Cześć ,
Jest to moje drugie podejćie do debiutu w temacie stakingu ( pierwsza oferta nie sprzedała się w całośći więc troszkę ją okroiłem .
Moje wyniki z ostatnich 15k turniejów i satelit :
Feedback w tym wątku feedback - jarekwr. Na razie bez opinii, ale dalej to debiut.
Ogólnie gram na Pokerstars satelity i turnieje splash , big i little splash , turbo i hyper turbo z wpisowym do 27$ oraz wyższym w przypadku wygrania satelity.
OFERTA
Chciałbym zaoferować staking czasowy tzn . na wszystkie grane przeze mnie turnieje do niedzieli 22.01.2017r włącznie i rozliczyć staking w poniedziałek 23.01.2017r.
Przykładowe turnieje do stakingu ( odpalam max 5 stołów) : 2,2 +R Sunday Million sat , 1,1 +R splash , 2,2 +R splash , 4,4 +R splash , HOT 5,5 , 11 , 22 , storm , double deuce , mini supresonic , hyper turbo od 3,3 do 11 również KO + satelity TCOOP ( głównie splash ,big i little splash z wpisowym nie większym niż 7,5+R + turnieje o wyższym wpisowym do których uda się wygrać satelitę .
W ramach stakingu zagram TCOOP-17: $7.50+R NL Hold'em [8-Max, Turbo, Big Splash], $150,000 Guaranteed+ wszystkie do których uda się wygrać satelitę a wyrejstrowanie z turnieju nie będzie już możliwe
W dni robocze gram 10-15 turniejów /dzień , w soboty i niedziele ok 30-40/dzień .
Na staking potrzeba 400$ . Sprzedaję 100 % udziałów .
2,5% (minimalna cegła)=10$
5%=20$
10%=40$
Warunki :
1. Pobieram 15% od profitu lub 20% jeśli profit przekroczy 10k$
2. Gram gdy wszystkie udziały zostaną sprzedane, założę wtedy wątek railingowy - railing
3. Wpłaty na Pokerstars nick: .....................
4. Rozliczenie stakingu nastąpi 23.01.2017r
5. Proszę o napisanie przy zakupie z jakiego nicku na starsach wpłaciliście $ (na ten sam nick wypłacę ewentualne wygrane)
6. Gram odblokowany.
Proszę o ewentualne pytania i sugestie .
pozdrawiam
UDZIAŁOWCY:
jarekwr - 90 %
garret294 - 10 % wpłacone
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.