Cześć,
Co uważacie o grze na więcej niż jednym PKR? A może jesteście zwolennikami jednego? Jakie są wasze zdania? Ja gram póki co na PokerStars ale myślałem o jakimś dodatkowym tylko nie wiem jakim.
Cześć,
Co uważacie o grze na więcej niż jednym PKR? A może jesteście zwolennikami jednego? Jakie są wasze zdania? Ja gram póki co na PokerStars ale myślałem o jakimś dodatkowym tylko nie wiem jakim.
W pierwszej chwili myślałem że chcesz grać na kilku kontach na PKR. Dopiero później rozszyfrowałem ten skrót. Moje zdanie jest takie że Pokerstars ma najlepszy software i traffic. Więc nie widzę powodu by przymusowo szukać dodatkowego poker roomu. Na innych poker roomach masz pewnie słabszy poziom graczy, ale mniejszy traffic. Zależy też co grasz ? Bo jeżeli MTT to ponoć 888 jest ok, a z kolei na S&G to chyba Party, co do casha to raczej coś z sieci ipoker.
Graj tam gdzie Ci dobrze, ale gwarantuje Ci że grasz w najlepszym miejscu
Starsy są bezkonkurencyjne, jeśli chodzi o soft, traffic ilość turnieji itd.
Niemniej jednak polecam grać na innych softach, mniejsze wariancje, nieco inny poziom. Dzięki temu dużo częściej dochodzisz do późnych faz turnieju i dzięki temu masz dużo więcej materiału do nauki.
Polecam 888