narazie nie mam jak wpłacić pieniędzy bo święta
może uda się coś po nowym roku wpłacić lub ugrać w freerolów
Napisane przez viceerr
Będzie freeroll z pulą 1mln$ to coś tam ugrasz i nie będziesz musiał wpłacać![]()
Ciekawi mnie tylko jak będzie można się tam dostać oraz ograniczenie ludzi bo pewnie będzie full
![]()
Update
Ilość rozegranych turniejów: 9
Typ gier: MTT
Zysk/strata: 0
Aktualny bankroll: 0,5$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach):3
fajny blog, chyba założe własnego, bo tak samemu się bawić to jakoś nudy.....
Powodzenia!!!
Napisane przez TheNextLevel
fajny blog, chyba założe własnego, bo tak samemu się bawić to jakoś nudy.....
Powodzenia!!!
dziękuje
załóż bloga. Pewnie że się opłaca pomaga w usystematyzowaniu gry i możesz się czegoś nauczyć
Update
Ilość rozegranych turniejów: 6
Zysk/strata: 0
Aktualny bankroll: 0,5$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach):4
Update
Ilość rozegranych turniejów: 163
Zysk/strata: -0,45
Aktualny bankroll: 0,05$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach):5
Co do bankrolla, to na pkr dostaniesz 10$ w biletach na turnieje (sng i spiny). Więc kilka dolców możesz dzięki temu ugrać. A freerolle to są też na 888, ostatnio dali mi jakieś 6 biletów, ale to będą masówki po kilka tysięcy ludzi, ale zawsze coś może wpaść
mam już tam konta wiec nie dostane tam bonusów
. Nie wiem może uda mi się kogoś zaprosić do pokerstrategy już mam 16$ dolarów może tak uda się uzbierać bankroll
chyba że sprzedam xbox'a
to może wtedy coś wpłacę na pokera ;P
Na 888 cały czas coś podsyłają, sprawdzaj maila. Albo po prostu idź do jakiejś pracy i przeznacz z tego 20-50-100 dolców na rola, bo widzę, że tracisz tylko czas na jakieś bzdety, freerolle itp i tylko się zniechęcisz w międzyczasie
edit: na 888 masz turki za 1 centa. więc możesz zagrać tam, bo poziom jest żaden a i field 10 razy mniejszy. jest mega łatwo więc Cię zachęcam.
Wystraczy ze wpłcisz 100zł - będziesz miał na grę turków 0.11 i 0.27. Mnie taki plan wypalił