Przejdź do forum
Day Cafe - spotkajm...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Day Cafe - spotkajmy się w jasnościach

188.9 K Posty
1132 Użytkownicy
2954 Reakcje
4.2 M Wyświetlenia
YourMomBet

+1 dolny kozak, gdzie takie cudo? :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

Napisane przez YourMomBet
+1 dolny kozak, gdzie takie cudo? :f_cool:
http://www.mwelab.com/en/emperor.html

a cena $5305.00 :f_frown:

Odpowiedz
Cytat
YourMomBet

przeczytałem 500, chciałem pisać, że nie powala ceną :milord:

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

Długo se jeszcze nie kupie. A co gorsza to jest jedno z tańszych.

Odpowiedz
Cytat
YourMomBet

Cieszyłbym się z zwykłego stanowiska pracy z 3monitorami i fotelem, a co dopiero to cudo :D

Odpowiedz
Cytat
leeloo80

Jak ja nienawidzę słowa grind i reg. I co w zamian można używać? Jak slyszę lub widzę, że ktoś grinduje to :spit: Skąd w ogóle się wzieło takie badziewne nazewnictwo jakby nie było polskiego określenia! OMG jak mnie to strasznie tiltuje jak słyszę słowo grind i reguś! bo z reguły ryby kochają te słowa? :why:

Odpowiedz
Cytat
leeloo80

A jeszcze jedno SESJA :wtf: :spit: Co za dureń w ogóle wymyślił takie badziewne pokerowe nazewnictwo. OGROMNY TILT! Nie mówcie, że te słowa są fajnie pokerowo! Czas zmian na polskie normalne nazewnictwa! :thinking: Macie jakieś propozycje?! Zmieńmy to PLS! :fuckyeah:

Odpowiedz
Cytat
ONKAM

Ufff niemal rzutem na taśmę zrobiłem srebro na pstregy na kolejny miesiąc.

Odpowiedz
Cytat
ONKAM

Napisane przez leeloo80
A jeszcze jedno SESJA :wtf: :spit: Co za dureń w ogóle wymyślił takie badziewne pokerowe nazewnictwo. OGROMNY TILT! Nie mówcie, że te słowa są fajnie pokerowo! Czas zmian na polskie normalne nazewnictwa! :thinking: Macie jakieś propozycje?! Zmieńmy to PLS! :fuckyeah:

Generalnie to my tu w kafejce mamy na wszystko wyje**** i nam się za bardzo nic nie chce.:fuckyeah:

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Napisane przez ONKAM

Napisane przez leeloo80

Generalnie to my tu w kafejce mamy na wszystko wyje**** i nam się za bardzo nic nie chce.:fuckyeah:

:truestory:

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer

Potrzebuję Lukiego. Luki z gimbazy jak czytasz teraz forum to daj znać bo jesteś potrzebny.
Jak ktoś ma skypea do niego to prosiłbym o powiadomienie że jeśli to możliwe to niech się wstawi do kafejki.
Jest ważna sprawa.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Damn zrobiło się ciekawie. Rubin miałeś pisać :D

Odpowiedz
Cytat
boroboro12

A jeszcze jedno SESJA :wtf: :spit: Co za dureń w ogóle wymyślił takie badziewne pokerowe nazewnictwo. OGROMNY TILT! Nie mówcie, że te słowa są fajnie pokerowo!

Też na początku drażniło mnie to słowo, bo kojarzyło mi się notabene ze studentami :transpire:
Natomiast kiedy na Poker Starsie odpaliłem statystyki i miałem jasno przedstawiony zwrot : "W tej sesji rozegrałeś ...." sam zacząłem używać tego zwrotu.

Czas zmian na polskie normalne nazewnictwa! :thinking: Macie jakieś propozycje?! Zmieńmy to PLS!

Zawsze możesz coś zaproponować ... jest ryzyko, że się przyjmie :transpire:

Odpowiedz
Cytat
ONKAM

Napisane przez baadnewz01
:pcuser:

Odpowiedz
Cytat
ONKAM

Napisane przez ONKAM

Napisane przez baadnewz01
:pcuser:

Choć coś czuję, że nie bardzo będzie mi się podobać ta cała sytuacja. Bo wychodzi na to, że dotyczy Rubin+Jejejeje+Kazik. :why:

Odpowiedz
Cytat
ONKAM

oczyszczam atmosferę i zamykam

Odpowiedz
Cytat
ONKAM

Otwieram. Gdyby ktoś mnie szukał to jestem. Ale i tak nikt nie będzie. Jest piątek. Dobry dzień tygodnia. Dobra pora. Słońce świeci. Ptaki śpiewają. Żyć nie umierać.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Deszcz od rana chłodno,wieje,ponuro. Sup Onkam :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
ONKAM

tak piosnka mi chodzi od rana po głowie

Odpowiedz
Cytat
ONKAM

noce też zaczynają być idealne. Coraz więcej ptaków daje za moim oknem nocne koncerty, a niebawem dołączą do nich żaby ze swoim rechotem. Będzie się działo nocami na dzielnicy, oj będzie...

Odpowiedz
Cytat