Brak mi słów co do wszystkich promocji bonusow i czegokolwiek co pisza tutaj wszyscy. Prubowalem juz wszystkiego i nic nie dostalem:(
Cześć ChevChelios1988,
nie ma potrzeby zakładania nowych tematów o tej samej treści w wielu boardach (jeden wystarczy). ![]()
Rozumiem, że mówisz o ofercie darmowej gotówki? Zwykle przyczyną wyskakującego błędu jest: wcześniejsze posiadanie konta na roomie, kliknięcie w zły link (bonus od pierwszej wpłaty zamiast darmowej kasy) lub problemy z przypisaniem Twojego konta do nas. Jeżeli pod tym linkiem widzisz ofertę, której nie wykorzystałeś, spróbuj dokładnie przeczytać opis i wyczyścić ciasteczka przed ściągnięciem oprogramowania. Nie pomyl też swojego nicka przy wpisywaniu.
Daj znać jak poszło, pozdrawiam.
Cześć Marta!
Podłączam sie do tematu.
Zrobiłem Wszystko krok po kroku jak trzeba, pisaliście ,że pomyślnie zweryfikowano i ,ze kapitał za 2 dni bedzie. A tu kicha!
Co robić? Nie grać?
Cześć michalo,
z tego, co widzę, to dostałeś darmową kasę na Full Tilt, transfer ukończony dnia 03/11/2015 (we wtorek). Sprawdź swoje konto i daj znać.
Sprawdź proszę zakładkę Tickets.
Startowe 10 $ składa się z:
- Bilet o wartości 5 $ do rusha i zwykłych gier stolikowych.
- 5 biletów turniejowych o wartości 1 $ każdy. Bilety te, jeśli nie zostaną użyte, stracą ważność po siedmiu dniach.
Więcej info tutaj.

OK!
Spodziewałem 30$ gotówy poprostu!
Dostałem 2x5$ czy to znaczy ,że dostane jeszcze 20$ ![]()
Super być członkiem Poker Strategy!
Dzieki za pomoc.
Pozdrawiam!
Pozostałe 20 $ otrzymasz, jeśli złożysz depozyt na co najmniej 10 $.
20 $ będzie się składało z:
- 2 biletów o wartości 5 $ każdy do rusha i zwykłych gier stolikowych
- 10 biletów turniejowych o wartości 1 $ każdy
Dodatkowo otrzymasz bonus od 10 $ do 600 $, w zależności od wielkości depozytu.
Fajnie, że jesteś z nami