.
Cześć KarolGamer ![]()
Spoiler
Napisane przez KarolGamer
Cześć
Gram niezaleznie czy cos sprzedam.
Wyniki:
Oferta na ps :
20:00- 1 M GTD TCOOP MAIN EVENT 1000$
Razem: 1000$ Sprzedaję 30%
Cegły:
30% -300$
20%- 200$
10%- 100$
5%- 50$
Pobieram 12% od profitu, 15% od 5k+
Railing i podsumowanie w tym wątku.
Rezerwacje:
Ja 70%
Feedback:
https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=4313467#post4313467Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Pozwoliłem sobie zacytować Twoją wiadomość, żeby nagle nie zniknęła z forum, podobnie jak ty.
Widzę, że masz bardzo dobre wyniki na 888Poker, tylko możesz mi powiedzieć dlaczego taki sam nick ma reg z PokerStrategy.com w rosyjskiej społeczności?
https://forums.pokerstrategy.com/ru/forum/thread.php?postid=6149219#post6149219
Pozdrawiam.
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
żałuj, że nie napisałeś, iż przelewy na starsy wchodzą w grę - dałbym się nabrać.
nie pozdrawiam. i dzięki za lekcję, dobrze że nic nie kosztowała
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Biorę wszystko.
no ladnie
skibcio ladnie przypilnowal, wp wp