
Stellified

A, w dzisiejszym widzę skrócili late rega, także nie będzie zabawy. Wracamy jutro :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Strasznie się kompromitujesz... po co?

Odpowiedz
Cytat

"Dlaczego tak zagrałeś?"
"Bo to i to", a nie "wyp...aj sam sobie graj jak jesteś taki dorby! Kara umowna, wypadasz ze stake."

Szansa na zakończenie sporu jest tylko jedna: proponuję posłuchać rady tego człowieka:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Stellified

Napisane przez URJoke0
"Dlaczego tak zagrałeś?"
"Bo to i to", a nie "wyp...aj sam sobie graj jak jesteś taki dorby! Kara umowna, wypadasz ze stake."

Szansa na zakończenie sporu jest tylko jedna: proponuję posłuchać rady tego człowieka:

Spoiler

tak, to jest dokładnie ten sam kaliber, co prezesalfa. najlepiej napiszcie pozew zbiorowy, o zwrócenie 97% wartości stakingu :f_cool:
w dupach się poprzewracało od poszukiwania wałków, wszystko trzeba rozdmuchać!

nie, tego jeszcze nie grali. inwestor w każdej chwili może wycofać swój hajs, bo może, ja nie mogę wycofać w każdej chwili hajsu inwestora, bo nie i chuj. cóż, zawsze myślałem, że to ja mam najwięcej do gadania w temacie tego, kto jest moim inwestorem, ale, everyday's something new. nie, nie daję zarobić na sobie ludziom, którym się nie podobam, taki mam jebany kaprys. tyle.

Odpowiedz
Cytat
SlaybackShark

kropka

Odpowiedz
Cytat
Stellified

Odpowiedz
Cytat
innocent2102

.

Odpowiedz
Cytat
kamil13151

Wypowiem się jako inwestor (mam tutaj udziały).
Jeśli chciałeś wyrzucić manuelosa ze stakingu, to wypadało najpierw z nim o tym porozmawiać, a nie postawić go przed faktem dokonanym. Na początku powinieneś mu napisać, że nie podoba Ci się "takie i takie" pisanie z jego strony z uzasadnieniem i jak się nie ustosunkuje do tego to wówczas byś podjął "takie a takie" kroki. Rozumiem, że wkurzało Cię jego wytykanie, jednak działając w emocjach troszkę za daleko się posunąłeś.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat