Witam,
Zapraszam do śledzenia mego challenge'u.
Będę zamieszczał tutaj wyniki z gry cash NL2 only - czemu tak - odpowiedź jest prosta - zwykły zakład.
Założyłem się o pewną sumkę, że zrobię większy zysk w ciągu 2016 roku na NL2 (zwykły i zoom) niż znajomy, który będzie obstawiał zakłady bukmacherskie. MBC pozwoli mi na skupienie się więcej na grach NL2 (normalnie gram troszkę wyżej - ale o tym później), abym nie przegrał tego zakładu.
O mnie:
Jestem żonatym facetem, któremu już od pewnego czasu bliżej już do 40 niż 30. Mam stałą pracę i poker jest traktowany jedynie jako zabawę, lub okazję do spotkań towarzyskich.
O mnie pokerowo:
Gram już kilka lat głównie gry cash - ze względu na brak czasu nie gram mtt (czasami coś pogrywam, ale tylko jako jakiś dodatek). Na wyniki nigdy nie narzekałem, bo wiedziałem że nic więcej nie wyciągnę grając max 10h w tygodniu. Kiedyś grywałem o wiele więcej NL25-100, dzisiaj raczej już tylko NL10-25. Miesiące przeważnie na plus - minimalne, ale raczej wypłacałem niż wpłacałem. Z pokerem rozstałem się po spełnieniu mojego marzenia pokerowego (jak i chyba każdego gracza) - zagrałem w turnieju WSOP o bransoletkę w VEGAS. Bransoletki nie wygrałem, nawet nie doszedłem do miejsc płatnych, ale marzenie spełniłem ![]()
Co do zakładu i MBC
Jak pisałem na wstępie - do mojego zysku będzie się liczył tylko i wyłącznie zysk wypracowany na NL2 (zwykłe i zoomy) - i tylko te wyniki będę wrzucał - przeciwko obstawianiu bukmacherki.
Ustaliliśmy, że mój przeciwnik ma 250zł i może obstawić za maks 10zł (nie może zrobić 2 takich samych kuponów)
Startuję z bankrollem 50$ (umownie , bo będę chciał grać jeszcze inne gry - niby moje też 25BI). Podejrzewam, że więcej nie będzie potrzeba (jak bym zbustował NL2 to chyba nie mam co tu szukać
Będę się starał wrzucać tu swoje postępy, nawet jak zostanę wyrzucony z MBC (podejrzewam, że nie będę tego robił jak to jest wymagane raz w tygodniu)
Pozdrawiam