Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Life after death

24 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
814 Wyświetlenia
dlugassss

..., przez ostatnie tygodnie zamieszczałem tylko wpisy z MBC jest to spowodowane brakiem czasu, który w większości jest poświęcany na pracę ( tę z której otrzymuję PLNY) oraz pracę nad sobą (uczęszczanie na treningi Pszczyńskiej Akademii Sztuk Walki). Poker stanął trochę z boku, dlatego przez ostanie 7 tygodni rozegrałem tylko 6702 rąk i w najbliższym czasie nie zanosi się na to abym zwiększył ilość rąk. Skutek tego jest taki, że odrabianie strat z NL4, na NL2 idzie bardzo powoli, choć gra na tych limitach się zbytnio nie różni. Postanowiłem, że na NL4 wejdę przy 350$ w BR i mam zamiar się tego trzymać. Wykres z NL2 wygląda tak:

Spoiler

Oczywiście nie zapomniałem o poszerzaniu wiedzy, jednak też przez brak czasu idzie mi to powoli i jestem zmuszony dzielić pokerowe lekcje (wideo) na kilka części. Przez 7 tygodni przerobiłem:

Spoiler

Guilty of Stealing:
-wstęp oraz pozycje CO i BU
-pozycja SB
-gameplan przeciwko re-stealom
tylko III części z powodu utraty złotego statusu

To c-bet or not to c-bet:
-najczęstsze błędy
-problemy gry bez pozycji
-przewaga gry z pozycją
-analiza rozdań

No-Limit dla początkujących - edycja 2016
-Twoje możliwości
-Preflop
-Kradzież / obrona blindów
-Postflop
-Zdobyta wiedza w praktyce

To by było na tyle. Powodzenia przy stołach:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
dlugassss

Ilość rozegranych rąk: 1309 (8011)
Typ gier: cash NL2
Zysk/strata: -2,96$ (-51,65$)
Aktualny bankroll: 259,52$ (311,16$)
Cel:1555,8$
Czas uczestnictwa w rywalizacji (w tygodniach):11

Odpowiedz
Cytat
dlugassss

Ilość rozegranych rąk: 720 (8731)
Typ gier: cash NL2
Zysk/strata: -7,50$ (-59,15$)
Aktualny bankroll: 252,02$ (311,16$)
Cel:1555,8$
Czas uczestnictwa w rywalizacji (w tygodniach):12

Odpowiedz
Cytat
dlugassss

Siema. Niestety muszę zrezygnować z dalszego udziału w MBC. Nie jest to spowodowane stratą Bankrolla, a tym że mój HM2 samoistnie się zresetował, lub coś w tym stylu. Fakt jest taki że usunął wszystkie ręce..., po zaciągnięciu tych co miałem na dysku (a nie miałem wszystkich) powychodziły mi wyniki nie adekwatne do stanu faktycznego, dlatego wywaliłem całą bazę i zaczynam od nowa ale już bez MBC. Może jeszcze kiedyś się zapisze. Pozdro

...a i ostatnio zacząłem grać trochę w turniejach https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=3934115#post3934115

Odpowiedz
Cytat