Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Cześć mam do sprzedania kolejną paczkę na satelity na starsach. Poprzednie moje oferty kończyły się profitami.
Spoiler

2000 satelit 1x2x3x turbo. Satki Scoop inside. Potrzebuję do tego 10 000$.
Profit dzielę w stosunku 66,66:33,34 dla mnie.
Oferta z Make Upem, jeśli staking zakończy się niepowodzeniem, zobowiązuję się do rozegrania kolejnych satelit na takich samych warunkach i na początku odrabiamy straty.
Oferta z reloadem od inwestorów - w razie spadku rolla do 7500$ inwestorzy zobowiązują się do reloada w wysokości 2500$.
W przypadku zakwalifikowania się do turnieju docelowego, inwestorzy uczestniczą w danym turnieju tj. mają 33% od profitu osiągniętego z turnieju docelowego. Turnieje MTT z max BI 320$ - nie dotyczy to turniejów takich jak np. 320 $ satka do Aussie Millions, gdzie do wygrania nie ma gotówki a np. pakiet do turnieju w Australii – takie gram ewentualnie na swoją odpowiedzialność. Jeżeli jakiś SM będę chciał grać za swoję będę o tym informować w railingu.
Możliwy zwrot waszych wkładów, jeśli roll przekroczy np 14 000 to np. 33% z profitu od 4k będę zwracał jako zwrot waszych wkładów. Dodatkowo przy trafieniu jakiegoś większego shipa w turniejach w ramach staku np. SM również np 33% mogę od razu zwracać. Mówię tutaj o shipach w okolicach powyżej 3k.
Oferta nie dotyczy micro satek do turniejów big 22, big 33 ,big 44 ,big 55 i big 75.
Zgodnie z prośbą głównego inwestora dorzucam do oferty turnieje mtt 2x turbo tj. 3.30 2x turbo, 5.50 2x turbo i 8.80 2x turbo.
Audyt co 500 gier, na prv poproszę maile i będę grupowo wysyłać.
Wpłaty i rozliczenia na Poker Stars, mój nick: maciejko21.
Zastrzegam sobie prawo do grania innych gier podczas stakingu.
Termin: Podobnie jak w ostatniej ofercie, będę potrzebował około 3.5 miesiąca, daję więc datę zakończenia stakingu na 30 sierpnia 2015 r. z dodatkowym awaryjnym terminem 14 dniowym spowodowany chorobą etc.
Inwestorzy uczestniczący w tym stakingu mają wyłączność przy kolejnej ofercie zgodnie z aktualnym % udziałów. Nie proponuję wtedy innym użytkownikom oferty, dodatkowo jeśli, któryś z obecnych inwestorów nie będzie chciał dalej inwestować, pierwszeństwo w jego udziale ma największy obecnie udziałowiec: Chorwat, następnie zgodnie z ilością udziałów.
Railing będzie miał nową formę – updaty będę robić dwa razy w tygodniu, w piątki będzie update z całego poprzedniego tygodnia, a w poniedziałek podsumowanie weekendu. Oczywiście w razie jakiś fajnych shipów, czy relacji z SM będę updatował częściej.
Udziałowcy
Chorwat - 52%
Bilson - 15%
ixinumber1 - 10%
maciejko21 9%
Maklakiewicz 500$ - 5%
EDEK - 6%
Strider444 3%
100$ 1%
Nowych inwestorów proszę od razu o wpłaty, bo jeszcze dziś chciałbym zacząc staking.