Skip to forum
Notifications
Clear all

error raport

9 Posts
3 Users
0 Reactions
1,045 Views
StoneCutter

siema. kupilem holdem menagera 2 small stackes, jednak nie moge go odpalic. Mialem go juz wczesniej na kompie i trial sie skonczyl. Teraz jak go wlaczam, nie pyta mnie o nic, tylko wyskakuje blad

.html

po czym hm sie wylacza i nie daje mi mozliwosci wpisania licencji. Probowalem juz update systemu i reinstall hm'a, i skonczyly mi sie juz pomysly. Uzywam windows 10. Prosze o pomoc. Po kliknieciu w dowolny przycisk No lub Yes wyskakuje " No valid licence found. Holdem Manager will now exit ".

Reply
8 replies
siekov

posiadam dokładnie ten sam błąd i taka samą sytuacje

pomysłów brak, ktoś coś poradzi?

Reply
siekov

up up nie poradzilem sobie caly czas, moze jest ktos kto wie ocb?

Reply
emomaniac

Witam

Skasuj plik holdemmanager.hml z \AppData\Roaming\HoldemManager
Może to coś da...

Reply
siekov

jak dobrze widze nie mam takiego pliku w tym folderze :/

Reply
emomaniac

Wiam

Daj screena z tym błędem, bo plik z pierwszego postu nie istnieje.

Reply
siekov

odpalam hm2 i nic nie musze klikac i mam anstepnie takie okienka

Reply
emomaniac

Skasuj jeszcze plik C:\ProgramData\XHEO INC\SharedLicenses\Holdem Manager 2.lic (włącz pokazywanie ukrytych plików).

Jeśli to nie pomoże to zajrzyj jeszcze tu - http://hm2faq.holdemmanager.com/questions/881/I+Can+Not+Activate+or+Register+Holdem+Manager

W ostateczności skontaktuj się z supportem przesyłając logi - http://hm2faq.holdemmanager.com/questions/1921/How+Do+I+Send+a+Log+File+to+Holdem+Manager+Support%3F

Reply
siekov

ok działa ;)

Problem chyba był w starszej wersji, która posiadałem. Mimo iż 2x robię reinstalke to nie pomagało, aż sprawdziłem nowa wersje tak jak było w faq :)

dzieki za pomoc emomaniac :)

Reply