Witam !
Prob prowadzenia bloga mialem juz sporo, wszystkie oczywisce spalily na panewce. Otwieram wiec nowy i mam nadzieje, ze bedzie to nowy rozdzial mego zycia. Zalozenie jest dosyc proste pisac w miare systematycznie, uaktualniac cele i postanowienia, a przede wszystkim sie ich trzymac. Co innego jest powiedziec sobie 'ogarne sie wreszcie, jutro zaczne', a co innego gdy jest to spisane i patrzy na Ciebie. Takze mam przeczucie, ze bedzie to troche wygladac jak walk of shame, albo raczej wall of shame.

Troszke o mnie. Zyje i studiuje w Szczecinie. W pokera gram juz jakies 5lat i wiadomo jak kazdy zaczynalem od darmowych dolcow, ktore namietnie przepierdalalem. Gralem sity, cashe, mtt, potlimit, nolimit i omaszke, ale definitywnie najwiekszy fun sprawia mi gra MTT. Costam sobie klikalem odnoszac od czasu do czasu jakies sukcesy mniejsze lub wieksze. Raczej z naciskiem na mniejsze. Po urwaniu zycioweczki, nadeszla pora na maly downswing, dodatkowo pojawily sie chwilowe problemy na uczelni, co spowodowalo odejscie od stolikow.
Zycioweczka:
Co tu sie bedzie znajdowac? Zapewne beda posty strikte o pokerze, jak rowniez o innych zajawkach typu: muzyka, filmy, seriale i inne cuda. Co do pokera, to bede grac to co mi sprawia w danej chwili najwiekszy fun, bo wtedy A-Game przychodzi samo z siebie (przynajmniej taka mam nadzieje), takze pewnie bede tluc na zmiane MTT, sitky i casha oraz mozliwe, ze zrobie podejscie do spinow
Cele mysle, ze wrzuce w nastym poscie.
Nuta na podsumowanie:
Pozdro.