Przejdź do forum
Gdzię są duże MTT o...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Gdzię są duże MTT od dzisiaj do poniedziałku ? Oprócz PS syfu :)

23 Posty
11 Użytkownicy
32 Reakcje
2,106 Wyświetlenia

Witam serdecznie, właśnie zakończyłem swoją współpracę z PS, jeżeli był by ktoś tak miły i wyszczególnić mi duże ( chodzi mi o pulę ) turnieje z wpisowym do max 20 eur.

Jaki room wybrać... ? Powtarzam :) Pokerstars mnie w ogóle nie interesuje, czas powiedzieć sobie dosyć i przenieść się gdzieś indziej.

Dziękuję z góry za informacje :)

Odpowiedz
Cytat
22 odpowiedzi

Jestem cierpliwy...Bardzo proszę o wytyczne...szkoda mi mojego psiaka i jego miny...o k....chyba dostał znowu asy...będzie beat... spierdalam pod stół szybko bo znowu rykoszetem myszą zaliczę :)

Odpowiedz
Cytat
YourMomBet

Napisane przez RedLatex
Jestem cierpliwy...Bardzo proszę o wytyczne...szkoda mi mojego psiaka i jego miny...o k....chyba dostał znowu asy...będzie beat... spierdalam pod stół szybko bo znowu rykoszetem myszą zaliczę :)

Biedna psina, jest tu jakiś animals?

ps. Cierpliwości

Odpowiedz
Cytat

Psiak bogu ducha winny, bo to najukochanszy zwierzaczek pod słońcem.... i nigdy bym go nie skrzywdził...dostał w nagrodę smakołyków za 500 zł i wypad na dziewczyny...zafundowałem mu sex z rodowitą pinczerką :).

Odpowiedz
Cytat

Sam na k...y tyle nie wydaje co wydałem na jego uciechy wczoraj :) Nic mu się nie stało...mysz się odbiła od ściany...i znający fizykę wie, że straciła energię..., a że biedny spał i śnił o suczkach to niestety moment pobudki nie był przyjemny :)
Ci co mają pinczerki miniaturki wiedzą jakie to panikujące stworzenia :). Ale rekompensata musiała być za mój brak mindsetu ;)

Odpowiedz
Cytat
szoker22

Na 888 mozesz popatrzec napewno cos znajdziesz

Odpowiedz
Cytat
pioter93

Liczysz ze gdzie indziej będzie mniej bad beatow?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez pioter93
Liczysz ze gdzie indziej będzie mniej bad beatow?

Tu nie chodzi o beaty...a jeśli się pytasz to tak...na platformie PS odpowiadające za ilość rozdań RNG da więcej bad beatów niżli tam gdzie jest mniej rozdań...Proste i logiczne. Ale jak już napisałem na początku tu nie chodzi o bad beaty. Po prostu nie umiem spasować asów przed flopem...i mam nadzieję, że ich nie dostanę gdzie indziej w najmniej odpowiednich momentach. Jak chcesz możemy porozmawiać o wariancji i ilości rozegranych rąk i etc. o MTT ich specyfice i w ogóle...

Czy treść pytania w poście brzmi "Czy gdzie indziej jest mniej bad beatów ?"

Następnym razem czytaj ze zrozumieniem treść posta :)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez szoker22
Na 888 mozesz popatrzec napewno cos znajdziesz

Dziękuję za odpowiedź. Więc pada na 888

Odpowiedz
Cytat
Kornel105

Napisane przez RedLatex
Po prostu nie umiem spasować asów przed flopem...i mam nadzieję, że ich nie dostanę gdzie indziej w najmniej odpowiednich momentach.

:spit:

W takim razie polecam zynga poker

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Kornel105

Napisane przez RedLatex
Po prostu nie umiem spasować asów przed flopem...i mam nadzieję, że ich nie dostanę gdzie indziej w najmniej odpowiednich momentach.

:spit:

W takim razie polecam zynga poker

Następny...mentalność Polska jest czasem naprawdę zjebana...

Proste pytanie, ale k...a nie nie pomogę, ale wpier...lę swój bezsensowny komentarz.

Mamy prześliczne kobiety...piękny język...ale ludzie w większości mają zje...ne łby.

Odpowiedz
Cytat
Kornel105

Piszesz jakieś głupoty, i oczekujesz poważnych odpowiedzi?
Zacznij pracować nad sobą a nie zrzucaj wszystko na polską mentalność, bo to o czym piszesz dotyczy się Ciebie.
Jakie to proste (polskie?) zrzucić winę na zachodni podmuch wiatru w górach kaukaskich przez który rigged soft dał Ci karty których nie umiesz rozegrać.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Kornel105
Piszesz jakieś głupoty, i oczekujesz poważnych odpowiedzi?
Zacznij pracować nad sobą a nie zrzucaj wszystko na polską mentalność, bo to o czym piszesz dotyczy się Ciebie.
Jakie to proste (polskie?) zrzucić winę na zachodni podmuch wiatru w górach kaukaskich przez który rigged soft dał Ci karty których nie umiesz rozegrać.

Nie wiesz nic o mnie...o moim stylu gry...w jakich sytuacjach następują beaty i etc... Czy nie potrafisz przyznać się do błędu sam ? Dałeś bezsensowny nic nie wnoszący komentarz...ja rozumiem, że jako młody człowiek grywasz w zynga często...ale daruj sobie ten daleko idący egocentryzm... elokwentny studenciaku... :) z dyplomem magistra zarządzania i marketingu :)

Odpowiedz
Cytat
Kornel105

hahaha, nie wiem nic o Twoim stylu, i gówno mnie on obchodzi, ale to nic nie zmienia skoro Ty sam się przyznajesz że nie umiesz rozgrywać AA, co ma do tego styl?

Pokazywanie błędów logicznych w Twoim rozumowaniu nic nie zmieni, dlatego nie odpowiadaj, o tak masz rację popełniłem błąd wdając się w dyskusje z kimś tak inteligentnym i wiedzącym wszystko. W końcu ja nie wiem nic o Tobie ale Ty widzę wiesz bardzo dużo o mnie :appl:

Odpowiedz
Cytat
pioter93

Ile rozegrales turniejów mtt ogólnie mniej więcej od początku twojej "przygody" z pokerem?

Odpowiedz
Cytat
roofiq

No i psiak wrócił do budy :D

Odpowiedz
Cytat
Ashikaga

co za gunwo!??!?!

Odpowiedz
Cytat
Maciekplll

Witam. Polecam 888 oraz ipoker, tam sa mniejsze fieldy, wiec latwiej shipowac:P

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez pioter93
Ile rozegrales turniejów mtt ogólnie mniej więcej od początku twojej "przygody" z pokerem?

Cześć... rozegrałem dokładnie 337 w przeciągu ostatnich 120 dni...już umiem to gówno pasować....wszystko kwestia mindsetu....

Sprawdziłem wszystkie poker roomy... no soft w ogóle mi nie leży...

jednak wróciłem do łask PS. ... monopol zrobią jak nic...ale ok soft jest zajebisty :) czasem może ridged...ale życie czasem też jest ridged :)

Kur...jaka to cięzka gra się stała od momentu wprowadzenia tych slotów...2 karty w kolorze i ruski aż się trzęsą i sprawdzają jak opętańcy :)...lecz po serii artykułów na temat ruskich ( serio :) ) jadę z nimi jak ta lala :).

Pozdrawiam kacapów... ostatnio jeden mnie rozjebał mówiąc... "Stalin was a good man..." no i to doskonale opisuje co te pojeby mają w bani :)...

Dostałem już ostrzeżenie przez ruskich na PS. jestem z siebie dumny :)

Kornel105 - sorki .... poniosło mnie trochę może :) Przepraszam za mój tilt :) będę już grzeczny...całą swoją złość przelewam już tylko na ruskich :)

W ramach rekompensaty...pomogę innym w osiągnięciu total mindsetu...to może mi ktoś pomoże rzucić fajki :)

Odpowiedz
Cytat
Nowky

Napisane przez RedLatex

Napisane przez pioter93

Cześć... rozegrałem dokładnie 337 w przeciągu ostatnich 120 dni...już umiem to gówno pasować....wszystko kwestia mindsetu....

Sprawdziłem wszystkie poker roomy... no soft w ogóle mi nie leży...

jednak wróciłem do łask PS. ... monopol zrobią jak nic...ale ok soft jest zajebisty :) czasem może ridged...ale życie czasem też jest ridged :)

Kur...jaka to cięzka gra się stała od momentu wprowadzenia tych slotów...2 karty w kolorze i ruski aż się trzęsą i sprawdzają jak opętańcy :)...lecz po serii artykułów na temat ruskich ( serio :) ) jadę z nimi jak ta lala :).

Pozdrawiam kacapów... ostatnio jeden mnie rozjebał mówiąc... "Stalin was a good man..." no i to doskonale opisuje co te pojeby mają w bani :)...

Dostałem już ostrzeżenie przez ruskich na PS. jestem z siebie dumny :)

Kornel105 - sorki .... poniosło mnie trochę może :) Przepraszam za mój tilt :) będę już grzeczny...całą swoją złość przelewam już tylko na ruskich :)

W ramach rekompensaty...pomogę innym w osiągnięciu total mindsetu...to może mi ktoś pomoże rzucić fajki :)

Podałbyś chociaż linka. tak widziałem datę :f_drink:

Odpowiedz
Cytat