Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Siemanko, jest to moja druga oferta stakingowa na tym forum ![]()
Czemu wystawiam staking?
Chcę zabrać się nieco poważniej za pokera na nowo. Ostatnie 3 miesiące spędziłem na rynku walutowym i bukmacherce, jednak doszedłem do wniosku że obie dziedziny jakoś mi nie leżą..
Nie mam za wiele gotówki żeby zrobić depozyt, a nie chcę zaczynać od 1e hyperków ( każdy kto grał te gierki wie że to bez sensu )
Moje wyniczki na tych gierkach dostępne w poprzedniej ofercie: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=4225279#post4225279
Dla tych co nie potrafią przeliczać cEV na EVroi - to na tych wykresach overall mam ponad 3% EVroi pre rb. Na 5e spodziewam się mieć 5%+
Oferta:
1. Potrzebuję 300$ na skrilla
2. Gram 5e hyper hu na betsafe
3. Profit + rakeback 50/50 ( mam 30% rakeback )
4. Staking kończymy kiedy bankroll osiągnie 900$ ( 300$ zostaje dla mnie, 600$ między inwestorów )
5. Codzienny update w dziale railingowym
6. Zamierzam grać 100+ sng dziennie
feedback
skrilla podam zainteresowanym na priv