Przejdź do forum
[ sng ] 5$ KO 2k sn...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[ sng ] 5$ KO 2k sng [ SOLD ]

9 Posty
4 Użytkownicy
4 Reakcje
1,681 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam, jest to moja pierwsza oferta stakingowa.
Ofertę wystawiam na turnieje sng 6 max hyper turbo KO.

Warunki:
-Potrzebuję 500$ ( 100 BI )
-Sprzedaję 100% udziałów
-Gram 2k sng ( z możliwością przedłużenia za porozumieniem obu stron )
-Podział 50/50 wraz z rb ( mam SN, czyli najwyższy status na P* )
- Zaczynam gdy sprzeda się 100%
- Szacowany czas stakingu: ok. 8dni ( zazwyczaj gram 250 turniejów dziennie )

Tutaj moje wyniki:
5$:

Spoiler

Tu shot na 10$, niestety run nie rozpieszczał:

Spoiler

Ogólnie zagrałem tych turniejów ok. 5/6k z dodatnim roi na stawkach 5/10 i trochę 25$, również z dodatnim EV, niestety czyszczę bazę dość regularnie i nie mam jak zobrazować wyników. Myślę jednak że powyższe 2 wykresy wystarczą aby wywnioskować ze jestem profitowym graczem w tej odmianie. Mogę odblokować się na sharkscope, ale w ostateczności, wolałbym jednak tego uniknąć.

feedback : https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=4339867#post4339867

Kto pierwszy ten lepszy, wpłaty przyjmuję na skrill IamXXXxxx@o2.pl lub P* IamXXXxxx. Polewać jak sprzeda się całość.

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
kamil13151

Napisane przez IamXXXxxx
niestety czyszczę bazę dość regularnie i nie mam jak zobrazować wyników

Wystarczy poprosić starsy o hand histories.

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK

- Szacowany czas stakingu: ok. 8dni ( zazwyczaj gram 250 turniejów dziennie )

Czyli wykres z 5s jest z nieco ponad 3 dni, pokazuje to jak mała jest to próbka.

Dokładnie tak jak Kamil napisał, poproś P* o HH i wklej chociaż wykres z ostatnich 2 miesięcy (wiadomo, nasza gierka cały czas ewoluuje) lub wrzuć wyfiltrowane 5s/10s z sharka. Przy takich ubogich danych ciężko będzie znaleźć inwestora. Tym bardziej będzie Ci łatwiej go znaleźć + wynegocjować nawet lepsze warunki deala wklejając większą próbkę niż 3 dni gierki.

Napisane przez IamXXXxxx
Myślę jednak że powyższe 2 wykresy wystarczą aby wywnioskować ze jestem profitowym graczem w tej odmianie.

Szczególnie drugi wykres na którym masz minusowe ROI adjusted :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Kaldas90

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Wstępnie biorę 100%, potwierdzę po weryfikacji potrzebnych danych.

Odpowiedz
Cytat

Dostałem hh od P* w pliku CSV, ale nie wiem czemu nie mogę ich zaimportować do pt4. Na prośbę Kaldasa odblokowałem się na sharku

Odpowiedz
Cytat
kamil13151

Przecież starsy wysyłają hhs w .txt (sam tydzień temu tak dostałem).

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez kamil13151
Przecież starsy wysyłają hhs w .txt (sam tydzień temu tak dostałem).

Napisałem do suportu, jak dostanę handy i wgram do pt4 to wstawię nowe wykresy. Dzięki za pomoc Kamil13151

Jak narazie Kaldas ma zarezerwowane 100% udziałów, jak coś się zwolni to dam znać.

Odpowiedz
Cytat

Dostałem handy od P*, importowanie wszystkiego zajęłoby na moim komputerze za dużo czasu, dlatego przerwałem import po 3 godzinach. W sumie jest ponad 5k gierek więc myślę że próbka spoko.

5$:

Spoiler

10$:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Kaldas90

Poszła całość z J******d. Powodzenia.

Odpowiedz
Cytat