Wiem, znajomi byli i chyba też się wybiorę. Poza tym Portugalia i Maroko, przyjechałem samochodem więc można jeździć
Polecam wejście na Sierrę Nevada jeśli chodzisz po górach, przy dobrej pogodzie widać Afrykę (mi się udało). Gram przez VPN i póki co śmiga ok, ale nie wiem jakby było na Starsach bo tam nie gram.
Napisane przez Olokolo1990
Wiem, znajomi byli i chyba też się wybiorę. Poza tym Portugalia i Maroko, przyjechałem samochodem więc można jeździćPolecam wejście na Sierrę Nevada jeśli chodzisz po górach, przy dobrej pogodzie widać Afrykę (mi się udało). Gram przez VPN i póki co śmiga ok, ale nie wiem jakby było na Starsach bo tam nie gram.
Polecam Portugalię, sprawdzę tą górę w sumie dawno nie wchodziłem na nic co wymaga wysiłku jakiegoś ale generalnie lubię.Właśnie jedynie czego się boje że przez VPN jak Ci konto zablokują to odzyskanie rolla jest praktycznie niemożliwe.
Co do auta z ciekawości jeśli można wiedzieć jakie Ci koszta wyszły na dojazd?
Jesteś na dwa semestry czy tyko jeden?
Właściwie góra nie wymaga specjalnego przygotowania. Wejście jest raczej płaskie (nie to co nasze Tatry), a od parkingu na 2500m jest ok 13 km spacerku na 3400m w większości asfaltem, ostatnie parę km po śniegu. Jestem na 1 semestr a koszta to 3 baki po ok 55 eur +100 eur za autostrady we Francji, ale można to ominąć. Mi się śpieszyło bo jechałem 3 tygodnie po rozpoczęciu studiów, więc jak się dało to 120-150 km/h ( jechałem z 4 rowerami ). Z dwoma noclegami po drodze wyszło 46h podróży...dałoby się szybciej, ale nie miałem kierowcy na zmianę. W drugą stronę będzie lepiej, bo robimy tripa przez najlepsze miejscówki, Valencja, Barcelona, Monako, północne Włochy itd.
Na PS mam bana do 2018 więc tak czy siak nie próbowałbym. Pisałem do nich czy na .es bym mógł założyć ale się nie zgodzili, ale chyba dużo nie straciłem z tego co piszesz.
Nie lubię gry cash więc się męczę, a roll nie pozwala na granie turków gdzie wpisowe na coś sensownego zaczyna się od 5e. To nie aż tak drogo, myślałem że więcej za przejazd wychodzi. Uważaj w Barcelonie na kieszonkowców i jak jedziesz z rowerami to postaw auto najlepiej na płatnym parkingu bo możesz się zdziwić po powrocie.Obok Walencji są małe klimatyczne wioski, chociaż nie wiem czy jest sens zimą się tam pakować.Dużo fajnych miejsc jest ale warto je zobaczyć raczej latem/wiosną. Nie wiem jak wygląda u was plan ale jak masz trochę wolnego to idzie fajnie polatać za śmieszne pieniądze typu 30e Dublin albo Belfast, Kanary, ostatnio barcelona była za 2e.Dużo możliwości jednak zbyt mało czasu
Myślimy o Kanarach i Maroku, ale się zobaczy jeszcze. Dojazd wychodzi w miarę tanio, ale doliczając do tego eksploatację samochodu i stracony czas to już nie jest tak wspaniale (dla mnie to plus bo nie lubię latać ). Gram tylko MTT, więc wiem jak to jest, na szczęście mam bankroll
Napisane przez Watherek
Poziom jest niższy ze względu że to są gumbole.Nie wiedziałem, że można potem grać z innego kraju. W moim mieście raczej klubu nie ma a jak jest to nie słyszałem Huelva w porównaniu z Granadą to pipidówa, wiesz może jakie stawki grają w granadzie ?
Do rondy się wybieram, teraz jakoś w weekend mam zamiar pochodzić po okolicznych górach.
w granadzie byly turnieje 3x w tygodniu, 2 z nich z rebuyami i addonami, wjazd za 6e, 25e i 35e, czasem byly tez cashowki 0,5/1e, a co do huelvy to nie wiem nie bylem
Jeśli chodzi o realizację celów na zeszły tydzień to kupa totalna, z egzaminem to samo do tego masa imprez których nie odpuściłem, gry prawie wcale i wyszło gorzej niż miernie.
Poświęcić 24 godziny na grę nie uwzględniając ilości rąk (mało jednak kładę nacisk na kolokwium projekt i prezentacje na studia). fail na każdej płaszczyźnie
Dokończyć ostatni odcinek serii rybki małe i duże done
Wrzucić 4 najbardziej problematyczne spoty po każdej sesji fail
DDos`ować współlokatorów jak będą zapychać łącze done
Kontynuować rozważne granie z BB fail
W większym stopniu opierać swoje decyzje na statystykach graczy na dobrej drodze
Zdać kolokwium na minimum 7 (skala ocen w Hiszpanii jest od 1 do 10, nie mam pojęcia czemu) fail
Dorzucać mtt i satki za 1e done
Wrzucić post o Gibraltarze fail
Update
Ilość rozegranych rąk: 6437
Typ gier: cash
Zysk/strata:-13,52
Aktualny bankroll: 125,48
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach):4

Dzisiaj robię sobie wolne na podsumowanie miesiąca i przygotowanie się pod ciężki grind w grudniu.
Gram mega kupe do tego wariacja nie pomaga...

Update
Ilość rozegranych rąk: 18030
Zysk/strata:-8,66
Aktualny bankroll: 111,82
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach):5
Update
Ilość rozegranych rąk: 10950
Zysk/strata:-1,51
Aktualny bankroll: 110,31
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach):6
Spoiler

Idzie strasznie słabo, gdzieś zagubiłem motywację do gry przez ostatnie tygodnie.
Dawno nie było posta, trochę się pogubiłem w tym wszystkim. Gierki cash zupełnie mi nie leżą więc nie ma sensu grać tego na siłę sng nie ma praktycznie wcale przy takim ruchu, a na sensowne mtt brak rolla.I tak oto od dwóch dni gram spiny, jedyna odmiana na którą posiadałem w miarę bezpiecznego rolla i co najważniejsze , najbardziej mi się podoba z dostępnych opcji.
Nie rezygnuję z MBC jedynie robię przekwalifikowanie granej odmiany.
A spiny przywitały mnie w taki sposób
Spoiler

Cele w MBC pozostają bez zmian jak na tę chwilę.
Update
Ilość rozegranych sng: 213
Typ gier: sng
Zysk/strata:440$
Aktualny bankroll: 550$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach):7
Wieczorem postaram się coś więcej napisać.
Tak to wygląda po 441 gierkach, volume kuleje, dzisiaj po dupie dostaje strasznie. Cel to wejść na 5 tak szybko jak to będzie możliwe.

Update
Ilość rozegranych sng: 242
Typ gier: sng
Zysk/strata:-12$
Aktualny bankroll: 538$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach):8
Słabe volume i nie zapowiada się lepiej na najbliższy tydzień, bo mam masę rzeczy do napisania na uczelnie.Więc mam nadzieję że uda się zagrać chociaż te 75 spinów dziennie.
Tak prezentuje się graf po tygodniu

Jeśli ktoś to czyta i jest w stanie mi polecić jakieś materiały do nauki to będę wdzięczny.
Blog przeniesiony do Blogi Spin&Go, Twister, Jackpot, gdybyś chciał wrócić do starego działu SnG daj znać w tym temacie.