Przejdź do forum
Niedzielne żniwa

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Niedzielne żniwa

12 Posty
5 Użytkownicy
2 Reakcje
1,604 Wyświetlenia
Kaczy93

Witam,

Wystawiam swoją pierwszą paczkę , więc proszę o wyrozumiałość. W pokera gram od kilku. Udziały sprzedaje w celu zmniejszenia wariancji która mnie ostatnio nie rozpieszcza oraz wypłaceniu sporej części środków.
Jestem odblokowany na Sharku, więc można sprawdzić moje poczynania. https://www.sharkscope.com/#Player-Statistics//networks/PokerStars/players/Kaczy93
Gram głównie na starsach.
Turnieje które wybrałem na najbliższa niedziele: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Pdi10SYP8EWoXxes9KzxAOeLqxXLhTHaufUxf1tjDHE/edit?usp=sharing

Sprzedaje 80% udziałów.
Cegiełki:
10% - 22,7
20% - 45,4
50% - 113,5
80% - 181,6

Udziałowcy:
Kaczy93 20%:f_cool:
Garret294 20%
Corsarz 20%
Borryso1 25%
Poza forum 10%
Jestem otwarty na wszelkie propozycje odnośnie zmiany tureczków.

1. Feedback
2. Pobieram 10% od profitu powyżej 1k$
3. Zastrzegam sobie prawo do nierozegrania turnieju jeżeli będę mieć zbyt dużo stołów na raz
4. Nierozegrane turnieje oraz KO wliczam do profitu
5. Z wygranych satelit turnieje będą rozgrywane
6. Gram odkryty
7. Nie gram nic spoza oferty
8. Gram kiedy cała oferta się sprzeda
9. Wpłaty proszę przelewać na starsy nick: Kaczy93 dopiero na mój znak
10. Stacking rozliczam od razu po sesji.
11. Jestem otwarty na wszelkie propozycje odnośnie zmiany tureczków.

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
garret294

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. 20

Odpowiedz
Cytat
Kaczy93

Zostalo jeszcze 60%, tak wiec zachecam goraco Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
Corsarz

20%

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
borysso1

25% poprosze

Odpowiedz
Cytat
Kaczy93

10% poza forum, wiec prosze wplacac na starsy na nick Kaczy93 do godziny 18. Jezeli ostatnie 5% sie nie sprzeda to biore na siebie.Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
alfonso17

biore 5 :f_drink: polane na P* z nicku ma*****7

Odpowiedz
Cytat
Kaczy93

Brakuje tylko wpłaty od garret294, więc jeżeli do 18 nie zostaną przelane pieniądze zwalniam jego udziały i do 19:30 będzie można wziąć 20% i od razu przelać :f_drink: Jeżeli nikt się nie zgłosi to zrezygnuje z ostatnich turków.

Odpowiedz
Cytat
Kaczy93

Pod wskazanym linkiem będę pisać mniej więcej co godzinę jak sytuacja:
RailingPrzeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
garret294

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. juz wplacam

Odpowiedz
Cytat
Kaczy93

Ok, mam kasę od wszystkich, więc sprzedane :f_love:

Odpowiedz
Cytat
Kaczy93

Niestety pierwszy stacking nie można zaliczyć do udanych, ale głównie przyczniła się wariancja, która w kluczowych momentach była po stronie przeciwnika :f_confused:

W sumie z nierozegranego turnieju, cash oraz KO wyszło 80$ do zwrotu:
Garret294 16$
Corsarz 16$
Borryso1 20$
Poza forum 8$
alfonso17 4$
Ja 16$

Wysłałem wszystkim $$. Proszę o potwierdzenie dotarcia drobnych oraz o skrobnięcie Feedback :f_drink:

Odpowiedz
Cytat