Przejdź do forum
Przecież łatwiej ja...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Przecież łatwiej jak na MICRO nie może być!

70 Posty
13 Użytkownicy
11 Reakcje
20.7 K Wyświetlenia
notomorrow

j/w, poza tym jeśli grasz normalne stoły, to poczytaj o table selection, a jesli nie to zacznij

poker to nie szachy i samym skillem niczego nie shipniesz

Odpowiedz
Cytat
ixinumber1

table selection na nl2 ? :f_love:

Odpowiedz
Cytat
BYDLAK

:welcome:
Pomalutku będę wracał do pisania na początku stycznia jak pisałem nieco wcześniej. Będzie nowy plan, nowe cele, nowe założenia do zrealizowania. Dziękuję że nadal ktoś tu zagląda. Myślę że do 10stycznia ruszę pełną parą. Na razie wypisuję się z challengu, po powrocie zapiszę się jeszcze raz z nowym rollem i nowym celem.!

Do zoba!

Odpowiedz
Cytat
BYDLAK

Napisane przez notomorrow
j/w, poza tym jeśli grasz normalne stoły, to poczytaj o table selection, a jesli nie to zacznij

poker to nie szachy i samym skillem niczego nie shipniesz

Nie gram stołów regularnych.

Odpowiedz
Cytat
BYDLAK

Napisane przez ixinumber1
popracuj trochę nad grą, bo klepiesz volume bez opamiętania, a jakość gry musi być tragiczna, do nikąd cie to nie doprowadzi ?
nl2 czy nl5 to sa limity do przejścia w 1 wieczór. Jak ja widze 100k rąk na tych limitach bez większego efektu to oznacza ze to nie są małe leaki tylko jakieś OGROMNE błedy na których palisz pewnie dwucyfrowe bb/100

też kiedyś zaczynałem, dlatego podziele się doświadczeniem. pare lat temu próbowalem sie przebić przez te limity. Nie moglem się uporać z niskimi limitami przez długi czas, az wkoncu wzialem sie w garść i zapisałem do promocji "from zero to hero" gdzie byłem pod skrzydłami sickpastora. Poprostu spiałem dupe i nie udawałem że jestem kozak tylko przysiadłem do nauki i po 2 tygodniach mocnej teoretyki z bardzo niską ilością rąk przeszedłem na full volume sesje.
Nie moglem uwierzyć jak nl2 pokonałem w kilka tys. rąk :)
Trochę racji masz, ale gdybyś przeczytał większą część mojego bloga, wiedziałbyś, ze klepałem takie volume żeby zgasić bonus do końca roku. bb/100 dodatnie, bonus zgaszony, czyli :profit: .
Nie bedę się teraz rozwodził nad tym czy wygrałbym więcej grając spokojną grę na większym bb/100 i nie gasząc bonusu, czy też nie. odpaliłem bonus to go musiałem dokończyć.
Do poprawy na pewno jest sporo, bo nie ma takich co nie mają do poprawy nic.

Jeśli udało Ci się przejść NL2 w kilka tysięcy rąk, to gratuluję, pełen szacun. Jednocześnie jestem pewien i to na pewno nie tylko ja, że karta tez musiała przyżreć, oprócz poprawy samej Twojej gry. Powtórz to i daj wykres, potem możesz wypisywać takie bzdety nikomu do niczego nie potrzebne. Sam miałem czasami swingi ze w kikla tysięcy rozdań ugrałem nawet 30BI. Przykład na 20BI masz gdzieś na miom blogu z NL5. Więc z całym szacunkiem, ale z dystansem podchodzę do Twojej wypowiedzi.

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
BYDLAK

Proszę, przyżarło to i poszło, grałem to kilka dni na małym volume. Wiem ze można, to jedno z założeń na przyszły rok.
Powodzenia w dalszej grze życzę :).

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
BYDLAK

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gruba krecha od dotychczasowych poczynań.

Najpierw sprawy organizacyjne mojego bloga.
Wykresy będą pojawiać się raz w tygodniu przy update w raz z podsumowaniem, a nie jak do tej pory codziennie.
Cele będą rozpisane na każdy miesiąc oddzielnie, pod koniec każdego miesiąca.

2016 Rok ma mi pokazać gdzie jest moje miejsce w świecie pokera. czy będę zarabiał jakieś drobniaki jak do tej pory czy może będę myślał o tym o czym każdy marzy :).

Główne cele pokerowe 2016
1. Rozwój.
2. Profit.
3. Realizacja zakładanych celów na 100%.

CELE Styczeń 2016:
Gram bez względu na wszystko na NL2 do osiagnięcia 300$ Bankrolla, powyżej wchodzę na NL5
1. Start MBC: 9stycznia
2. minimum zakładany zwrot to. 4bb/100 / wynik: (0bb/100)
3. Rozegrać 38 000 rąk. / wynik: (0)
-3.1 9 -17 stycznia: Rozegrać 16 000 rąk. / wynik: (0)
-3.2 18-24 stycznia: Rozegrać 12 000 rąk. / wynik: (0)
-3.3 25-31 stycznia: Rozegrać 12 000 rąk. / wynik: (0)
4. poswięcić około 50 godzin na naukę NL. / wynik: (0)
5. wstawić minimum 50 rąk do analizy. / wynik: (0)
6. grać podczas sesji max 3 stoły zoom. / wynik: Realizowane

Odpowiedz
Cytat
BYDLAK

SCZĘŚLIWEGO PEŁNEGO SUKCESÓW ROKU 2016 WAM ŻYCZĘ. UDANEJ IMPREZKI ;)

Odpowiedz
Cytat
BYDLAK

Update
Ilość rozegranych rąk : 5304
Typ gier: cash
Zysk/strata: 15,80
Aktualny bankroll: 224,81 +1,14( mały cash we freerollu) +225,95
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 1

Spoiler

Spoiler

CELE Styczeń 2016:
Gram bez względu na wszystko na NL2 do osiagnięcia 300$ Bankrolla, powyżej wchodzę na NL5
1. Start MBC: 9stycznia zrobione
2. minimum zakładany zwrot to. 4bb/100 / wynik: (14,9bb/100)
3. Rozegrać 38 000 rąk. / wynik: (5301)
-3.1 9 -17 stycznia: Rozegrać 16 000 rąk. / wynik: (5301)
-3.2 18-24 stycznia: Rozegrać 12 000 rąk. / wynik: (0)
-3.3 25-31 stycznia: Rozegrać 12 000 rąk. / wynik: (0)
4. poswięcić około 50 godzin na naukę NL. / wynik: (2)
5. wstawić minimum 50 rąk do analizy. / wynik: (0)
6. grać podczas sesji max 3 stoły zoom. / wynik: Realizowane

Odpowiedz
Cytat
BYDLAK

12.01.2016r- data która sprawi ze motywacja będzie większa ;).

Spoiler

For Rusher88

Siadam do dzisiejszej sesji po 3h nauki NL. zobaczymy co mi w mózgu zostało :).

Odpowiedz
Cytat