pyk
Jak zagrałem za 2BB z SB to pytałeś czemu tak zagrałem. Czyżbyś sam nie czytał tego co mi podesłałeś? ![]()
P.S.
Pogadamy jak mi pokarzesz ładny wykres, a teraz ciśnij ile wlezie
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/17461834_7134342899
Toć ja nawet nie wiem czy to bad beatem można nazwać. Toż to apogeum smutku ten flop
Spoiler
Mindset niczym stal
Idę na spacerek.
Widziałem Cię dzisiaj na stołach. Po 100 rękach masz u mnie super luźne statystyki 9/7
Ja Ci chciałem porady dawać, a tu nie ma już w czym doradzać.
Piękna czerwona i 50 BB/100.
Gratulacje
Co do rozegrania tych A♥:A♦: - może Cię to zdziwi, ale gram to dokładnie identycznie ♠_biggrin: (no, może jak już szukać jakichś umocnień, to podciągnął bym sizing turna o dosłownie parę BB, by wyglądać bardziej bluffi, ale to szczegół)
Preflop 3bet IP 8bb vs open 3bb akurat u mnie jest standardem i dobrze się sprawdza przy sporej ilości blefów ![]()
Jak przebijasz zwykle do 9bb do rzeczywiści przeciwnicy mogli jakoś inaczej zagrać, ale gdyby zmniejszenie sizingu 3betu u 1bb spowodowało cold calle od przeciwników z rękami w stylu J2s, to nic tylko tak grać ♠_drink:
kropa i powodzenia przy szotowaniu NL5. Tam jest dalej easy game, tylko się trzeba częściej stoliki zmieniać bo więcej murarzy siedzi. Ale fisze dalej oddają stacki aż skwierczy