Przejdź do forum
Blog - etap ogarnię...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Blog - etap ogarnięcia [Promocja] 2 cele na nowy rok.

6 Posty
5 Użytkownicy
3 Reakcje
145 Wyświetlenia
Stafu

Cześć, postanowiłem wziąć udział w promocji dwóch celów na nowy rok. Sam stawiałem sobie cele na nowy rok lecz do dzisiaj realizacja była bardzo trudna, mam nadzieję że ta promocja na Pokerstrategy da mi motywację zęby trzymać się swoich postanowień i nie poddawać się.

W tytule bloga napisałem o etapie ogarnięcia. Stałem się bardziej solidnym graczem w ostatnim czasie i zrezygnowałem z gry jak maszyna, ze złych nawyków przez które stałem w miejscu. Pierwsze wyniki są obiecujące.

Od 6 stycznia do 29 lutego chcę zrealizować następujące cele:

- pokerowo 100,000 rozdań w cash no limit nl5-nl10
- poza pokerem przepłynąć 15km na basenie (600 długości basenu 25m)

cel pokerowy, aktualny wykres 6stycznia-29luty:

10,000/100,000 rozdań

cel sportowy, poza pokerowy:

1000m/15,000m (40/600 długości basenu)

basen na który będę chodził:

moje miejsce do grindu:

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Tubaris

Stawiam kropę, powodzonka :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
NieGadamZpsami

Powodzenia
Kojarzę ten basenik :D

Odpowiedz
Cytat
Matesu

Siemka,

O ile się nie myle, to jest to teatr we wrocławiu:)? Tez tam chodziłem, ale denerwowała mnie długość tego basenu, bo jest ona znacznie krótsza niż standardowo.
Co do celu to myślę, że dasz spokojnie radę. Ja robie to w miesiąc, a chodze 2x w tygodniu.

gl
pozdro

Odpowiedz
Cytat
Albertajnsztajn

Kropa.
ps. Jak to jest z tym podglądaniem wykresu w trakcie grania? Nie jest to przypadkiem tożsame z zaglądaniem do kasjera?

Odpowiedz
Cytat
Stafu

Update 1#

Matesu, z tego co wiem to ten na zdjęciu ma 25m a ten obok który tam jest ma 20, ostatnio byłem na tym 20m bo na większym było zajęte i przepłynąłem spokojnie 50 basenów także cały kilometr, myślę że uda się wykonać zadanie do końca lutego, ale zawsze miałem problem z systematycznych chodzeniem na basen, bo jak już pójdę to pływa się fajnie :P

Aktualnie:

nl5 i nl10, na nl10 fajna rybe miałem na stole to w 100 rozdań oddał 130$ i dla mnie też trochę się dostało także wykres poszedł w górę, głównie ev.

zagrane 10k ze 100k
przepłynięte 1 z 15km

Odpowiedz
Cytat