Schedule
17.08 12:00 Estrellas Main Event 1A €1100
23.08 10:00 EPT Main Event 1B €5300
Ciężka walka dzisiaj w estrellasie, co nabuduje się na postflopie, to przegrywam preflop
Na razie 2 stackoffy pre i 2 przegrane:
JJ < AKo o 45k
JJ < A5o o 25k
Mam 35k ze startowych 25k, po przerwie wchodzi 300/600
Do trzech razy sztuka. Na 400/800 shove za nieco ponad 10k z EP, za nim snap call od hiszpańskiego turbo fisha, ja na HJ znajduje AA, wjeżdżam za nieco ponad 30k, fish stęka i w końcu calluje z KJs, short pokazuje JTo, A na flopie i udaje się sick holdnąć mimo sweata.
Jest 75k na 400/800
Byłoby za dobrze na obiedzie, wiec tuż przed przerwą fish na 33bb calluje oop dużego 3b z 99 i dostaje 9 high flop z fd vs moje TT...
38k na końcówce levelu 500/1000
Ostatni level - 1200/2400
Na 42k z HJ otwieram QQ, CO Azjata na podobnym stacku call i na BB defenduje jakiś short poniżej 10bb
Flop T64hh, gram cbet/call shove BB, pokazuje 86o, hold i jest ok 80k
Napisane przez cwirek1982
Andrzej czekam na Ciebie w pokoju!! Moj ogierze...mrrrr
A ja czekam na Ciebie w moim
Żebym wiedział, że tak się bawicie, to na wcześniejszych wyjazdach rozmawialibyśmy inaczej
Nic, czekam z utęsknieniem na Maltę. Całuski
Zaczyna się bubble, ciekawe czy w tym roku pójdzie sprawniej niż ostatnio, wtedy trwało to ponad godzinę i zagraliśmy kilka rozdań
Mam 125k i za chwile wejdzie level 2k/4k
Przegrany mniejszy pocik, przegrany defend z 22 gdzie blefowałem river i na ostatnich 12bb shove A5s pod AK z CO
Trochę szkoda, zwłaszcza że to 22 było close do reshove, który by przeszedł i wszystko poszło inaczej
We wtorek ept, może tam pójdzie lepiej
W kasie, ale przez to że zwiększyli liczbę płatnych miejsc do 20% to teraz mincashe są równe buyinowi.
Jak odbiorę hajs to napisze które dokładnie miejsce, ale chyba coś ok 590 (695 było itm, ok 511 payjump do €1700)
59k na obiadowej, 250/500 po przerwie, byłoby ok 100k, ale peszkowy riverek z QQ na AcQsTc8sKh
Od przegranego flipa nic już się nie układało, przeszedłem na shorcie, zatorbowane 16.4k
Typowi który wczoraj postanowił testować limity klimatyzacji po przerwie obiadowej nalezą się gratulacje, pewnie pół fieldu z bocznej sali jest dzisiaj chore, niestety w tym ja.
Właśnie byłem świadkiem największego heatera w kilku rozdania jaki widziałem w życiu. Typ po mojej prawej 3b pierwsza rękę vs EP, dostaje call i wygrywa po cbecie.
W kolejnej ręce gra 3b, dostaje call, na flopie Qxx gra cbet i dostaje call, turn J i short mu donk shovuje, typ snap z JJ vs AA shorta.
Mijają ze 2 rozdania i znowu 3b kolesia którego 3b w pierwszym rozdaniu, dostaje 4b shove od 88 i snapuje z AA, flop 8AA.
Mijają kolejne 2-3 rozdania i mister heater otwiera, ja podnoszę AK, wjeżdżam, typ pokazuje AA...