Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam, jest to moja pierwsza oferta stakingowa.
Ofertę wystawiam na turnieje sng 6 max hyper turbo KO.
Warunki:
-Potrzebuję 500$ ( 100 BI )
-Sprzedaję 100% udziałów
-Gram 2k sng ( z możliwością przedłużenia za porozumieniem obu stron )
-Podział 50/50 wraz z rb ( mam SN, czyli najwyższy status na P* )
- Zaczynam gdy sprzeda się 100%
- Szacowany czas stakingu: ok. 8dni ( zazwyczaj gram 250 turniejów dziennie )
Tutaj moje wyniki:
5$:
Spoiler

Tu shot na 10$, niestety run nie rozpieszczał:
Spoiler

Ogólnie zagrałem tych turniejów ok. 5/6k z dodatnim roi na stawkach 5/10 i trochę 25$, również z dodatnim EV, niestety czyszczę bazę dość regularnie i nie mam jak zobrazować wyników. Myślę jednak że powyższe 2 wykresy wystarczą aby wywnioskować ze jestem profitowym graczem w tej odmianie. Mogę odblokować się na sharkscope, ale w ostateczności, wolałbym jednak tego uniknąć.
feedback : https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=4339867#post4339867
Kto pierwszy ten lepszy, wpłaty przyjmuję na skrill IamXXXxxx@o2.pl lub P* IamXXXxxx. Polewać jak sprzeda się całość.