chce stworzyc jakis wygodny lub mega wygodny setup do poksa, priorytetem jest komfort, pozniej cena, a na koniec estetyka, poszukiwania stanely na siedzisku, juz patrzylem jaki kupic monitor, biurko, wieszak i nowy komp, ale bedzie pozniej jak bede wiedzial gdzie co bedzie stalo i co pokupowac
chcialbym siedziec po 6-10 godzin dziennie przy kompie bez bolu plecow i posladow
wszelkie propozycje mile widziane, wiec jak komus przychodzi cos do glowy to niech napisze o swojej wizji
szukalem troche i oto co narazie znalazlem:
- z foteli do kompa testowalem pare, dx racer fajnie podpieral plecy i ma wygodny zaglowek, ale siedzisko za krotkie, podpiera mi udo tylko do polowy dlugosci, cos jak przy siedzeniu na sedesie

- na ego human nie siedzialem bo nie mam gdzie, ale znalazlem opinie, ze krzeslo jest dla raczej mniejszych ludzi, ja mam 180cm wzrostu, wiec taki sredni i gosc chyba o podobnym wzroscie do mnie pisal ze zaglowkiem to moze sie po plecach drapac, nawet na reklamowym zdjeciu nie wyglada za wygodnie

- na takiej pokrzywionej lezance bylo nawet wygodnie i zaglowek bardzo przydatny, ale czulem bol w plecach, musialbym wyprobowac z innych firm i moze trafilbym na jakis wypas, ale w moim miescie za duzo tego nie ma

- z ciekawostek natrafilem na taki fotel ktory dobrze wytlumia dzwieki z otoczenia, a ze lubie cisze i spokoj to napewno bym nie narzekal tylko nie wyglada za wygodnie i nie trafilem jeszcze na taki fotel w sklepie

- mam dwoch faworytow, pierwszy to lezanka od naroznika, nie jestem tylko pewien co do komfortu, obecnie gram na narozniku i jest calkiem spoko, ale juz sie ulezal i siedze na desce, przez co tylek cierpi, dodatkowo taki mebelek bylby najbardziej praktyczny i pasujacy do mojego pomieszczenia http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/meble-tapicerowane/zestawy-modulowe/lezanka-ze-szczytem-lewa

- drugi faworyt i najwygodniejsza opcja jaka narazie znalazlem, bardzo miekkie siedzisko, dobra podpora pod nogi, znalazlem taki z regulowanym zaglowkiem, ale z kolei nie mial wysuwanej podporki pod nogi i nie mozna bylo domowic, jakbym znalazl taki z zaglowkiem i jeszcze mialby plaskie i wyzsze oparcie zeby myche tam postawic i reke oprzec to chyba idealna opcja