Ów blog na początku był miejscem, gdzie opisywałem swój challenge na Pokerstars, w czasach kiedy obowiązywały tam różne statusy, stepy, VPP, FPP - w każdym razie dość zamierzchłych. Obecnie (04.12.2017), kilka miesięcy od tego nieudanego wyzywania, opisuję tutaj swoją wspinaczkę po limitach. Mam nadzieję, że już sam tytuł bloga będzie dla Was inspiracją do działania. W spojlerze poniżej, zasady owego challengu.
Spoiler
Siemka,
jako że w lutym będę miał więcej czasu niż zwykle, postanowiłem wystartować z małym wyzwaniem. W tamtym roku zmobilizowało mnie to do gry, więc liczę na to samo. Chciałbym osiągnąć 20 kroków na statusie Goldstar, co oznacza 5000 VPP. Nigdy tyle w miesiącu nie osiągnąłem, więc dla mnie to naprawdę spore wyzwanie.
Gram 4xNL10 Zoom bez HUD-a (to znaczy HUD jest, ale pojawia się dopiero od 1k rąk, bo za bardzo patrzę na staty)
Update co 1-2 dni.
Wykres w każdą niedzielę.
W razie nie zrealizowania celu podobnie jak w poprzednim challenge'u wpłacam 100 złotych na cel charytatywny.
Roll: $352.89
Szczerze to nie wiem ile to wyjdzie rozdań czy godzin przy stole, więc aż sam jestem ciekawy.
Pozdro!
Pozdro!
EDIT: Początkowo temat został założony w dziale challenge, ale z racji Blog Job przenoszę go do blogów. Oczywiście challenge nadal aktualny.