Przejdź do forum
[OFICJALNA Pomoc Te...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[OFICJALNA Pomoc Techniczna] Table Optimizer - program optymalizacyjny na PokerStars

890 Posty
134 Użytkownicy
105 Reakcje
122.5 K Wyświetlenia
OkruszekPaczuszek

.

Odpowiedz
Cytat
RO4life

Nie ma już dostępnej płatności przez Skrill?

Odpowiedz
Cytat
baszczelik

Napisane przez OkruszekPaczuszek
Nie mam kombinacji, przycisk 8 na podpietej klawiaturze numerycznej.

Przycisk 8 na klawiaturze numerycznej działa jak strzałka w górę, a strzałka w górę standardowo zwiększa wielkość betu w PokerStars. Sugeruję użyć innego hotkeya albo włączyć "Supress hotkeys" w TO.

Napisane przez RO4life
Nie ma już dostępnej płatności przez Skrill?

Niestety nie ma.

Odpowiedz
Cytat
arkhos

A propos ósemki :P Mam pod tym klawiszem 'remove titlebard', a musiałem sobie do tego hotkey skonfigurować, bo gdy otwieram lobby na monitorze laptopa (mając w tym czasie otwarte stoliki na monitorze zewnętrznym, to niektóre stoliki dziwnie się powiększają (2-3 krotnie), wychodząc poza ekran (zwykle 1-2 stoliki na 9). Muszę więc odpalając sesję, oraz zmieniając w jej trakcie stoliki. Pokazywać paski tytułowe stołów, tilować je, po czym po zminimalizowaniu lobby PokerStars znów usuwać paski i tilować stoliki. Niby kilka kliknięć, ale czy można ten bug (może spowodowany TO, może PokerStars, a może jakimś dziwnym skalowaniem W10) naprawić? Poradziłbyś coś baszczelik? :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
baszczelik

Spróbuj włączyć opcje "Disable display scaling on high DPI settings" dla to.exe i PokerStars.exe.

Odpowiedz
Cytat
BehemotSzary

Witam
Czy jest możliwość żeby moja licencja działała również na starsach francuskich gdzie mam inny nick niż na starsach.eu ?

Odpowiedz
Cytat
baszczelik

Tak, napisz do support@tableoptimizer.com i podaj swoje nicki na .eu i .fr.

Odpowiedz
Cytat
arkhos

Dzięki - pomogło ;)

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Cześć
Czy grając na PokerStars po zaznaczeniu opcji "remove titlebars" jest możliwość jakoś przesunąć stół ?
Dzięki TableScan otwiera mi się sporo stołów, a nie mogę ich przesunąć na drugi ekran jak ta opcja jest zaznaczona :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Cześć MWaler!

Aby przesunąć stół gdy ramka stołu jest usunięta wystarczy chwytać myszką za HUD Table Optimizera i przesunąć stolik.

Jeżeli miałbyś jeszcze jakiekolwiek pytania proszę pisać. Postaram się pomóc jak najlepiej potrafię.

Pozdrawiam,
Patryk

Spoiler :coolface:

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Ok jeszcze jedna sprawa to nie działająca
"Automatically click I'm back" jakieś pomysły ?

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Już rozwiązałem swój problem.

Przycisk "IM BACK" pojawia się na moim stole w innym miejscu niż jest normalnie i musiałem przestawić to w "THEME POTIONS" i na kierować czerwony 'celownik' na ten przycisk :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
NHXeHep

Napisane przez baszczelik

Napisane przez NHXeHep
2. History dodać do main huda (czyli tak jakby tylko historia tego co ja robiłem, bez innych graczy). To w zupełności wystarczy, żeby się zorientować co i jak.

Do main huda mogę dodać.

Ponawiam prośbę o dodanie staty History do main huda :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
baszczelik

Ok, zajmę się tym w tym miesiącu.

Odpowiedz
Cytat
xkwlx

Siemka!:)
Mam zamiar dziś zakupić TO i mam pytanie, bo gram na 2 monitorach 18 stołów i najbardziej zależy mi na autoTimeBanku, wystarczy włączyć ta opcję gdzieś w ustawianiach , czy jest więcej z tym zabawy?Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Wystarczy włączyć, poza tym masz wersje trial do przetestowania przez 30dni za darmo. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
xkwlx

thx m8!!!

Odpowiedz
Cytat
OkruszekPaczuszek

.

Z gory dzieki i pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Cebulaczek

W spinach na mnożniku 6x+ program wariuje, dokładniej betsizy, np. blindy 10/20, limpuję z SB, BB czeka i automatycznie mam ustawiony bet 50 (ma to pewnie związek z tym, że z SB mam ustawiony open 50 i program to jakoś myli) dziwne, że na mnożnika 2x i 4x jest wszystko w porządku.

Odpowiedz
Cytat
fruzia

Czy dałoby się ustawić labele pozycji dla spinów tak żeby jeżeli jest 3 graczy to było BU/SB/BB a jak zostanie dwóch to SB/BB?

Odpowiedz
Cytat