Przepraszam panowie, ale to chyba przeze mnie. Zdaje się, że zadawałem za dużo pytań na skype:
- o wykres, stawki itp.
- o audyty po stakingu
- o screeny z kasjerów itp.
- i o ten nieszczęsny skan dowodu
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. no to dobrze, że pytałeś, lepiej przepuścić 10 dobrych okazji inwestycyjnych niż wejść w jedną tragiczną, aczkolwiek tu inwestycja nie była duża:D a co tam wyszło w tej rozmowie?
Szczerze powiedziawszy, to właściwie nic w tej rozmowie nie wyszło.
Chwilę później pierwszy post z ofertą zniknął, a sam temat nie został nawet wyedytowany.
Nie wypada mi się dzielić na forum, bądź co bądź, prywatną korespondencją, ale mam przeczucie, że "cancel" jest dla wszystkich inwestorów korzystniejszy niż ryzykowanie pieniędzy (mimo, że to niewielkie kwoty)
A jak wyglądała oferta, każdy widział.
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Osoby, które zdążyły polać kasę otrzymały zwrot?
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Ja polałem, ale dostałem zaraz zwrot. Także no problemo