Skip to forum
Notifications
Clear all

NL2 4LIFE - MBC

1 Posts
1 Users
2 Reactions
52 Views
Shimaki

Witam,

Zapraszam do śledzenia mego challenge'u.
Będę zamieszczał tutaj wyniki z gry cash NL2 only - czemu tak - odpowiedź jest prosta - zwykły zakład.
Założyłem się o pewną sumkę, że zrobię większy zysk w ciągu 2016 roku na NL2 (zwykły i zoom) niż znajomy, który będzie obstawiał zakłady bukmacherskie. MBC pozwoli mi na skupienie się więcej na grach NL2 (normalnie gram troszkę wyżej - ale o tym później), abym nie przegrał tego zakładu.

O mnie:
Jestem żonatym facetem, któremu już od pewnego czasu bliżej już do 40 niż 30. Mam stałą pracę i poker jest traktowany jedynie jako zabawę, lub okazję do spotkań towarzyskich.

O mnie pokerowo:
Gram już kilka lat głównie gry cash - ze względu na brak czasu nie gram mtt (czasami coś pogrywam, ale tylko jako jakiś dodatek). Na wyniki nigdy nie narzekałem, bo wiedziałem że nic więcej nie wyciągnę grając max 10h w tygodniu. Kiedyś grywałem o wiele więcej NL25-100, dzisiaj raczej już tylko NL10-25. Miesiące przeważnie na plus - minimalne, ale raczej wypłacałem niż wpłacałem. Z pokerem rozstałem się po spełnieniu mojego marzenia pokerowego (jak i chyba każdego gracza) - zagrałem w turnieju WSOP o bransoletkę w VEGAS. Bransoletki nie wygrałem, nawet nie doszedłem do miejsc płatnych, ale marzenie spełniłem :)

Co do zakładu i MBC
Jak pisałem na wstępie - do mojego zysku będzie się liczył tylko i wyłącznie zysk wypracowany na NL2 (zwykłe i zoomy) - i tylko te wyniki będę wrzucał - przeciwko obstawianiu bukmacherki.
Ustaliliśmy, że mój przeciwnik ma 250zł i może obstawić za maks 10zł (nie może zrobić 2 takich samych kuponów)
Startuję z bankrollem 50$ (umownie , bo będę chciał grać jeszcze inne gry - niby moje też 25BI). Podejrzewam, że więcej nie będzie potrzeba (jak bym zbustował NL2 to chyba nie mam co tu szukać :)

Będę się starał wrzucać tu swoje postępy, nawet jak zostanę wyrzucony z MBC (podejrzewam, że nie będę tego robił jak to jest wymagane raz w tygodniu)

Pozdrawiam

Reply