Przejdź do forum
Będę grał w grę i p...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Będę grał w grę i pokera [NL4 hobbistycznie]

412 Posty
55 Użytkownicy
119 Reakcje
18.6 K Wyświetlenia
xeperek

Eh nic ciekawego się nie działo a że z Unibetu nie da się rąk ładnie konwertować to też nie wrzucałem.
Niestety było za ładnie i moje tickety na NL25 poszły w piach. Miałem już 64€ więc grałem 2 stoliki - kilka pechowych rozdań i dupa - 50€ poszło :(
Jeden BI full vs full więc nie mam do siebie pretensji. I kilkanaście € na rozdaniu gdzie sprawdziłem fisza z QQ. Miał JJ i spał mu J. Też moim zdaniem dobrze że sprawdziłem jak miałem ready. I kolejne rozdanie z innym fishem gdzie go postawiłem na AI z TP i pokazał niższą parę ale na T mu spadło i dupa. Zadowolony jestem z tego że grałem dalej z zimną głową, może nie A-game ale nie gorzej niż B dzięki czemu odrobiłem jakieś 15€ grając NL10 i NL4.
Udanego piątku :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

graj z rolem 20 bi skoro tam sie izi kase kosi to szybciej nabudujesz rolla , nie ma sensu z 2 bi sie pchac w koncu i tak bustniesz , co to jest 2 bi,
trzasnij 200 na nl4 w tydzien lub 2 i juz inna rozmowa, poza tym gra sie niewatpliwie inaczej z 2 bi niz z 20 , nie ma miejsca na profitowe blefy czy sprawdzenia , ak tez sie inaczej gra itp.

Odpowiedz
Cytat
xeperek

Nie no spoko ja to wiem bo juz nie raz miałem zjazdy. Sprawa jest taka że była promocja że jak 5 dni pod rząd obejrzysz 20 flopów na NL4 to dostajesz ticket 25€ na NL25 i z tego zrobiłem 64€. Tak więc przegrałem w sumie darmowy hajs. Normalnie nie ma szans żebym się pchał na NL25 bo wiem że wariancja może mnie zjeść w kilka rozdań.

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

aha, to spoko :)

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87

Ustal sobie brm. Widzę że lubisz grać agresywniejszy wiec od 120$ do 250$ graj Nl10. Jeśli spadnie niżej zejdź na nl4 a jak wyżej wejdź na nl25.

Jak gra się Tobie komfortowo w ten sposób to próbuj ;)

Odpowiedz
Cytat
xeperek

Złote myśli pijanego xepereka - najwyżej skasuję jutro : "Tak naprawdę nie widzimy upływającego czasu po sobie czy bliskich, wystarczy że zobaczymy zespół na YT którego słuchaliśmy 15 lat temu..."

:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
xeperek

Test klawiatury 1-2-3

To że nie piszę nie znaczy że nic nie gram. Ostatnio więcej w gry komputerowe niż w poksa ale nie narzekam :D
Pokerowo trochę gram na Unibecie - aktualnie NL10 z agresywnym rollem 150€ oraz na starsach sobie rekreacyjnie pogrywam spiny 1$ oraz 6max hyper KO 6cio osobowe.
Do tych 6maxów przekonał mnie filmik Kaldasa ale się podpaliłem i zacząłem grać 36 osobowe bo mi się pojebało :D Najlepsze że się zastanawiałem jak on może to grać?! :facepalm:
A no i jakieś czas temu wygrałem oszałamiającą kwotę we freerollu na 888 - całe 30$ (13 miejsce na 11k ludzi) - żebyście widzieli jaki dumny łaziłem :sfishg:

Co do gier komputerowych to ostatnio dostałem awans w korpo i w nagrodę kilka tytułów kupiłem - obecnie na tapecie Rainbow Six Siege. Zawsze byłem fanem tej serii i okazuję się że ostatnia część jest mega.
Próbowałem też grać w The Division ale to nie dla mnie ( jest oryginalna wersja trial 6 godzin jak ktoś chce spróbować).
Poza tym czasem CS GO i Payday 2 - jak coś to zapraszać na steam - xywa jak tu.

Dobra tyle - będę odzywał się częściej - wiosna przyszła to i energii więcej.
Pozdro! :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
xeperek

Eh przeinstalowałem system na lapie i mi się wywala na BSOD - chyba coś z grafą (error aticostam.sys) więc zmieniłem sterowniki. Znowu BSOD tym razem bez konkretnego erroru :why:
Przez to nawet ne Unibecie nie mogę pograć a od piątku rusza promocja że za obejrzenie flopów przez 5 dni z rzędu dostaje się ticket 25€ (na uwolnienie trzeba obejrzeć 300 flopów).
Spiny na starsach idą jak krew z nosa - męczę te 1$ i jestem na 0. Cev ~55 . Dużo tego nie zagrałem bo około 200 spinów.
Mam tam jakieś 180$ więc chyba przerzucę resztę kasy ze skrilla bo i tak leży i się kurzy i z rollem około 330$ powalczę na 3$.
Jak zwykle pogrywam w jakieś gierki na kompie - tym razem jest to darmowy Crossout - jeśli ktoś kojarzy Interstate to coś w tym stylu tylko postapo. Sami budujemy swoje pojazdy w klimacie rodem z Mad Maxa i potem walczymy - bitwy krótkie (około 2 minut). Polecam - xeperek :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
xeperek

Spiny za 3$ pożarły mi 100$ - 33$ chujowa gra, kolejne 33$ nietrafione flipy a następne 33$ to włączyło mi się chyba scary money na tych stawkach i grałem zbyt zachowawczo. Z podkulonym ogonem i rollem 225$ wracam na 1$ i zobaczymy co będzie się działo po 1 lipca.
Udało się ugrać bilet na NL25 na Unibiedzie więc postaram się go nie przegrać (do uwolnienia potrzebne obejrzenie 300 flopów) czyli będę grał 3-5 stołów NL4 + ten NL25 z ticketa.
Pozdro :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87

Po pierwszym lipca zaczna sie wakacje:)

Odpowiedz
Cytat
xeperek

Udało się trochę laptopa naprawić i już przechulałem ticket 25€. A8 flop A86 po moim raise typ przebił i wrzuciłem bo miał niepełny stack. Typ miał AJ i na turn i river spadły T :wtf:
Na NL4 wpadło jakieś 5€.
Starsy roll stoi w miejscu - wczoraj patrzyłem wykres i pokazało cev 78 na 1$
Plan jest taki żeby chwilę pograć na Unibecie i wypłacić bo do 14.07 wypłacają na skrilla.
Niestety konta na starsach i party niepodpięte pod strategię więc trochę lipa a tak jestem dobrej myśli :sfishg:

Odpowiedz
Cytat
xeperek

Ostatnio bawię się troszkę w hyper turbo super knockout 6max 6 man. Całkiem lajtowe gierki - jak dobiję do 300$ to zobaczę jak się gra na 3$. Szkoda że Kaldas wyedytował swoje wszystkie posty bo może wyciągnąłbym jakąś wiedzę.
Stwierdziłem że pogram chwilę na Unibet i ocenie jakieś rozdania to wbiję srebro i obejrzę jakieś filmiki ale zaglądam dziś na profil i widzę to:
Poprzedni miesiąc: 99,52 :why: :rage:

Odpowiedz
Cytat
xeperek

Dobra, włączyłem dziś NL4 na Unibet żeby zobaczyć ile trzeba grać żeby ugrać złoto na strategii.
Dla testu pyknąłem 6 stołów i pograłem 30 min co dało 61 obejrzanych flopów (~x4 czyli 240 rozdań)
Jutro się okaże ile to punktów. Grało się przyjemnie tym bardziej że wpadło 1,5BI :f_drink: W sumie 98€
Na starsach bez szału, cały czas rollercoaster - mam jakieś 225$

Odpowiedz
Cytat
xeperek

Dobra 240 rozdań daje 1,6 pkt. więc pasowałoby pograć ok 1,5h dziennie przez 20 dni + jakaś ocena rozdań. Raczej niewykonalne bo padam na ryj jak wracam z pracy, ale spróbujemy.
Na starsach jakiś sick run mi się trafił w tych HT KO - po spadku do 215$ wygrałem 8 pod rząd(!) i teraz mam 264$. Ciekawe kiedy korekta :f_biggrin:
Pozdro

Odpowiedz
Cytat
xeperek

Wykombinowałem że zapiszę się do bankroll challenge i będę grał spiny + HT SKO. Gram teraz za 1$ bo wariancja mnie ostro wyru.. na 3$ i ustaliłem sobie że poniżej 200$ schodzę.
Na Unibecie pykam dalej NL4 jak mnie najdzie ochota czyli w sumie nic nowego u takiej rekreacyjnej rybki jak ja :D
Dziś piąteczek więc :f_drink: + gircowanie na kompie. W dzisiejszym odcinku proponuję darmowy battle royale w postaci:

Ogólnie gra polega na tym że na wyspę spada 99 ludzi i kto przeżyje wygrywa.
Jak ktoś ma ochotę pograć (da się solo , w parach albo w teamach po 4 osoby) to zapraszać śmiało - xywa jak tu.
Pozdro! :sfishg:

Odpowiedz
Cytat
xeperek

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 11
Typ gier: SnG
Zysk/strata: +18$
Aktualny bankroll: 204$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach):1

Odpowiedz
Cytat