+1 dolny kozak, gdzie takie cudo?
Napisane przez YourMomBet
+1 dolny kozak, gdzie takie cudo?![]()
http://www.mwelab.com/en/emperor.htmla cena $5305.00
![]()
Cieszyłbym się z zwykłego stanowiska pracy z 3monitorami i fotelem, a co dopiero to cudo
Jak ja nienawidzę słowa grind i reg. I co w zamian można używać? Jak slyszę lub widzę, że ktoś grinduje to
Skąd w ogóle się wzieło takie badziewne nazewnictwo jakby nie było polskiego określenia! OMG jak mnie to strasznie tiltuje jak słyszę słowo grind i reguś! bo z reguły ryby kochają te słowa?
A jeszcze jedno SESJA
Co za dureń w ogóle wymyślił takie badziewne pokerowe nazewnictwo. OGROMNY TILT! Nie mówcie, że te słowa są fajnie pokerowo! Czas zmian na polskie normalne nazewnictwa!
Macie jakieś propozycje?! Zmieńmy to PLS!
Napisane przez leeloo80
A jeszcze jedno SESJA![]()
Co za dureń w ogóle wymyślił takie badziewne pokerowe nazewnictwo. OGROMNY TILT! Nie mówcie, że te słowa są fajnie pokerowo! Czas zmian na polskie normalne nazewnictwa!
![]()
Generalnie to my tu w kafejce mamy na wszystko wyje**** i nam się za bardzo nic nie chce.:fuckyeah:
Napisane przez ONKAM
Napisane przez leeloo80
A jeszcze jedno SESJA![]()
![]()
Generalnie to my tu w kafejce mamy na wszystko wyje**** i nam się za bardzo nic nie chce.:fuckyeah:
![]()
Potrzebuję Lukiego. Luki z gimbazy jak czytasz teraz forum to daj znać bo jesteś potrzebny.
Jak ktoś ma skypea do niego to prosiłbym o powiadomienie że jeśli to możliwe to niech się wstawi do kafejki.
Jest ważna sprawa.
A jeszcze jedno SESJA
![]()
Co za dureń w ogóle wymyślił takie badziewne pokerowe nazewnictwo. OGROMNY TILT! Nie mówcie, że te słowa są fajnie pokerowo!
Też na początku drażniło mnie to słowo, bo kojarzyło mi się notabene ze studentami ![]()
Natomiast kiedy na Poker Starsie odpaliłem statystyki i miałem jasno przedstawiony zwrot : "W tej sesji rozegrałeś ...." sam zacząłem używać tego zwrotu.
Czas zmian na polskie normalne nazewnictwa!
Zawsze możesz coś zaproponować ... jest ryzyko, że się przyjmie
Napisane przez ONKAM
Napisane przez baadnewz01
Damn zrobiło się ciekawie. Rubin miałeś pisać![]()
![]()
Choć coś czuję, że nie bardzo będzie mi się podobać ta cała sytuacja. Bo wychodzi na to, że dotyczy Rubin+Jejejeje+Kazik.
![]()
Otwieram. Gdyby ktoś mnie szukał to jestem. Ale i tak nikt nie będzie. Jest piątek. Dobry dzień tygodnia. Dobra pora. Słońce świeci. Ptaki śpiewają. Żyć nie umierać.
noce też zaczynają być idealne. Coraz więcej ptaków daje za moim oknem nocne koncerty, a niebawem dołączą do nich żaby ze swoim rechotem. Będzie się działo nocami na dzielnicy, oj będzie...