Witam. To może na wstępie krótko o sobie bo to pominąłem.
Gram w pokera od dłuższego czasu z tym że wcześniej gdzieś na stronach internetowych jakieś play money itp itd. Od około dwóch lat zacząłem grać w popularnych poker roomach typu Poker Stars. Przez mniej wiecej pierwszy rok grałem głównie freerolle i budowałem podstawę teoretyczną swojej gry. Dopiero w tamtym roku dokonałem pierwszej minimalnej wpłaty i szukałem miejsca dla siebie. Zaczynałem od SnG 45 osobowych i 90 osobowych, później jakieś regularne turnieje za 0,50$ ale jakoś mi to nie za bardzo szło, sporo przegrałem i zrobiłem sobie sporą przerwę, aż do października. Teraz postanowiłem założyć bloga, ustawić "challange", czasami się pochwalić a czasami pożalić, może podpytać kogoś bardziej doświadczonego.
Teraz pragnę odpowiedzieć Elzo2012 zgadzam się z tym że odmian jest dość dużo z tym że w miarę możliwości jak najczęściej gram cash 6 - max a szeroko pojęte turnieje to jest rozegranie jednego lub dwóch w tygodniu albo jeszcze rzadziej. Ot takie poklikanie dla relaksu po dobrym dniu/tygodniu.
PS. Zapraszam do komentowania, opiniowania i krytykowania (konstruktywnego).
Pozdrawiam khameir