.
Napisane przez OkruszekPaczuszek
Nie mam kombinacji, przycisk 8 na podpietej klawiaturze numerycznej.
Przycisk 8 na klawiaturze numerycznej działa jak strzałka w górę, a strzałka w górę standardowo zwiększa wielkość betu w PokerStars. Sugeruję użyć innego hotkeya albo włączyć "Supress hotkeys" w TO.
Napisane przez RO4life
Nie ma już dostępnej płatności przez Skrill?
Niestety nie ma.
A propos ósemki
Mam pod tym klawiszem 'remove titlebard', a musiałem sobie do tego hotkey skonfigurować, bo gdy otwieram lobby na monitorze laptopa (mając w tym czasie otwarte stoliki na monitorze zewnętrznym, to niektóre stoliki dziwnie się powiększają (2-3 krotnie), wychodząc poza ekran (zwykle 1-2 stoliki na 9). Muszę więc odpalając sesję, oraz zmieniając w jej trakcie stoliki. Pokazywać paski tytułowe stołów, tilować je, po czym po zminimalizowaniu lobby PokerStars znów usuwać paski i tilować stoliki. Niby kilka kliknięć, ale czy można ten bug (może spowodowany TO, może PokerStars, a może jakimś dziwnym skalowaniem W10) naprawić? Poradziłbyś coś baszczelik?
Spróbuj włączyć opcje "Disable display scaling on high DPI settings" dla to.exe i PokerStars.exe.

Witam
Czy jest możliwość żeby moja licencja działała również na starsach francuskich gdzie mam inny nick niż na starsach.eu ?
Cześć
Czy grając na PokerStars po zaznaczeniu opcji "remove titlebars" jest możliwość jakoś przesunąć stół ?
Dzięki TableScan otwiera mi się sporo stołów, a nie mogę ich przesunąć na drugi ekran jak ta opcja jest zaznaczona
Ok jeszcze jedna sprawa to nie działająca
"Automatically click I'm back" jakieś pomysły ?
Już rozwiązałem swój problem.
Przycisk "IM BACK" pojawia się na moim stole w innym miejscu niż jest normalnie i musiałem przestawić to w "THEME POTIONS" i na kierować czerwony 'celownik' na ten przycisk
Napisane przez baszczelik
Napisane przez NHXeHep
2. History dodać do main huda (czyli tak jakby tylko historia tego co ja robiłem, bez innych graczy). To w zupełności wystarczy, żeby się zorientować co i jak.Do main huda mogę dodać.
Ponawiam prośbę o dodanie staty History do main huda
Siemka!:)
Mam zamiar dziś zakupić TO i mam pytanie, bo gram na 2 monitorach 18 stołów i najbardziej zależy mi na autoTimeBanku, wystarczy włączyć ta opcję gdzieś w ustawianiach , czy jest więcej z tym zabawy?Pozdrawiam
Wystarczy włączyć, poza tym masz wersje trial do przetestowania przez 30dni za darmo.
W spinach na mnożniku 6x+ program wariuje, dokładniej betsizy, np. blindy 10/20, limpuję z SB, BB czeka i automatycznie mam ustawiony bet 50 (ma to pewnie związek z tym, że z SB mam ustawiony open 50 i program to jakoś myli) dziwne, że na mnożnika 2x i 4x jest wszystko w porządku.
Czy dałoby się ustawić labele pozycji dla spinów tak żeby jeżeli jest 3 graczy to było BU/SB/BB a jak zostanie dwóch to SB/BB?