A jak mu rodzice powiedzą: "Dobrze synku zrobiłeś. Doić frajerów do cna"? Wcale bym się nie zdziwił. Czym skorupka za młodu etc etc blablabla
Napisane przez Varrancomando
A jak mu rodzice powiedzą: "Dobrze synku zrobiłeś. Doić frajerów do cna"? Wcale bym się nie zdziwił. Czym skorupka za młodu etc etc blablabla![]()
A Tobie rodzice już dawno powinni kompa wyłączyć żebyś się nie wpierdalał w nie swoje sprawy dowcipnisiu. .
Napisane przez ahir2013
jak juz Profesorek wali w wała to nic juz nie jest pewne w pokerowym swiecie![]()
a kim on był ze miałeś pewność ze tego nie zrobi?
Napisane przez xSniFF
A jak mu rodzice powiedzą: "Dobrze synku zrobiłeś. Doić frajerów do cna"? Wcale bym się nie zdziwił. Czym skorupka za młodu etc etc blablabla![]()
A Tobie rodzice już dawno powinni kompa wyłączyć żebyś się nie wpierdalał w nie swoje sprawy dowcipnisiu. .
Toż to moje nieubłagane Nemezis pan XS(n)yff we własnej osobie.... weź się gościu za przeproszeniem odpierdol
Napisane przez HandOnFire
Napisane przez ahir2013
jak juz Profesorek wali w wała to nic juz nie jest pewne w pokerowym swiecie![]()
postował śmieszne historyjki wyssane z palca co było dowodem pokerowego skilla, uczciwości i rzetelności
Napisane przez ShakeMeDown
Napisane przez ErHB01
Skurwiel kasę ma tylko trudno mu się z nią rozstać. Jakie to typowe. Jakie to polskie i współczesne zarazem. Homo Homini Skurwielusco za idiotyczny post lol
wyprowadz sie z tego kraju i zmien narodowosc prosze cie
najlepiej by było jakbys z miejsca rzucił sie na sznur bo jak mozesz zyc ze swiadomoscia ze jestes Polakiem ze twoja rodzina to Polacy, naród którym tak gardzisz?
Ja pierdole co za trep
To Ty sie lepiej "rzuć na sznur". Mogę być dumny z bycia Polakiem ale to nie zmienia faktu, że zdaję sobie sprawę ze zjawiska zwanego "polaczek cebulaczek"... które tu zaszło.
A Tobie Chaos wielki chuj w dupe bo nawet nie masz jaj żeby przyznać się/przeprosić. Ale może posłuchasz rodziców
![]()
czy mi sie wydaje czy wy we dwoje wspoldzielicie konto by moc ogladac filmiki dla zlota i pomyliles konta odpisujac na mojego posta
?
nie widze żadnego zjawiska 'polaczek cebulaczek' ktore by tu zaszło tylko po prostu zwykłe złodziejstwo nie majace zadnego powiązania z narodowoscia, moze tobie sie wydaje ze na calym swiecie tylko i wylacznie Polacy kradną? myslisz złociutki ze kazdy Niemiec i Kanadyjczyk jest czysty jak łza a kradną tam tylko imigranci Polacy
?
a co do profesora to ma jaja jesli faktycznie zostawil po sobie prawdziwe nazwisko kradnac ~7k pln, nawet za pareset złoty mozna dostac niezly wpierdol a co dopiero za taka sume
Gościu nie chce mi się robić offtopa za bardzo ale ci napiszę, że jak mieszkam w Polsce to mam prawo być uprzedzony do obywateli właśnie tego państwa. Jakbym mieszkał gdzie indziej pisałbym to samo tylko o innej nacji pewnie. Z moich dogłębnych obserwacji wynika, że nierzadko ( to raczej eufemizm) Polacy to debile, brudasy, drobne cwaniaczki i alkoholicy. Jak idę np do lasu i znowu widzę te sterty śmieci, wyjebanego złomu, puszki po coca coli i żarciu z MCdonalda i tanich browarach z Biedronki to mnie skręca. No ale jak widzę ten cały syf z hipermarketów jaki radośnie żrą to nawet się nie dziwię że się tak zachowują
No ale dobrze, że ty kochasz wszystkich Polaków i niech tak zostanie
Napisane przez HandOnFire
Napisane przez ahir2013
postował śmieszne historyjki wyssane z palca co było dowodem pokerowego skilla, uczciwości i rzetelności
i wpierdalal ATC BvB dorabiając później do tego jakies teorie
W pełni zgadzam się z Varrancomando..
Niestety ale Polacy to są cwaniaczki, brudasy, alkoholicy i mają w chuj wysokie ego. Przebywam w Niemczech i większość Polaków, których tu poznałem to kombinatorzy, 90% to janusze biznesu, profesjonalni znawcy motoryzacji jakich Top Gear nie widział i najwięksi na świecie architekci. Ile to on aut w Polsce nie naprawił i czego nie zbudował, a zapierdala za najniższą u Niemca. Połowe hajsu przepija kupując tańsze piwo niż w Polsce w biedronce, albo 0,7 jakiegoś Gorbaczowa czy Putinowa.
To, że Ty jeden z drugim taki nie jesteś to zaraz się nie oburzaj. My na francuzów też mówimy żabożercy, na muslimów kozojebcy, brytole to śmierdzące lenie.. ale czy serio mówiąc to mamy na myśli wszystkich?
a co do profesora to ma jaja jesli faktycznie zostawil po sobie prawdziwe nazwisko kradnac ~7k pln, nawet za pareset złoty mozna dostac niezly wpierdol a co dopiero za taka sume
Ma jaja? No chyba sobie zarty stroisz.
Jaja to by mial jakby tu wszedl i opisal jak za nasz hajs bawil sie z dziwkami na Ibizie, potem podal swoj adres zamieszkania i z usmiechem na ustach napisal "wpadajcie, tylko zabierzcie ze soba plastikowe worki, zebym mial w co was zapakowac jak juz was rozpierdole". Wtedy moze i by mial jaja, a tak to po prostu jest zwykla pizda, ktora za pare K pln moze sie skurwic.
Napisane przez seopaweu
W pełni zgadzam się z Varrancomando..
Niestety ale Polacy to są cwaniaczki, brudasy, alkoholicy i mają w chuj wysokie ego. Przebywam w Niemczech i większość Polaków, których tu poznałem to kombinatorzy, 90% to janusze biznesu, profesjonalni znawcy motoryzacji jakich Top Gear nie widział i najwięksi na świecie architekci. Ile to on aut w Polsce nie naprawił i czego nie zbudował, a zapierdala za najniższą u Niemca. Połowe hajsu przepija kupując tańsze piwo niż w Polsce w biedronce, albo 0,7 jakiegoś Gorbaczowa czy Putinowa.To, że Ty jeden z drugim taki nie jesteś to zaraz się nie oburzaj. My na francuzów też mówimy żabożercy, na muslimów kozojebcy, brytole to śmierdzące lenie.. ale czy serio mówiąc to mamy na myśli wszystkich?
Gorbaczow dobra wódka polecam
A co do polaków to masz takie zdanie pewnie dlatego ze siedzisz w Niemczech z robolami po podstawówce wiec nie wymagaj od nich za duzo. Moge sie mylic ale wydaje mi sie ze wszedzie ludzie sa tacy sami. W każdym społeczeństwie są kurwy i złodzieje.
Akurat siedzę sam, ale widzę kto przyjeżdża. Może mam nieprawdopodobny niefart i spotykam tych naszych Januszy. Ludzie wszędzie nie są tacy sami. To fakt, że w każdym społeczeństwie są kurwy i złodzieje, ale proporcje też są inne.
przepraszam wszystkich za zaistniałą sytuację. nagrzebałem i wjebałem się. przepraszam. optymistycznie sprzedałem stacking nie mają pokrycia swojego udziału. no nie: powiem inaczej miałem go, ale w banku na lokacie, której termin kończył się w 25 lipca i nie mogłem jej skończyć przed czasem.
tak jestem debilem.
krótko mówiąc, któregoś dnia w początkach czerwca sfrustrowany słabo idącym stackingiem wszedłem na NL100 i przegamblowałem Wasze środki... nawet nie wiem kiedy, bo to leciało dość szybko: tu stówka, tam stówka i po godzinie byłem na -800$ nie mając już wolnych środków na zwrot Waszej inwestycji.
wiedziałem, że oddam Wam tę kasę jeszcze w wakacje, ale nie chciałem tu wchodzić i się tłumaczyć. wydawało mi się, że nikt w moje uczciwe intencje i tak nie uwierzy.
zresztą od końca czerwca do połowy lipca byłem na wakacjach. zależało mi, żeby odpocząć od pokera i zrelaksować się przed czekającym mnie grindem, więc po prostu nie chciałem tu wchodzić i patrzreć jak jebiecie mnie i wyzywacie od złodziei, kanciarzy i szulerów
lokata skończyła się kilka dni temu. wpłaciłem ją na Starsy i teraz za nią gram. dziś stuknąłem ładny wynik więc oddaję:
kasę otrzymali:
- EterThor 160$
- Ski11Game 105$
- Matesu 320$
- ranalf_pl 400$
- niemambopoco 160$ (na skrill tak jak wpłacił w pln )
niestety skończył mi się limit fransferu po przelaniu 1000$ wobec czego reszta otrzyma za 24h
jest mi bardzo przykro dzieciaki, że przetrzymalem Waszą kasę i zostawiłęm Was w niepewności na tak długo. każdy inwestor otrzyma jeszcze odsetki przynajmniej 10% swojego wkładu lub więcej w zależności od moich wyników i kondycji finansowej gdy tylko stanę troszkę na nogi - tytułem rekompensaty.
Potwierdzam, otrzymalem hajs:
03/08/2017
Otrzymane
Przetworzone +640.00
Wieczorem naisze swoje przemyslenia na ten temat.
Ja bym zdecydowanie wolał gdybyś z miejsca powiedział jak jest. W każdym razie czekam na pieniążki. Tylko czy przypadkiem limity transferowe nie są na starsach miesięczne a nie dzienne?
btw, Skrill mi pasuje
Napisane przez vince22
a profesor grindzi sobie teraz za wasze dziengi( niezły średni BUY IN jak na spłukanego złodziejaszka)
a tu zero kontaktu
Napisane przez vince22
zeby nie ship tego hota to pewnie huja by oddał![]()
dzizys... Powiem to jeszcze raz po chuj sie udzielacie jak was ta sprawa nie dotyczy?
Jak ja widze takich zawistnych micropedałów którzy się cieszą ze komuś coś sie nie udało i te komentarze w stylu" hah gośc was wyjebał ale super otworze sobie kolejne piwko, mi nic w zyciu nie wyszło więc wy też nie możecie miec lepiej"
Jesteście rakiem tego forum. Dzięki wam to forum przestało istniec bo żaden powazniejszy gracz nie ma ochoty na wasze komentarze które nic nie wnoszą i tylko a negują wszystko i wszystkich. WYPIERDALAĆ !