Przejdź do forum
Uzdrawianie ekosyst...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Uzdrawianie ekosystemu wg Pokerstars... zmiany vip club 2016

705 Posty
169 Użytkownicy
1622 Reakcje
99.1 K Wyświetlenia
Kornel105

Napisane przez slawciu

Napisane przez Kornel105
Ale dziewczyna jest zestresowana, nie wiem czy potrafiłbym tak szybko mówić :P
Zestresowana /nie zestresowana. Ja tam inne zalety u niej zobaczyłem :P

No tak, rozumiem :f_drink: pewnie ;)

btw po co rozmawiać o wartości merytorycznej podcastu, skoro można o aparycji prowadzącej :D

Odpowiedz
Cytat

Żenujący ten podcast, na miejscu tego kolesia od razu bym się rozłączył, bo rozmawiać o czymś z kimś kto drugie słowo zaciesza się jak głupi do sera, już nie mówiąc o jakości nagrania, dźwięk ze strony dziewczyny jest tragiczny nie chce nawet zgadywać gdzie ona mikrofon trzymała.
Jeszcze niech mi ktoś napisze, że dziewczyna gra gdzieś w pokera na kasę i używa trackera:facepalm:
Ogólnie patrząc na konkurencje do "strategy" i te promowane dziewczyny w szpileczkach i miniówkach, które tylko po to tam są, bo zagrały kiedyś na starsach grę play money i po za urodą nic ze sobą nie reprezentują, no ale jak wiadomo w Polsce jak w lesie, marketing odwołuje się do prymitywnych instynktów i taki pg czy pb liczy na to, że miniówka i szpileczki przyciągną jakiegoś spoconego Janusza, który zarejestruje się u nich i wpłaci na 10$ na dany room i interes się kręci:facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Kornel105

Napisane przez VamosTodos
Żenujący ten podcast, na miejscu tego kolesia od razu bym się rozłączył, bo rozmawiać o czymś z kimś kto drugie słowo zaciesza się jak głupi do sera, już nie mówiąc o jakości nagrania, dźwięk ze strony dziewczyny jest tragiczny nie chce nawet zgadywać gdzie ona mikrofon trzymała.
Jeszcze niech mi ktoś napisze, że dziewczyna gra gdzieś w pokera na kasę i używa trackera:facepalm:
Ogólnie patrząc na konkurencje do "strategy" i te promowane dziewczyny w szpileczkach i miniówkach, które tylko po to tam są, bo zagrały kiedyś na starsach grę play money i po za urodą nic ze sobą nie reprezentują, no ale jak wiadomo w Polsce jak w lesie, marketing odwołuje się do prymitywnych instynktów i taki pg czy pb liczy na to, że miniówka i szpileczki przyciągną jakiegoś spoconego Janusza, który zarejestruje się u nich i wpłaci na 10$ na dany room i interes się kręci:facepalm:

Co do pierwszej części wypowiedzi na pewno masz dużo racji, ale co do drugiej nie rozumiem dlaczego przeszkadza Ci że wszystkie "spocone Janusze" będą przelewały hajs na pokerromy, to chyba dobrze że dają Ci możliwość grania z takim Januszem,

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Gra gra i nie tylko online, ba nawet czasem jest zapraszana jako gość do polskiego studia EPT.

Odpowiedz
Cytat
tapczandzwo

wysylacie maile? ja zrobilem po prostu cashout i przenioslem sie na inny soft :)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Kornel105
Co do pierwszej części wypowiedzi na pewno masz dużo racji, ale co do drugiej nie rozumiem dlaczego przeszkadza Ci że wszystkie "spocone Janusze" będą przelewały hajs na pokerromy, to chyba dobrze że dają Ci możliwość grania z takim Januszem,

Chodzi mi o dwubiegunowość polityki reklamowej takich szkółek z jeden strony zachęca się dziewczyny do grania w pokera, a z drugiej strony reklama szkółki sprowadza się do ~20 letniej dziewczyny w miniówce i szpilkach z odsłoniętym ciałem, gdzie mi osobiście taka dziewczyna kojarzy się że wszystkim, oprócz tego że ta dziewczyna jest profesjonalnym graczem.

Napisane przez Azzinoth
Gra gra i nie tylko online, ba nawet czasem jest zapraszana jako gość do polskiego studia EPT.

Tam też się śmieje co drugie słowo ? Generalnie zrobić podcast na ciekawy temat i nie ogarnąć zakłóceń, na początku myślałem że pralka u niej w tle wiruje:yaoming:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez tapczandzwo
wysylacie maile? ja zrobilem po prostu cashout i przenioslem sie na inny soft :)
Mi odpisali to co każdemu, jakiś bot po prostu odpisuje nie zagłębiając się zbytnio w treść, bo mój mail miał charakter pochwalny:

Dziękujemy za wiadomość.

Przykro nam z powodu opóźnienia w ogłoszeniu zmian w programie VIP na 2016 rok, musieliśmy jednak zgromadzić dużo danych, przeanalizować je oraz omówić w różnych działach przed ogłoszeniem ostatecznej decyzji. Naszym celem zawsze jednak było jak najwcześniejsze ogłoszenie zmian.

Zdajemy sobie sprawę, jak ważne są te zmiany dla naszych stałych graczy.

W przypadku dalszych pytań prosimy o ponowny kontakt.

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Tam znacznie lepiej wypada aczkolwiek też trzeba pamiętać, że to tylko głos no i lepsze warunki techniczne. Oni tu robią to chyba przez skype do tego nagrywanie więc wszystkie niedogodności z internetem czy komputerem czy też nieumiejętność zniwelowania ich wychodzą szybko co było widać i słychać.

Odpowiedz
Cytat
fruzia

Napisane przez Azzinoth

Tam też się śmieje co drugie słowo ? Generalnie zrobić podcast na ciekawy temat i nie ogarnąć zakłóceń, na początku myślałem że pralka u niej w tle wiruje:yaoming:

Ech, jak to prosto kogoś krytykować...
:wtf:

Dziewczynie się chce i chwała jej za to. Ten się nie myli kto nic nie robi.

Oprócz tego pokazuje jak gra...
HeyMonia

Odpowiedz
Cytat
Kornel105

Chodzi mi o dwubiegunowość polityki reklamowej takich szkółek z jeden strony zachęca się dziewczyny do grania w pokera, a z drugiej strony reklama szkółki sprowadza się do ~20 letniej dziewczyny w miniówce i szpilkach z odsłoniętym ciałem, gdzie mi osobiście taka dziewczyna kojarzy się że wszystkim, oprócz tego że ta dziewczyna jest profesjonalnym graczem.

Co ma jedno do drugiego?
Niech się reklamują jak chcą, pokazują miniówki cycki itd, przecież to nie jest zachęta żeby dziewczyny grały w pokera tylko właśnie te spocone Janusze jak ich nazwałeś. Promowanie pokera wśród kobiet jest zupełnie innym tematem.

Uważam, że brakuję kogoś takiego jak np Kinga Kujawska dla Playstation, w przemyśle growym też głównie zdominowanym przez facetów, gdzie widać że ona wie o czym mówi ,czuje to i przyjemnie się to ogląda. Myślę że właśnie inne serwisy próbują zrobić coś takiego.

Odpowiedz
Cytat
AceBestini

promowane dziewczyny w szpileczkach i miniówkach, które tylko po to tam są, bo zagrały kiedyś na starsach grę play money i po za urodą nic ze sobą nie reprezentują, no ale jak wiadomo w Polsce jak w lesie, marketing odwołuje się do prymitywnych instynktów i taki pg czy pb liczy na to, że miniówka i szpileczki przyciągną jakiegoś spoconego Janusza, który zarejestruje się u nich i wpłaci na 10$ na dany room i interes się kręci:facepalm:

Odpowiedz
Cytat
piecykowy

Napisane przez bambucza1988
Podcast którego tematem są ostatnie zmiany na PokerStars.
[treść edytowana]

organizowana jest akcja zeby nie grac w dniach 1-3 grudnia na starsach w ramach protestu
http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/joint-strike-1st3rd-december-registration-1569711/index15.html

im więcej nas tym lepiej ! wpisujcie się na listę na 2+2 i strajkujmy przez ten niedługi czas

Odpowiedz
Cytat
djhowk

znany pros NL2 VamosTodos aka. Amoratank krytykuje laskę, która grywa turki przekraczające wartość jego rolla. co tu się odwala :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
bambucza1988

nie ma co przesadzac, przeciez kazdy moze wyrazic swoja opinie i nie zawsze musi byc pozytywna, podal jakies argumenty i spoko, faktycznie u dziewczyny brak dzwieku i slaby obraz mocno przeszkadza, ale wystarczy ignorowac co mowi i fapac w tym czasie, a sluchac tylko gramgrubo i po sprawie,

ale litosci, nie odchodzcie znowu od tematu, wczesniej w watku zamiast o zmianach bylo o hazardzie przez kilka stron, pozniej jakies jazdy, a teraz czy walory estetyczne przeszkadzaja w wywiadzie, gdyby dziewczyna byla nieatrakcyjna lub byla facetem to byloby lepiej?

Odpowiedz
Cytat
neekenVIP

powinni zerwać umowę z pokerstrategy, a nie vip club zmieniać, wyszłoby na to samo

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Napisane przez bambucza1988
a teraz czy walory estetyczne przeszkadzaja w wywiadzie, gdyby dziewczyna byla nieatrakcyjna lub byla facetem to byloby lepiej?

Wiesz co ale to nie w tym problem jak dla mnie, choć zdaje sobie sprawy, że dla sporej ludzi jest w tym co piszesz ale także ten słaby przekaz techniczny zaciera to co mówi, zaciera to co mówi gość (choć osobiście się z tym nie zgadzam). W mediach jakość też jest ważna i bardzo rzadko źle oprawiona nawet dobra treść się przebije i angażując się w takie projekty trzeba zadbać o takie rzeczy.

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer

Śliczna dziewczyna, zakochałem się.
Ktoś może ma do niej numer telefonu?

Zaś co się tyczy tematu. Sytuację uratują tylko dwie rzeczy.
1. Gwałtowny spadek obrotów (reke wyrabianego przez regów) po wprowadzeniu zmian.
2. Pojawienie się wreszcie realnej konkurencji dla PokerStars

To drugie może wydaje się nierealne, ale jak Starsy będą dalej szły tą drogą to być może jakaś firma w branży dostrzeże w tym szanse dla siebie.
Generalnie czas pokarze, a buntować się należy.
Jak mi kiedyś szef obciął stawkę w pracy w ramach oszczędności to też się nie zgodziłem. W dodatku powiedział mi to w dniu wypłaty i chciał obniżkę zastosować już względem wypracowanej pensji którą właśnie mi wypłacał.
Powiedział że nie mogę się nie zgodzić, a jeśli chcę zachować wielkość właśnie wypłacanej wypłaty to mogę się jedynie zwolnić.
No i się zwolniłem.

Sorry że tak mało merytorycznie, ale nie mam ostatnio głowy na mądrzejsze wpisy.

Zaś co się tyczy tej panny :f_love::f_love::f_love:
To ponawiam pytanie o namiary. :f_biggrin:
Śliczne oczka, fajny warkocz, zmysłowe usta, ogólnie miodzio :f_love:
..... oj widać że samotność zaczyna mi doskwierać :facepalm:
Idę wsadzić głowę pod kran z zimną wodą.... :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
djhowk

Napisane przez RubinPlayer

masz facebooka pisz...

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer

Napisane przez djhowk

Napisane przez RubinPlayer

masz facebooka pisz...

Ech... Chyba jestem już za stary cap żeby do takiej fajnej foczki startować :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

Trzymjmy kciuki za dalsze spadki

:coolface::coolface::coolface:

Odpowiedz
Cytat