Przejdź do forum
Wygrana Poker Stars

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wygrana Poker Stars

24 Posty
18 Użytkownicy
48 Reakcje
5,054 Wyświetlenia
Kazikuu

Witam . Jestem w szoku ale udało mi się wygrać na Spin&Go 20.000$ . Od razu pozmieniałem sobie hasła i porobiłem dodatkowe zabezpieczenia na swoim koncie . Ale teraz pytanie jest jak mogę wypłacić taką kwotę żeby wszystko było ok ? I czy muszę zakładać jakieś konto walutowe ? Podajcie mi jakieś najbezpieczniejsze opcje , nigdy nie wypłacałem $ z Stars'ów tylko wpłacałem : )

Odpowiedz
Cytat
23 odpowiedzi
GregPL191

Jeśli wpłacałeś poprzez Skrill to zamów sobie kartę Skrilla (40zł na rok opłata) i możesz całkowicie bezpiecznie wypłacać codziennie z bankomatów 1000zł. Możesz także część pieniędzy przelać ze Skrilla na konto bankowe ale nie przesadzaj z kwotą, bo mogą potem zrobić kontrolę

Odpowiedz
Cytat
Olsza12

możesz przelać na moje konto a ja Ci gotówke wyśle pocztą :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Pirate9999

Gratulacje. Na jakich stawkach wygrałeś te 20 000 $ ?

Odpowiedz
Cytat
kabanostre

Zaraz Kapica namierzy cie przez IP, wstań jutro przed 6 aby cie nie zaskoczyli panowie policjanci :truestory:

Odpowiedz
Cytat
Kazikuu

Pirate9999
100$
24k$ w puli i za 2 i 3 miejsce pozostali gracze dostali po 2.000. Czytam sobie o tym Skrillu bo chciałbym mieć pewność że wszystko będzie bezpieczne i nikt mnie nie oszuka.

Kabanostre
To Jest forma ironii ? Bo szczerze mówiąc faktycznie nie wiem czy dobrze że założyłem tu temat :D

Odpowiedz
Cytat
Watherek

Bagiety już jado

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz

Szczęście ci sprzyja, nie lepiej zostawić pieniądze i je pomnożyć? :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Watherek

Napisane przez OnlyNutzz
Szczęście ci sprzyja, nie lepiej zostawić pieniądze i je pomnożyć? :f_biggrin:
Ruleta zawsze spoko :coolface: :profit:

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz

Robmaf (świetny polski gracz) w najnowszej serii przekonuje, że poker jest prosty i można wygrywać więc autorowi polecam spróbowanie stolików cashowych :f_drink: Lepiej w przyszłości wypłacić 100k$ niż teraz 20k$, ktoś się nie zgodzi?

Odpowiedz
Cytat
rafson

Zawsze można połowę wypłacić :)

Odpowiedz
Cytat
RybaKoZ

Z taka kaska mozna spokojnie grac nl200/500 zoom :)

Odpowiedz
Cytat
Kornel105

Spinowy gracz który ewidentnie nie jest regiem, przy wejściu na nl200 - 500 zostanie tam zjedzony szybciej niż trwał jego wygrany spin&go, to sa dobre rady dla niego czy dla was żeby go łatwo można było sczyscic z tej kasy?

Odpowiedz
Cytat
allinntopsad

właśnie widzę jaka zazdrość tu panuje

lepszy spasiony wróbel w garści niż gołąg mutant na dachu :truestory:

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK

zainwestuj w kołcz u saphela :)
Albo fart albo troll.
Kto gra spiny 100$ nigdy wcześniej niczego nie ugrywając i robiąc cashout??
konto skrill+karta i wszystko ok :)

Odpowiedz
Cytat
darsOK

Skill najlepszą opcją.
Mnie tylko zastanawia , jak nigdy nie wypłacałeś, to se sprawdź jakie masz limity (ile możesz jednorazowo wypłacić) bo możliwe , że masz "dość dużo czasu" na zastanowienie się co i gdzie ( lub przegranie ;( )

graty!!!

Odpowiedz
Cytat
Kazikuu

Napisane przez Kornel105
Spinowy gracz który ewidentnie nie jest regiem, przy wejściu na nl200 - 500 zostanie tam zjedzony szybciej niż trwał jego wygrany spin&go, to sa dobre rady dla niego czy dla was żeby go łatwo można było sczyscic z tej kasy?

Nie jestem doświadczonym graczem , najwyższe stawki jakie grałem na nl to 1/2$ . A Spin&Go mi podpasowało i postanowiłem zagrać za więcej $ . Kasę chciałbym jak najszybciej wypłacić żeby nie kusiło , ale jak mówi darsOK muszę jeszcze trochę poczekać . Zostawię sobie 2.000 $ żeby mi się nie nudziło i będę sobie spokojnie pykał . Oczywiście istnieje możliwość pomnożenia tej sumy , ale jeśli chodzi o pokera to zawsze do tego dopłacałem , niż wynosiłem : )

Odpowiedz
Cytat
Wladeczek80

Od kiedy to niedoświadczeni gracze grają nl200 :f_cool: ciekawe nawet bardzo ciekawe

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Tak po Twoim wpisie to obawiam się, że ten Spin&Go za 100 $ bardzo nagiął zasady Twojego BRM ;) Najwygodniej będzie założyć konto na Skrill lub na Neteller. Moim zdaniem druga opcja jest lepsza, bo masz większe progi wypłaty gotówki w danym dniu (250 € i 1.8 € prowizji za wypłatę vs. 1000 $ i 6 $ prowizji, nie licząc opłaty za przewalutowanie). Ewentualnie za wszystkie zakupy w sklepach płacić tą kartą, przez co prowizji nie będziesz płacić i masz "darmowe" życie na najbliższych kilkanaście miesięcy.

Odpowiedz
Cytat
allinntopsad