Skip to forum
Spiny 180 12 stołów

Notifications
Clear all

Spiny 180 12 stołów

9 Posts
3 Users
5 Reactions
1,167 Views
Janeare

Hej
jak Wy gracie naraz 12 stołów, jak to zrobić, gram na starsach i widzę jeden SitnGo w tabelce turniejów za 0.5, jeden za 1, jeden za 2,50, jeden za 4,50, gram w nich ale to trwa mnóstwo czasu, więc tak to do wielkich osiagniec ciezko dojsc, trzeba grac ich kilka, kilkanascie naraz ale jak. Co niektorzy o tym piszą na swoich blogach więc chyba można ale jak, napiszcie, dzieki.

Reply
8 replies
xDUSZEK

Nie rozumiem o co Ci chodzi, jak grać 12 stołów na raz? Odpalasz po prostu sobie 12 stołów i już, jak masz TN albo TO to nie ma za bardzo problemu, a jak nie masz to sobie ustawiasz 12 stołów według Twoich upodobań i zapisujesz layout, to wszystko.

Reply
Janeare

Ale skąd mam wziac te 12 stołów jak tam jest jeden turniej w lobby.

Reply
Wronx93

Jak zapelni sie jeden i wystartuje to potem pojawi sie kolejny i tak w kolko, az osiagniesz satysfakcjonujaca Cie ilosc stolow :f_drink:

Reply
Janeare

Aha no tak przeciez :f_love: Ale i tak to slabo widze, ile by trzeba ich namielić żeby był jakis w miare zarobek, troche slabo platne te turki, poczytam blogi to moze cos tam sie dowiem ciekawego :f_drink:

Reply
xDUSZEK

Ja Ci proponuję jakieś podstawowe informacje sobie poczytać.

Grasz odpowiednią ilość turniejów (volume) i sprawdzasz jaki zwrot z tych kilku tysięcy turków miesięcznie na przykład (ROI) na tej podstawie sprawdzasz swoje 'zarobki'.

Reply
Wronx93

Nazwa tematu chyba nie miała zawierac wyrazu "Spiny" :D bo to zupelnie różne gry. 180tek da się grać spokojnie 100~ dziennie miksując różne stawki. Profit - wiadomo zależy od tego jakie roi jesteśmy w stanie wyciągnąć ;)

Reply
Janeare

Spiny myslalam ze nazywacie SpinnGo, sorki jeszcze sie nie znam na tym. Czyli co to Spiny napiszesz mi, dzieki.

Reply
Wronx93

Spiny to 3 osobowe sng z losowa pula nagród

Reply