Cześć wszystkim użytkownikom, od 2 lat można powiedzieć "pykałem" w pokera. Ostatnio coraz więcej, jednak nie miałem odpowiedniej motywacji do tego żeby podejść do sprawy poważnie. Kiedyś całą moją uwagę skupiały zakłady bukmacherskie, teraz również się tym interesuje jednak rzadko zaglądam w tę zakładkę na stronie bet365. Gram na roomie bet365 jest to sieć ipoker traffic nie jest zły, a na stawkach od których ja zacznę jest również wielu słabszych graczy
Nie chciałbym wyznaczać sobie celów określonych czasowo, mam nadzieję jednak że jak najszybciej uda mi się pokonać jednak nl4 i zameldować na nl10. Najważniejszą rzeczą na jakiej chciałbym się skupić to dobra gra nie zależnie od wyników nie wpadać w tilt. Z tego powodu również zakładam bloga, nie chce się wstydzić z wykresów wstawianych w postach poniżej. Mam zamiar grać dość sporo 3-4k hands. Używam pokertrackera.
Mam nadzieje że uda mi się rozwinąć, stale być solidnym co będzie widoczne w wynikach. Byłoby mi miło gdybym kogoś zainspirował do pracowania nad sobą jednak przed tym długa droga.